- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
van belul puha/vedo tok? ami olyan mint az eredeti apple? vagy az csak az alma privilegiuma?
-
madgie
titán
válasz
fatal1ty1984 #8494 üzenetére
Nem hagy semmi nyomot a kijelzőn az uv cucc, nekem az s8-on az volt. Más kérdés, hogy az X-re felesleges, megmarad rajta az ívelt tempered glass is.
-
kchris78
veterán
válasz
fatal1ty1984 #8491 üzenetére
kellene xhez is uv reagenses uveg... ami samuhoz van.. az erdekesseg hogy a dobozan x kep van
.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ForRedGlory #8479 üzenetére
Ez már régóta működő dolog.
[link]
És igen 2 hetente veszem le mert ami nekem van 5d annak a faceidhoz betud menni a por és ha tul koszos akkor csak kinlódik. -
fcc
aktív tag
Kontaktoknál adtam meg egyedi csengőhangot, de halk a csengés. Lehet ezen állítani?
-
Peat76
őstag
válasz
MasterMark #8482 üzenetére
Tehát akkor az X Plus nekem pont ideális méret lesz, már csak 199-et kell aludni.. 😃 😃 🤣 😂
-
ForRedGlory
félisten
válasz
fatal1ty1984 #8478 üzenetére
Hetente leszeded az uveget? :S
Hat en nem szedem le, magatol valik fel a felso reszen. Nem is hiszem, hogy csak ugy kethetente le/felrakhato lenne. En legalabbis tuti nem tudnam visszatenni.
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
ForRedGlory #8464 üzenetére
Mitől használódik el?én február óta ugyanazt az 1 üveget használom és 2 hetente leszoktam venni ,aztán áttolom szösz leszedővel és megy vissza.mai napig sehol egy buborék.
-
-
Ļantos
aktív tag
-
Peat76
őstag
Bárcsak kezeim között lenne ez a gyöngyszem! Felhívtam a Telekom-ot, hogy tudnám elhozni, mivel a 2 év hűségem még nem járt le, majd csak 19.02.19, hogy bírom ki addig, most egy Sony xz premium-om van, de egy óra nyomkodás a Telekom-nál örök szerelmet szőtt az X és köztem, nagyon JJÓÓ! Elhozhatnám otthoni szolgáltatás hűség hosszabbítással 22*16250, vacilálok, de meg szeretném várni a szeptemberi modelleket és februárban kedvezőbben újítani!
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #8464 üzenetére
Erre a telefonra nincs whitestone féle üveg?
Nekem S9-hez volt, nagyon jó db -
fcc
aktív tag
válasz
MasterMark #8456 üzenetére
Találtam is, csak nem sikerül rátölteni.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
ForRedGlory #8457 üzenetére
Használati eszköz ,én 700ft. os üveget használok és semmi baja ,sőt mindig megvédi a telefont mert nem a készülék törik hanem az üveg..
Általánosságban legyen az bármilyen üveg ,félévente elhasználódik minimum 3...
-
-Ben-
veterán
válasz
ForRedGlory #8457 üzenetére
Nillkin 3D CP+MAX
-
ForRedGlory
félisten
-
fcc
aktív tag
A kamera zárhangot hol lehet bekapcsolni? Egyedi csengőhangokat nem lehet "készíteni", feltölteni a telóra?
-
kchris78
veterán
válasz
Redplee #8452 üzenetére
ez így van nyáron ott telefon erre nem.. esetleg ha légkondit szélvédőre irányítod akkor kap annyi hűvöset. de alapból hideg a rácsra van irányítva, a szélvédő előtt jó kis üvegházhatás alakul ki... i7 is ki tud lépni ha túlmelegszik a napon. Nyilván az a waze hülyesége hogy eléggé bepörgeti a procit - és mivel az azért az egy cseppet erősebb mint az i7-é (illetve az összes mag tud egyszerre dolgozni) a hőleadása is nagyobb. szívás. De, nem kell hogy laggoljon meg kilépjen, attól még lehet olyan meleg a telefon amit ha rendszeresen kap az nagyon nem tesz jót az aksinak (meg úgy általában nem ilyen hőre lett tervezve a telefon).
-
csabiks
senior tag
Nalam szellozoracsba teve, klima folyamatosan hutotte, 7 oras ut alatt semmi lagg es melegedes, szelvedore tapasztani a legnagyobb hulyeseg, hamar kinyirja az akkut az a meleg amit akkor ugy kap, a magneses tokok sem jok, mert nem kap hutest hatulrol..
-
Redplee
senior tag
Na úgy látom, hogy akkor másoknál is van ilyen probléma...
Előtte i7 illetve S6 edge volt, azok is melegedtek, de sosem lépett ki, hogy túlmelegedett. Illetve nem volt full lag sem.
Wazeból a legfrisebb volt fent... De ugyan ezt csinálta Google Maps-szel is...
A szélvédőre szeretem rakni, mert ott lehet látni úgy is, hogy ne nézzek le az útról (tapadókorong, és akkor nem ragasztózom össze a bőr műszerfalat a tartó aljával).
Na mindegy, úgy néz ki, akkor ez ilyen, hosszú útra nem használható szélvédőn navinak, legalábbis nyáron...
Bár az a nagyobb gáz, hogy ha csinálok vele 20-30 portrét pár percen belül, mert az ember csajáról 20-30 kép kell, mert abból talál 1 jót, akkor már belaggol és tűzforró...
-
kchris78
veterán
nem tudom hogy a waze szar-e pluszban de ha süti a nap akkor telefon csak a szellőző rács előtt legyen.. főleg ha fekete a telefon... ha többször hőmérő ikon jelenik meg azzal az aksi elég hamar tropára megy... én júli 7-22ig voltam toszkanaban (déli része 1150km) oda vissza waze, semmi gond nem volt. persze a hűvös levegő ment rá, így hiába süti a nap.
-
-
ForRedGlory
félisten
Nyaraáson én is észrevettem, hogy ha sokat használtam a fényképezőt, akkor elég furán viselkedett. Sokszor nem indult el, vagyis látszólag elindult, a menüje feljött, de full fekete volt a háttér. Néha a képernyőzárról el sem indult egyáltalán. Be kellett lépnem és onnan elindult, de csak miután kitöröltem a futó alkalmazások közül.
Mondjuk dög meleg volt, lehet a meleg hülyítette meg nálam is. Normál használat mellett ilyen hibát sosem tapasztalok, de amikor nyaraltunk, akkor abban a 11 napban 1000 képet csináltam. Lehet megfeküdte a gyomrát.
-
Huha81
tag
Nalam sosem volt problema a Waze hasznalat (a leghosszabb olyan 6 ora lehetett, amikor folyamatosan ment), mondjuk en nem rakom a szelvedore. Szerencsere van az autoban egy hely, ahova pont befer a telefon.
-
Titi76
aktív tag
válasz
Redplee #8440 üzenetére
Igen. Sajnos ez ilyen. Nem tudom hogy az X vagy a jelenlegi Waze verzió miatt. 2 hete én is így használtam szintén Horvátországban. Oda fele csak néha laggolt és melegedett. Visszafelé már érdekesebb volt. Megálltam ég helyen hogy készítsek pár képet. Iszonyat mennyire belassult illetve kiírta hogy tulmelegedett, a vakuja nem használható amíg vissza nem hűl. Levettem az ablakból a telefon tartót és át raktam a szellőzőrácsra. Hip-hop minden rendben lett. Azóta így használom. i7- nél nem volt ilyen melegedés soha, de nem mondom hogy az X hibája. A Waze is frissített párat azóta.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
Thewent12 #8442 üzenetére
Na a wazéval tele az izém...
Jövök haza M0-n Nyíregy fele, erre bevinne a Pólushoz.... nem mentem be, Gödöllőnek lejöttem ahogy szoktam. Nem is volt se dugó se baleset. Máskor meg a Lánchídról Nyíregyre Üllőnek hozott, olyan 1 óra plusz. Nem is értem. Aztán Kaposvárra másik kocsival menve beállítottam M0 után, hogy ne vigyen fizetősre mert megyehatárig volt csak Pest megyei papírom, simán rátervezett az M7-re le a Balatonig. Persze van amikor hasznos, de nem megbízható egyáltalán.
-
Redplee
senior tag
Fordult már elő olyan veletek, hogy túlhevült a teló navi közben?
Az elmúlt héten használtam először navira a novemberben vett X-et, Horvátország, 30 fok.
Kocsiban szélvédőn tartóban, kocsiban bent 23C. Először azt vettem észre, hogy laggol a teló de mint az állat (home swipe fel az ilyen 2-3-4sec) aztan a waze is kezdett lemaradni... kb 2-3 óra vezetés után meg kikapcsolt, hőmérő jel, a telefon túlmelegedett hagyja lehűlni mielőtt újra használhatná...
Akkor levettem a szélvédőről beraktam középre, 10-20p alatt visszatért, aztán megint elkezdtem waze-ra használni, és ugyan ez... Szóval, a 9 órás útból max 3 ra tudtam használni...
Ez normális...?
ui: néha fotózás közben, főleg sok portré mód készítés közben (10-20 egymás után) a kamera app is elkezd laggolni és tűzforró a hátlap.
-
-
fcc
aktív tag
Symbian-os telefonról hogy lehet átvinni az adatokat iPhon-ra?
-
markknight
veterán
válasz
collecting #50 üzenetére
Igen, a notch engem sem zavar. De minden pillanatban eszembe jut, hogy ott van felül, ha videót nézek, akkor pedig a lekerekített sarkokkal együtt rémesen fest. Nem kell, hogy zavarjon, elég baj az is, hogy minden percében tudomást kell venned róla.
-
törölt tag
válasz
manokaki #8433 üzenetére
Ha kiderítetted, miért van így, kérlek írdd meg a fórumra, hogy tanulhassunk az esetből. (Én az Apple-től rendeltem a készüléket és az egy év meg is van, de úgy látszik a Telekom csak pár hónapra "fizetett elő" és saját maga akarja intézni a gariztatást... Ez furcsa és rossz hír lenne...)
-
manokaki
addikt
Mesélje el nekem valaki az hogy lehet , hogy a tavaly novemberben vásárolt Iphone X-nek ( telekom ) lejárt a garanciája az Apple szerviz és garanciáztatás oldala szerint !??
-
dud998
őstag
Kint van a 4. publikus béta.
-
spawn21
veterán
Mindig elfelejtem milyen minőségi tok a pitaka.
Rohadt jól néz ki a narancs színű a szürke telefonon.
Plusz üveget sem kell rá vennem -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Csak az én készülékem hülyült meg, vagy másnak is színes képet készít a Portré "Monó színpadi fény" mód? (IOS 11.4.1)
-
tboldi
nagyúr
Valószínűleg igen, hiszen most is tudsz pl. 7-est venni náluk. Viszont egyes pletykák szerint megszüntetheti az Apple az iPhone X-et, és csak a most szeptemberben érkező utódja lesz (hasonló volt az 5C-vel is anno). Ha tényleg így lesz, akkor sem kell csüggedni, mert egyéb helyeken még biztosan kapható lesz, ami a készleten megmaradt.
-
Peat76
őstag
Szétnyomkodtam ezt a csodát, kell nekem, nagyon bejön..! Vajon a Telekom-nál jövő tavasszal még elérhető lesz? Nagyon jó, de IPhone-m még nem volt!
-
galaxys80
veterán
válasz
TechN7ne #8405 üzenetére
Biztos volt még valamikor alsóban fogalmazás, szövegértés óra neked is.
Nekem egy toknál nem a védelem az elsődleges szempont. Ha nem lenne az I6 óta ilyen rohadtul csúszós a telefon, akkor sosem lenne rajta tok.(#8411) TechN7ne
Gyári bőr vagy szilikon és többet nem kell takarítgatni. -
chevyfan
tag
Üdv!
Vettem egy pitaka magcase pro tokot. Nagyon profi, minőségi cucc. Zsebből egy kicsit nehéz kivenni, mert a gumi széle nem csúszik az anyagon, de más negatívumot nem tudok róla mondani. Tényleg az kaptam, amit a honlapon ígértek :-) Brutálisan erős, stabil tok.
A mágneses autós tartó-töltő is zseniális, stabilan tartja a telefont rossz úton is. Az egyetlen negatívum, hogy ennyi pénzért nem képesek adni egy szaros mikro-usb töltőt hozzá... -
spawn21
veterán
válasz
concrete86 #8416 üzenetére
Sajnos a vodával vannak gondok.
Rendszertől függetlenül -
concrete86
aktív tag
Sziasztok.
Áprilisi a telefon, minden rendben rajta, kivéve hogy azóta is panaszkodnak az ismerősök, néha ki vagyok kapcsolva. Pedig sosem vagyok.
Vodafone, 4G mobilnet, itthon wifi. Kétnaponta újraindítom, mindig az aktuálisan legfrissebb ios, többször állítottam vissza. Semmi híváskezelős extra program nincs rajta.Kérlek szépen, mondjatok valami jó ötletet nekem, mert ez marha bosszantó.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
martinkeet #8413 üzenetére
Képeket a otthoni gépen tárold ,ne a felhőben...
Bármikor elő akarod venni és gyenge a net kapcsolat ,nem lesz kényelmes megoldás. -
martinkeet
aktív tag
Icloud-dal kapcsolatban tudnátok segíteni?
Telefonon be van állítva, hogy a képeket, videókat eredetiben töltse fel, de nagyon gyenge minőségben látom a PC-n.
Valamit még be kellene állítanom? -
TechN7ne
nagyúr
válasz
kchris78 #8409 üzenetére
Bármilyen tokot használ az ember ,illő hetente legalább egyszer levenni és áttörölni microszálas kendővel ,ha szükséges alkoholos folyadékkal letisztitani a piszkot...
Én mindg így csinálom ,és állandó hajszálkarc mentes a cucc.
Matt i7 lett halvány pöttyös ,de ez üveg...spawn21
11.4.1: Király az akku -
martinkeet
aktív tag
Pár napja elkezdett vacakolni a Face ID.
Nem mindig old fel. Szofveres lehet?
Nem eset, nem ázott. -
kchris78
veterán
válasz
TechN7ne #8403 üzenetére
én tuti nem teszek tokot újra egy Xre... egy nem is kifejezetten merev szinte szilikon tok volt pár napig rajta és utólag már pöttyöződött mikor levettem közeli vizsgálatkor... addig hónapokig csak a bebújtatósban volt ott nem volt semmi ilyen patika állapotban maradt - addig. Azt nézni hogy minden porszemet tisztítsak ki a tok és a telefon közül vagy előre egy teljesházas réteget tegyek rá és még azt tokba (ami így egy szűkebb tokba bele se megy) na azt a macerát nem vállalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!