- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyi19
őstag
Sziasztok,
Valami jobb minőségű tokot szeretnék vásárolni, ami nagyon fontos, hogy jól védjen viszont ne legyen túlságosan nagy otromba.
Kinek mi vált be? -
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10194 üzenetére
na meg is csináltam a lossless pl.-t töröltem ,a foobarnak sokkal jobb a hangja.
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10194 üzenetére
most már én is azt hiszem,hogy igen!
mindig tanul az ember!
-
tomyka74
senior tag
válasz
MasterMark #10192 üzenetére
köszi de időközben rájöttem!
felraktam a lossless plus playert és itunes-al beletoltam a könyvtárába és már játsza is! -
tomyka74
senior tag
üdv.
kérdezném,hogy hogy tudok Flac fájl-t rátenni az x-re? mert az itunes nem teszi rá és azt írja ki,hogy " nem játszható le ezen az iphoneon" !
nehogy már egy ilyen készülék ne tudja lejátszani mindjárt hülyét kapok! pedig foobar2000 is rajta van!
tanácsot köszönöm!
-
tboldi
nagyúr
válasz
matyi19 #10188 üzenetére
Nincs a közelben egy Mac számítógép? CoconutBattery-vel rá lehetne lesni az akkumulátor gyártási idejére, amiből lehet következtetni a telefon összeszerelésének idejére is.
Van egy sanda gyanúm, hogy egy kb. egy éves, széria eleji darabot kaptál, ami ezidáig a raktárban csücsült.
-
matyi19
őstag
Ma megérkezett az X, normális az, hogy teljesen le volt merülve az akku?
-
válasz
defloektor88 #10178 üzenetére
Egyszerűbb,ha ott érdeklődsz,ahol leadtad. Sajnos mindenhol más a tapasztalat.
-
ricshard444
veterán
válasz
Nekem Siófokon elfelejtettek szólni, hogy megjött a telefon a szervizből és potyára vártam + 2 hetet.
Szeretem a Telekomot.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz vele.
-
Vasy09
őstag
válasz
Öcsémnek a 7-esét 1,5 héten belül visszaküldték, illetve ugye cserélték!
-
ricshard444
veterán
válasz
TheBikerider #10177 üzenetére
Én is ezt érzem, ez működik és azon a szinten amit elvárok/runk.
-
defloektor88
csendes tag
Sziasztok!
11.09.-én szervizbe (telekomos) küldött X-re szerintetek mennyit kell várni (többször nem érzékelt a kijelző)?
nem tudom. hogy bele esik e a mostani újra cserélős mizériába.
Várom már, hogy visszakapjam, vagy újat kapjak. -
válasz
ricshard444 #10176 üzenetére
Nekem volt 4x-em,iphone 8 plus mellett használtam.Az én szokásommal szarrá merítettem.
Az iphone jobban bírta,mint az. “Parasztvakítás”.
Nálam csak az iphone tudja hozni azt a szintet,amit elvárok egy telefontól. Nem nagyon volt/van ellenfele. -
ricshard444
veterán
válasz
TheBikerider #10175 üzenetére
Droiddal ennél csak rosszabb élményeim vannak, ott aztán szépen be tudnak akadni az alkalmazások...
Sok dolog tántorít el a Droid-ra váltástól, mert gyakran fogtam a fejem a rendszer betegségei miatt, pár példa:
Akadó animációk, lassulások, beakadó programok, játékok optimalizálása etc.A Redmi-t csak felhoztam példának, hogy tudjátok mihez viszonyítani a merülés mértékét.
-
válasz
ricshard444 #10174 üzenetére
De ezt Te is tudod,hogy BÉTA.
Vagy...Vegyél egy sziamiaut nagy akkuval és nem maradsz szégyenben
-
ricshard444
veterán
Eddig nem volt gond a betakkal, szeretem megkapni gyorsan a legújabb funkciókat, ha jönnek.
Volt újraindítás igen, talán valami app beragadt, arra tudok tippelni.
-
tboldi
nagyúr
válasz
ricshard444 #10170 üzenetére
3 gombos restart volt már?
Én folyamatosan bétázok, de nem nagyon emlékszem, hogy volt-e drasztikus merülésem. Ezt a force restartot minden egyes frissítés után megcsinálom.
-
válasz
Lazán tolom az Xs-el 75%-kal én is nap végén,este.Jobb,mint a Redmi 4x.?
De minek kisérletezel akkor? Miért vagy béta tesztelő? Ez benne van a pakliban ebben az esetben.. Nekem a hivatalos legutolsó iOS van fent, én nem baszkurálom.
-
Fryskitt
addikt
válasz
Csak akkor raknék fel bétát, ha az aktuálissal nagy baj lenne. Nem vagyok vállalkozó szellem ilyen szempontból.
-
ricshard444
veterán
Az új beta frissítéssel ami pár napja jött kellemetlenül gyorsan merül a telefon. Tegnap kiruccantam, alig használtam a telefont és nap végére kb 3%-kal ugrált le a töltöttség az akksiból 10 percenként úgy, hogy néha elő-elő vettem megnézni az időt. 1%-kal értem haza, elég kellemetlen volt, mert mellettem meg egy Redmi 4X 55%-tel lazában tolta.
-
matyi19
őstag
válasz
Tibee86 #10166 üzenetére
Valószínű annyiból meg úsznám, de lehet rá menne 1-1,5 hónap is mire el tudnám adni az X-et, és 300eFt alatt vásárolni egy Xs-t, és mivel nagyon vártam már az X-et is annyit nem várnák még. Persze nagyobb ráfizetéssel valószínű sokkal hamarabb tudnák váltani.
De úgy érzem döntöttem, megtartom az X-et -
matyi19
őstag
-
matyi19
őstag
Hello,
eMAG Black Friday (Románia) alkalmával sikerült megvennem egy iPhone X 64GB-t 3499 lejér azaz 242 eFt.
(500 db volt ezen az áron, ami 43 másodperc alatt el is fogyott, én voltam a 165. vásárló)
Ha minden igaz holnap meg is kapom...
Kérdés, érdemes lenne ezt kicsit drágábban eladni és meg pótolni még 30eFt-35eFt-vel és inkább az Xs-t venni? Hosszabb távon nagyobb támogatásra számíthatok Xs esetében? Az a pár tized másodperc amivel gyorsabb az Xs nem szempont...
Amúgy i6S-ről váltok. -
Jaded
őstag
válasz
Gsx-rr #10156 üzenetére
Persze, de ha hétvégén nincs rá szükségem, akkor minek nyomogassam?
Ha nem kell autót használnom, akkor azért néha indítsam be a garázsban és brümmögtessem meg kicsit?
Abszolút nem akarok vitatkozni, ne értsd félre, de amikor használni kell, akkor igenis ne legyen egy Samsung J3 szintjén. Mert az még telefonálni sem jó, de még arra sem volt jó, hogy a betont feltörje.
-
Jaded
őstag
Nálam pl hétvégén elmegy 3-4napot is. Értsd, feltöltöm pl csütörtök reggel és vasárnap este kell csak töltenem. Ha otthon vagyok, nem a telefont buzerálom, hanem az iPadet vagy csak szimplán a családdal vagyok, így ugye bírja
8óra zenehallgatástól (AirPodssal) merül 40-50%-ot. Szerintem az sem rossz.
-
-
Fryskitt
addikt
Tegnap és ma iszonyúan gyorsan merült a telefon. Így délutánra lemegy 20% körülre... eddig nem csinálta.
Más: eltört rajta a Nillkin üveg, iszonyú sok koszt szedett össze a peremei alatt. -
válasz
Roland861010 #10144 üzenetére
Lehet hogy félreértetted, a refurb teljesen jó.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Roland861010 #10144 üzenetére
Addig állj fél lábon amíg kapsz egy vadi újat.
Ha nem tetszik a refurbished, akkor szépen kicserélik neked a hibás alkatrészt. -
Roland861010
veterán
válasz
-secret- #10142 üzenetére
Én nem tudom mit adnak vagy mit nem !
Az enyém is cserélt és semmi nem látszik rajta hibátlan mikrókarcmentes minden patika rajta !De amúgy meg kivered a balhét érte ,hogy már pedig te 300k ért vettél egy telefont nehogy már valami javítottat adjanak érte és hidd el kifogják cserélni egy újra !
De a dolgokon akkor sem változtat ,hogy mekkora fas..ág ez a sírás most 1-2 % miatt !
-
válasz
Roland861010 #10140 üzenetére
refurbot*
-
Roland861010
veterán
Istenem!
Komolyan ilyen 1-2 % -on megy a hiszti ?
Ha egyik napról a másikra esne 15-20% -ot megérteném de így ... Vicc komolyan !
Főleg hogy garancia időn belül cserélik a telefont és kap az ember egy újat . -
válasz
markknight #10127 üzenetére
7 hónapos X-et amikor eladtam 100-as volt még.
-
Joker_5x
tag
válasz
markknight #10127 üzenetére
2 honapja van nálam az X.
kb.: 12.1 óta,, 98%-ot ír nekem is az akksira….holott az előtt 100% volt.
Két naponta töltöm a telot.30% alatt nálam sosem volt.
Max:97-98%-ig töltöm,, 100%-on, ha kétszer volt az akksi sokat is mondok.++ azt is meg figyeltem,, ha estére le dobom a telom és 50% körül van többet merül mint amikor le szedem a töltöröl és úgy hagyom az asztalon.
Ha töltés után hagyom magára estére kb.: 1% merül
Kövi estére ez 5%...(ha aznap ki marad a töltés)
-
bonyeszko
csendes tag
válasz
MasterMark #10134 üzenetére
És amihez nem kell előfizetés se?
-
bonyeszko
csendes tag
Valaki tud valami ingyenes megoldást arra, hogy offline is tudjak zenét hallgatni? Gépre egyébként, mivel tudnék letölteni zenét?
-
MasterMark
titán
válasz
ricshard444 #10128 üzenetére
Benne van a rendszerben, hiszen az iPad-okon is ugyanolyan iOS fut.
-
Ļantos
aktív tag
Messenger hivasoknal van olyan opcio, hogy ne tudjanak hivni, egyaltalan ne jelezze, az uzeneteket viszont igen?
-
tboldi
nagyúr
válasz
ricshard444 #10128 üzenetére
Azé’, hogy vegyé’ ájpedet.
-
ricshard444
veterán
Ami nekem nagyon hiányzik a telefonból az az osztott képernyő. Droidnál imádtam, használtam és most csak hiányolni tudom. Nem értem, hogy ilyen alap funkció miért nincs benne a rendszerben.
-
bonyeszko
csendes tag
Nálam 99% lett most 1 hónapos használat után, de én naponta 2x is töltöm szóval szerintem eddig lekopogom eléggé jól bírja.
-
ricshard444
veterán
válasz
TheBikerider #10123 üzenetére
Nálam 91%-s, de eléggé gyilkolom az akkut, már több, mint 1 éves a telefon.
Elég kellemes minden szempontból.
-
-
NyalokAA
aktív tag
Normális , hogy a 10 hónapos telefonom 95% ot ír akkumlátor állapotra?
-
Fryskitt
addikt
válasz
-secret- #10111 üzenetére
Értem én.. csak nem tetszik. Ha az o hibájukból viszem, akkor legyen új. A refurbished telefonok csak valamilyen méltányossági csere esten elfogadhatóak szerintem. Ráadásul az előző 6s-m garanciális csere után meg kétszer cserélve lett, mindig más hibával. Ennyit a refurb telefonokrol. Persze lehet, hogy csak nem volt szerencsém.
Ez a hiba nálam igen ritka. Semmiképpen sem zavar annyira, hogy a gyári és nálam elvesztett szüzességű telefonomat érdemes legyen odaadnom egy másik nem új telefonért. -
Fryskitt
addikt
válasz
600700 #10107 üzenetére
Nem nagykn szeretnék refurbished telefont. Ráadásul honnan tudjuk h az nem hibás-e... a gyártás elején készültek gondolom a hibás panelek, nagyjából azok a telefonok romolhattak el más okból, javították és ide adják. De köszönöm, az nem kell. Nem annyira gáz a hiba nálam, hogy ki akarjam cserélni a telefont.
-
-
yimm
aktív tag
Üdv.
Iphone 7-rő váltottam X-re. Eddig a hívás befejeztével ha megnyomtam 2x a bekapcsoló
gombot, megszakította a hívást és lekapcsolta a kijelzőt.
Az X-nél már nem működik ez az opció, vagy csak én nem találom?
Köszi -
FIREBLADE78
addikt
Nálam is volt,hogy lefagyott,nem reagált. Majd ha karcos lesz illetve garancia is lejárt,akkor beadom cserére.
Jah,már lejárt a gari
Új hozzászólás Aktív témák
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- 30%-os leépítésnél állna meg az Intel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!