- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- old rocker: Mindennapi reklámjainkat ne add meg nekünk ma...se holnap.
- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
martinkeet
aktív tag
Csupán arra gondoltam, hogy egy beállítással visszább be van kapcsolva.
Az a képen nem látszódott.
De ha már több mindenkinél jelentkezett, akkor ez tényleg bug.
Én a CarPlay-jel jártam így (nem is volt ilyen menüpontom), majd egyszer csak pár hét múlva lazán csatlakoztatni tudtam az autóhoz.Ezzel kapcsolatban megjelent a GoogleMaps, és a Waze is a CarPlay-ben.
-
Madwe
nagyúr
Elég sokan panaszkodnak erre, valszeg bug lesz... Nálam egyik megoldás se működött amiket itt írtak...
-
FIREBLADE78
addikt
Nem hordok szűk gatyát. A homár tinik hordják ezeket. Nem tartozom közéjük. Ha neked egy 5 cm vastag tárca elfér kényelmesen a zsebedben akkor vagy 3x nagyobb gatyád van vagy élvezed,ha le sem tudsz ülni.
Személyes okmányt soha sem hordok. Még ha diszkózni megyek,akkor sem. Engem nem szoktak igazoltatni. Ez nem bp. -
markknight
veterán
Annyira azért mégsem sikerül, neki mert a 6S-sem és a 7 plusom nem sokáig bírta mikor lepasszoltam, őket mindig fent hagytam este tölteni és reggel vettem le. Amióta hébe-hóba felrakom az X-et és nem hagyom rajta pár óránál tovább, azóta nincs bajom az akksival. 99% január óta. Ami ugyan picit bántja a szemem, de ez van.
Fryskitt: Mire megcsinálják addigra 120 ezer lesz a hazai ára
-
MasterMark
titán
Képzeld oda... De nem ettől néz ki ultrahülyén. Pláne annak ismeretében, hogy most hogy van.
Cyberpunk: Na ez meg pont a két szék közé esik. Plusz virtuális gombok. X után a virtuális gomboknak se látom az ég világon semmi értelmét. Sőt kényelmetlenebb használni azokkal bármit.
-
MasterMark
titán
Alkalmazások még nem nagyon tudják mit kezdjenek vele, ez ilyen az elején.
Az meg hogy mindenfélét látni kell ott, azzal nem nagyon értek egyet. Nyugodtan meg lehetne oldani a bal felső résznél, hogy mindig aktuálisan azt mutassa ami aktuális.
Szóval, hogy ha benyomtod a VPN-,t akkor ugye egy kis ideig ott van bal felül, de ott is maradhatna.
Az akku százaléknak mi értelme amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Milyen TV-t vegyek?
- Filmvilág
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok