- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Iphone 8 Plusom amit összekókányolt a Telemax csodás szervize. Történt ugyanis hogy 22-én rendeltem elő tavaly szeptemberben. Viszont 30-án kaptam meg és egy tájékozott telekomos azt mondta így még él 25-én a garancia. Hát nem élt. Ezért visszaküldte a Telemax hogy nem nyúltak hozzá. Mégis tiszta gané volt a kijelző...koszos zsíros és a lentebb csatolt képen látszik hogy egy gumidarab lóg ki a telefonból. Szerintem szigetelés. Amikor visszamentem meg elhajtottak....
https://kepkuldes.com/images/1ad8dae57ee990925908f81aee8d2c21.jpgSzerintetek ha holnap beviszem egy icentrebe mennyiért csinálnák meg hogy rendben legyen a telefon? Én így nem merem használni elvből sem és azért sem mert ez így nem teljesen ép telefon szerintem. Szomorú hogy a Telemaxnál ilyen emberek dolgoznak. Még jó hogy nem karcolták össze. Pedig úgy szeretem ezt a telót és jövő őszig nem akarom cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest