- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
válasz
Pityke78 #11177 üzenetére
Én kezdetek óta hátlap fóliát használok, nem volt tokom. Drand, slikwraps a legjobbak. Most ilyen van. i8-on dbrand volt. Mindkettő tartós. Két fóliát kapsz a csomagban. Amelyik védi az oldalát is az könnyebben felválik, de a mostaniból pl. azt fel sem használtam még, mert annyira jó, tartós a másik.
-
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78 #11102 üzenetére
Nem, ez nem ilyen. Ne szédítsd már a hülyeségedel, hogy repülőgépes módban egy éjszaka alatt 5%-ot ha merül az normális.
Software0013: Párat még tölts rajta szerintem aztán nézd meg újra, esetleg csinálj hard resetet. (A kényszerített újraindításhoz, vagyis a resethez röviden nyomjuk meg hangerőnövelő gombot. Ezután röviden nyomjuk meg hangerőcsökkentő gombot. Végül tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot addig, amíg meg nem jelenik az Apple logó.)
-
Lall
veterán
válasz
half333 #10920 üzenetére
Nem tudom, haverom akinél szoktam venni a sima 3D-t ő ajánlotta, hogy jobban megtapad a kijelzőn, könnyebb felrakni stb... de én tízezret biztos nem adok egy fóliáért.
lugosi: Már vagy fél éve fent volt a "sima" xprotector 3D, csak azért raktam újat, mert a gyerek a szélét odacsapta valamihez és betört. Szerintem ha nincs különösebb veszélynek kitéve, mint leejtés vagy hasonlók, akkor egy évet simán kibír, de lehet többet is. A normál fóliák biztos, hogy nem bírnak többet pár hónapnál, azok nálam egy bizonyos idő után felváltak a széleinél.
-
Lall
veterán
válasz
B-L-A-C-K #10917 üzenetére
Van most az xprotectornak egy uv ragasztós fóliája. Nem lehet rossz az sem, viszont 10 rongy. Én maradok a háromezres xprotectort 3D-nél. Épp tegnap pattintottam fel egy újat zuhanyzás után a gőzbe.
-
-
Lall
veterán
válasz
MasterMark #10291 üzenetére
Én sem értem. Állva vagy fekve csukott szemmel nem old fel. Ahogy kinyitom a szemem (figyelem van) azonnal felold mindkét esetben.
-
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78 #10011 üzenetére
Szerintem emelkedő, nekem legalábbis egyre hangosabbnak tűnik. Így visszanézve azt hiszem a sleep cycle alarm clock-ot használtam régebben.
-
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78 #10009 üzenetére
A gyári alvás (nem az ébresztő) is növekvőben ébreszt, de van számos alvós app, ami növekvőben ébreszt, monitorozza az alvást és akkor ébreszt mikor nem annyira mélyen alszol, stb..
-
Lall
veterán
válasz
Fryskitt #9854 üzenetére
Nem látom ennyire drámaian. Bemegyek Debrecenben a "sarki" gsm boltba és van. Mivel haverom a tulaj még kedvezmény is van. Szerintem Pesten is fellelhető sok helyen. Hegyre, halomra vannak a gsm boltok.
De zárjuk le szerintem. Parttalan lett.
Inkább örüljetek, hogy megjött a hátlap fóliám a slickwraps-től és lett egy retro X-em.
-
Lall
veterán
3D-s, teljes kijelzős (fentebb linkeltem), öt az eredeti ára, én négyért kapom. Ilyet használtam a 8-on is, ilyen van ezen is, bevált, "olcsó", jó. Szerintem túlragoztuk. Mint írtam mindenki azt és onnan rendel amilyet akar. Szerk: pl. link
Fryskitt: Haha. Ne süllyedjünk már le óvodás szintre. Beraktam egy random linket, nem néztem a készletet. Speedshop, gigatel hasonló nagykerek is forgalmaznak Nillkin és sok más egyéb fóliát, üveget. Rendelj aliról vagy ahonnan jól esik.
-
Lall
veterán
Tessék random Nillkin 4800-ért, itthon. Azt mondod 3 körül van kintről. Egy törötten jön és már meg sem érte megrendelni, nembeszélve arról, hogy vár rá az ember 3 hetet vagy többet. De persze mindenkinek szíve joga onnan és azt rendelni amit szeretne. Én csak leírtam, hogy már elengedtem ezt a dolgot, mert itthon is van minőség fólia 4-5 körül, azonnal, felrakva.
Jelentem a 4000 forintos xprotector nem vágja a fülem.
-
Lall
veterán
válasz
TheBikerider #9844 üzenetére
Persze, értem én csak vicceskedtem.
Szerintem az xprotector is "rendes". Évek óta használom. i8-at mentette meg mikor az ágy széléről a pofára esett a csempére. A szar minőség a filléres kínai lehet, ezekkel az ismert márkákkal szerintem nem lehet nagyon mellé lőni. A lényeg, hogy itthon is találni hasonló minőséget 4-5ezerért.
-
Lall
veterán
válasz
FIREBLADE78 #9838 üzenetére
Ebay-ről rendelt fólia nem ért ide, szóltam, küldtek újat, természetesen törött volt. Mindez lezajlott röpke 2 hónap alatt. Rendeltem fóliát az egész családnak (5S, SE), vártam rá 1 hónapot egyik törött volt. Inkább nem fillérbaszóskodom. Bemegyek a boltba, azonnal van, megveszem négyezerért az Xprotector 3D-t, felrakják, örülök. Mennyi a Nilkin 3D kintről? 400 Ft? Nem hinném.
-
Lall
veterán
Ezt a külföldről fólia rendelést én már rég elengedtem. Kétséges, hogy ideér, ha meg nagynehezen ideér, akkor 50%, hogy törött, esetleg én töröm el felrakásnál.
A Nilkin is elég sok helyen kapható Magyarországon, de én pl. Xprotectort szoktam rárakni, mert haver azt tart a boltban. Abból is van 3D, jó minőség. Többet buksz rajta, mintha itt megvennéd és egy normális boltban még fel is rakják neked. Szerintem nem ér meg ezer forint különbség ennyi vesződést, várakozást.
-
Lall
veterán
válasz
aujjobba #9735 üzenetére
Az tudtam, hogy nem vállal garanciát, ahogy már senki. Tudják, hogy a laboratóriumi körülmények nem egyenlőek a felhasználó által teremtettekkel. Mondjuk meg is értem a gyártókat. A Sony nagyjából bukta ezt a beázós, garanciás dolgot anno.
Mondjuk a fórumtárs által felvázolt folyamatos víz, pára, szauna (utóbbit nem is értem
) elég extrémnek tűnik. Így már értem, hogyan ázhatott be. Az azért nem egyenlő a lecsúszok egy csúszdán dologgal.
mike710: Szerintem mondd, hogy a felső zsebedből esett ki a kádba vagy valami hasonlót, nehogy szándékos károkozâsnak minősítsék. A szaunát ne említsd!
-
-
Lall
veterán
Mégcsak nem is drágább. Egy Huawei Freebuds (b.meg már a nevétől is agyfaszt kap az ember. Hogy ezeknek tényleg nincs soha egy önálló ötletük) 42.000-től kezdődik.
Jövőhéttől beszállok én is egy ezüsttel, i8-at vált. Videó és fotó miatt cserélem, viszonylag sokat használom munka miatt. Remélem jó szolgálatot tesz majd.
Valami ismert típushibája van, mint "elsőszériás" ilyen készüléknek?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync