- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
spawn21 #9754 üzenetére
Apple felhasználóként, ezekben a fórumokban jót vagy semmit. Mert máglyán fogsz égni.
Ez szerintem hulyeseg. MINDENKI egyetert azzal hogy DRAGAK a keszulekek es az egyeb dolgokkal - kamera nem a vilag legjobba meg hasonlo dolgok, nem azert irok most hogy ezeket felsoroljam.
A lenyeg az hogy hogy tortenik ezeknek a negativ dolgoknak a leirasa. Nyilvan nem fogjak szo nelkul hagyni az emberek ha a negativ dolgok melle meg olyanokat irnak ami lehulyezi (sarkitva persze) azokat akik apple telefonokat vesznek es csak az lehet okos dontes ha valamelyik olcso kinai telefont veszi meg az ember. -
-
aujjobba
addikt
válasz
spawn21 #9102 üzenetére
Szerintem tévedsz, nem tudom mennyire elég.
Nekem SE van, ott a 2 GB elégnek tűnik, nincsenek memóriagondjaim.
Az X-ről nincs tapasztalatom, csak a hallomások, ezért is kérdem mit mondanak a tulajok.
A 12-vel elégedett vagyok SE-n, fent van a béta. Kíváncsi voltam az X-en ezt az állítólagos RAM szűkösséget javítja-e.(jah tudom hogy az X az "tíz", de akkor úgy kellene írjam "a X", így meg hülyén néz ki)
-
tboldi
nagyúr
-
-
matyi19
őstag
-
-
martinkeet
aktív tag
válasz
spawn21 #8902 üzenetére
Sajnos osztom...
Nálam az X 4 hónap alatt többször is produkálta a lassú reagálást.
Bökök valamire, majd 3-4 mp múlva történik valami, de ezután is szaggatva. Ma is volt egy ilyen.
Újra kellett indítanom.
S8-cal kezdtem a samut, ott nem volt ilyen, sőt semilyen kifagyás, vagy újraindítási kényszer.
...tudom, húzzak vissza akkor!
De már maradni akarok, megszerettem. Komoly paradox! -
kchris78
veterán
-
kchris78
veterán
válasz
spawn21 #8743 üzenetére
Miben lehet kevés? Jelenleg bármelyik iOS APP-nak el kell futnia 2GB RAM-os telefonon is (de méginkább 1-en is akár), ez nem egy ősöreg sima HDD-s MacBook 2/4GB RAM-mal ahol a kevés memóra miatt folyamatosan szivárványlabdás kurzort kell bámulni...
Az ha sokadik appra visszatérve újra kell indítani ez komoly probléma az már átlagon felüli pörgetése az appoknak szerintem amit én közel sem tapasztaltam az elmúlt 3/4 év alatt (pedig volt egy két hetes nyaralós időszak ahol az első funkció a fotó videó). Persze az átlagon felüli RAM járna az átlagon felüli árhoz...Én kíváncsi leszek az LCDs X-re, a PWM miatt cserélni fogom ebben majdnem biztos vagyok.. Nem nagyon buli epilepsziás roham kockázata mert kicsit tovább olvasgatna az ember, az erős fényerőtől meg sötétben kifolyik az ember szeme...
-
válasz
spawn21 #8618 üzenetére
Annyiban lehet, hogy igaza van a srácnak, hogy szerintem most gyengébb a forint az euróhoz képest, mint tavaly szeptemberben volt, így sajnos esély van rá, hogy rosszabb árakat lőnek be forintosítva, mint tavaly. És ismerve az eddigi gyakorlatot, ha pozitív irányba is változna az árfolyam, a hivatalos apple store át maradni fog ugyanaz jövő évig, tehát év közben nincs korrekció. Szóval én személy szerint semmi jóra nem számítok árakat tekintve idén szeptemberben.
-
Ļantos
aktív tag
válasz
spawn21 #6773 üzenetére
Itthon van két 6s, egy 8, egy X meg egy 6 és egy SE. Kizárólag a hatost érzem megröccenni, a többi nem tölt újra (a 6 sem, csak több az idő míg vált), nem hiányzik belőle egy deka ram sem pluszba. Azt se tudom mennyi van bennük, de számomra ugyanúgy nyitogatja az appokat a 6s meg a SE is mint a nagyobbak...
-
-
-
-
doe2
tag
válasz
spawn21 #6052 üzenetére
De honnan tudnák?
Beírom az apple ID-be a sorozatszámot.Felismeri,hogy beats x
Kéri ,hogy adjam meg a vásárlási dátumot ,csak utána lesz érvényes a garanciális szolgáltatás.Amit nem tudok mert nincs meg meg a blokk. Illetve hiába írok be bármilyen dátumot azt írja hogy : Jelenleg sajnos nem tudjuk teljesíteni a kérést. Kérjük, próbálkozzon újra később.
Ilyenkor mi van? honnan tudom mennyi garim van még?
-
-
kkp900
senior tag
válasz
spawn21 #5679 üzenetére
És most mit használsz a kijelzőre,ha megkérdezhetem?
De ezt a Prot használtad amikor ez volt fent?
Gondolom azért ,csak nem írnák oda ha kamu lenne!Ekkorát csak nem hazudhat be valaki .Amúgy megnéztem kettő tesztet összetört az üvegfólia a betonon alatta kijelzőnek semmi baja se lett.Mondjuk ezt egy sima alis is tudta nekem még I6-nál sikerült leejtenem kavicsos betonra ,és a fólia összetört a kijelzőnek semmi baja se volt.Ezek alapján nem éri meg.De azért 365 napig él a dolog az Iglasshoz,a bubisságra is akkor adnak egy újat.Mondjuk ez vicces ,hogy miért pont addig?Lejár a szavatossága vagy mi??
-
klz80
tag
válasz
spawn21 #5462 üzenetére
Mondjuk ezt én se értem... Miért égne be a kijelző? Ha meg tudod magyarázni tényleg érekelne, mert persze hogy nem szeretném ha valami gondom lenne. Ami meg a dolog értelmét illeti már írtam, kb ugyanaz, mint droidon a témák variálhatósága. Gyakorlati haszna semmi, csak szerencsére különbözőek vagyunk, különböző ízlésekkel
-
-
-
-
-
-
-
válasz
spawn21 #5006 üzenetére
Hát nekem kellett rá tok,mert mintha szappant fogtam volna,úgy csúszott,de ez a része nem érdekelt,mert minden telefonomra veszek tokot,ha csúszik,ha nem.
Az anyagminőségről beszélek,az nem a legjobb. Legalábbis a ház.
Az iX egy kiváló minőségű anyagokból összerakott cucc. Amikor először megláttam,kézbefogtam,érződött. De mindenki ezt mondja,aki megnézi,vagy megfogdossa,még a laikusok is. És mondják,hogy wow! Ez igen!
A két telefon között ilyen téren óriási különbség van a X javára.
(A sima pixel 2-ről beszélek.) -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged