- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Laca1212 #8042 üzenetére
szerintem most mar ennyiert nem menne el ez a telefon.. akkor meg nem jott ki a hir hogy mikor fog itthon megjelenni az i6s (vagy csak 1-2 napja) es mennyiert (az biztos nem jott ki). az elmult par napban kerult fel a kul. hirdetesi helyekre sok elado i6.
Ha racionalisan gondolkodnek mindig 2-3 honappal a megjelenes utan valtanek igy meg garisan tudnam eladni es tudnek hasznaltan venni az uj tipusbol.. (vagy mar beallna az ar vmennyire ami tobb honapon at nagyjabol tartani fog) De mindig van annyi valtoztatas hogy valtson az ember. Az i7 biztos jobban de legalabbis maskepp fog kinezni hogy a kinezet miatt valtson az ember... Ha egy kicsit ra van kattanva ezekre az eszkozokre
.
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Laca1212 #8052 üzenetére
Jobban visszaolvasol te kezdtél el százezrekkel dobálózni!
Amúgy elmondom sokkal több esze van még annak is aki szolgáltatótól "béklyóval" ahogy te mondod ,megveszi kamatmentes részletre!
És akkor a te elgondolásoddal élve nem kell kidobni évente 100.000.- et csak havonta 5-öt!Remélem RoseGold-ra váltasz!
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Laca1212 #8048 üzenetére
Képzeld nem éri meg! Eddig sose volt szolgáltatós telefonom!
Minden fő verzió külföldi megjelenés másnapján nálam van
1. Azért mert igaz szinte ingyen van(14 céges előfizetésem van teljesen más feltételekkel ,mint az egyéni előfizetőknek) kb havi 1000 forintba lenne ,de 2 évet akkor is alá kell írni a telefonra.
Akkor ezt az opciót megtartom inkább az I7-re ami megint valószínű kibír majd 2 évet.
És ha az I7 is ilyen hamar nálunk is kapható lesz akkor kibírok 2 hetet és megveszem így biztosítással.2. Nekem 1 forintot se ér többel egy 6s. Azok a funkciók nekem semmit sem jelentenek.
Ja és még az első napos I6-om is ami már nem nálam van is 2016 júliusig garis!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
Laca1212 #8042 üzenetére
Érdekesen számolsz!
Évente 100.000.- vagy 2 évente 200.000.- mintha nem lenne akkor különbség!Amúgy szerintem egy 2 éves I6 bőven fog érni 100.000.- et és akkor csak 150 a diffi egy I7-hez.
Szinte ingyen hozzám vágnának egy I6s-t ,de így se látom értelmét a cserének.
[ Szerkesztve ]
-
dwelablack
tag
válasz
Laca1212 #7837 üzenetére
Ha esetleg elcsabulnal, en beneveznek ra. Regota titokolvasom a topikot, es lassan eldontom vegre a vasarlasi szandekom. Mivel soha nem volt meg a iphoneom, igy vagy ujat vennek, vagy valamilyen nagyon megbizhato hasznalt peldanyt.
Ha mar irtam, azert egy kerdest is bedobok: hol erdemes ujat vennem? Gsm vagy valamelyik hivatalos iStore? Mivel zoldfulu vagyok, igy azt se tudom mi az allaspont almaeknal a gsm/kulfoldrol szerzett peldanyok eseteben. 2 ev gari = 1+1?
Koszi,
Udv,
Gy. -
-
-
esfrost
tag
válasz
Laca1212 #5890 üzenetére
Ha dual-band a router, akkor érdemes, vagy 5ghz-re, vagy 2,4ghz-re vagy akár egyszer mind a kettőre beállítani, és akkor ha távol van az ember a routertől akkor lehet a 2.4-et használni, ha közel, akkor az 5ghz-t. Sajnos az 5ghz valóban nagyon korlátolt távolságból működik jól.
-
-
hanolfe
tag
válasz
Laca1212 #4356 üzenetére
Az Apple-nél miért nem tud úgy működni a dolog mint például a Philips-nél? Nemrég elromlott a még garanciális tévém. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, kiküldtek egy futárt a tévéért, majd mikor elkészült visszahozta a futár. Gördülékeny volt, és számomra teljesen díjmentes. Véleményem szerint így kellene működni más gyártóknál is.
Miért csak Budapesten lehet leadni a garanciás Iphone készüléket? A vidékiekre miért nem gondolnak? -
jani70
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Laca1212 #2018 üzenetére
Én mindig íratok, igaz semmit se érek vele, de ha esetleg lopott tudod vele magad tisztázni...Ha a 128-as sok feleslegesen ne adj érte ki többet. Itt aprón 16-ost már 180-ért is találsz, és mint említetted az lehet elég neked akkor már 60 ezret megspóroltál vele.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz
Laca1212 #2005 üzenetére
Hat nem ,mert ua a készülék csak kisebb tarhellyel... Kompromisszum mentes a 64gb os sztem..
Én ha mégegyszer veszek 64es lesz ,mert eltérni a 16oson is ,de mindig gyomlálni kell
(Viszont most lehet váltok..)
Az biztos csak ugye itt mar a használt árakat kell nézni ..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)