- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keni21
tag
válasz
Gsx-rr #10392 üzenetére
Pontosan. Most néztem meg láttam hogy elég érdekesen írtam. Automata javítást probalgatom:/ Körülbelül 1 hónapos lehet a telefon es amikor átvettem akkor 1 év garanciát mondtak de az oldalon mar nem jelzi az időpontot hogy meddig érvényes. Garancia level meg létével élhetek az 1 éves garanciaval?
-
B-L-A-C-K
titán
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #10024 üzenetére
az hogy nincs mögötte s betű, azaz tele van bugokkal amit javítanak majd az s verzióra.
galaxys80: én meg azt unom, hogy állandóan mindenhol arról van szó hogy egy fillért nem ér a 6s, minek, ott a 6, a 6s semmivel se nyújt többet... én azt a telefont nem ajánlgatnám senkinek, főleg nem egy új belépőnek mikor ott a rengeteg hiba, a bendgate, a kamera probléma. már a régiek is ki vannak akadva az i6 miatt, úgy érzik át lettek verve, nem ugyanaz a minőség, ez talán igaz is. az s verziók mindig jobbak azzal IS hogy ezeket a gyermekbetegségeket javítják. nincs hajlás, nincs elmozduló előlapi kamera...
i4nél ott volt az antennagate, 4s-re javították. 5nél kopott a szél, koszolódott a kamera lencse, 5snél kijavították. 6/6snél már tudjátok mi a helyzet. szerintem az vesz kényszeresen mindig sima számos telefont, aki szeretné hogy mindig csak a legújabbat lássák nála, más logikus értelmes magyarázat egyszerűen nincs rá, hogy miért akarja magát szívatni az ember egy béta verziós telefonnal. (ahogy én is tettem az 5-el, első iPhoneom volt, értelemszerűen ahogy az eddigi írásaimból már kiderült, hosszú távra terveztem, nem akartam "elavult hw"-t venni 4s képében)
azért vagyok ennyire 6 ellenes, mert megszívtam már sima 5-el, kurva jó telefon volt persze, imádtam, de mégis voltak betegségei amik néha napján keserűvé tették ezt. én csak szimplán nem akarok másnak rosszat, főleg nem olyannak akinek azelőtt sose volt még iPhoneja. az ilyen embereknek nem értem miért kell azt mondani hogy nem éri meg a felárat, mert úgyis majd csak évek múltán lehet kihasználni de hát akkor már szar lesz mert ott lesz a hetes... nem, már most kihasználható a hardver, érezhetően sokkal bikább a cucc. én mindig csak olyat ajánlok másoknak amit én is megvennék, nos, a hatost ingyen se venném.
sajnálom ha ez valakinek sértő, nem akartam megbántani senkit. remélem érthetően fogalmaztam meg, hogy mik a szándékaim. (szerintem érthető, miután a legnagyobb i6 fanok is leírták már hogy minimum 2x cserélve lett az i6juk, senkinek nem hiányzik egy ilyen hercehurca szerintem.)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gsx-rr #10024 üzenetére
Amúgy téged se értelek mit vagy a 6S ellen ennyire. Tudtommal neked nem is volt még, és tényleg vannak jó funkciói, 2GB-ot tényleg megérzed, 3D Touch nélkülözhető dolog, de ha megszokod pár helyen tényleg jól jön.
Viszont már többször leírtam hogy i6 is bőven jó, de akinek több kell azt a 30 ezres difit megéri (részemről többet nem).Amúgy most 6S-ről léptem vissza 5S-re, mert már untam, és most teljesen jó használni az 5S-t is, hiányzott már ez a forma világ. Itt már vannak lagok azért, de ezzel is együtt lehet élni.
lugosi: nem fogok itt furcsa mozdulatokat tenni emiatt, 6S használatánál rászoktattam magam az oldalsó gomb megnyomására ilyenkor.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #10019 üzenetére
az elmúlt 7 napban 9 órát volt a képernyőn a safari nálam, szerinted? elég fontos hogy ne töltögessen újra az egyik legtöbbet használt appomban minden állandóan. de annak is örülök hogy a többi app sem töltöget újra állandóan, ugyanezt el tudom mondani, van olyan app amit instant ugyanott folytatok ahol hagytam, pedig 2 napja hogy utoljára láttam, bár nem értem miért kell magyarázni hogy a több ram milyen előnyökkel jár a kevesebbhez képest, se azt hogy ez miért nem 2 év múlva lesz hasznos (súgok: 2 év múlva kevés lesz) hanem már most, meg azt se hogy miért nem esik le neked hogy inkább az a wtf hogy miért nem volt már hamarabb 2GB ram.
ui: egy deka játék nincs a telefonomon. csak szeretem ha pörög a rendszer és nem kell várni soha semmire. próbáltam az iphone 6ost több órán keresztül, de nem győzött meg akkor sem mikor i5-m volt, most meg főleg nem, én érzem rajta hogy nincs benne annyi kraft. már önmagában az is zavaró hogy sokkal többet kell várni az ujjlenyomatos feloldásra 6s után.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #10015 üzenetére
a 2GB ram előnyét abban a pillanatban lehetett érezni mikor megjelent a telefon, én most is érzem, hogy van néha megnyiva safariban 5-6 tab, van olyan amit 4-5 napja nyitottam, azóta csináltam egy csomó mindent, rámegyek a 4 napja megnyitott fülre és nem tölt újra. de tudom ez nem is érdekel. viszont i5/5s szériánál már nagyon gyakran előfordult, hogy hozzászólás írása közben vagy bármit csináltam, kiléptem egy pillanatra a böngészőből egy másik appba megnézni valamit, mire visszamentem már elkezdte újratölteni. szégyen hogy nem lépték ezt meg már az ötös szériánál. nagyon kevés volt az 1GB. szóval hidd el, nem 2 év múlva jön ki az előnye ennek. és nem hiszem hogy i6 alatt a helyzet jobb lenne, mivel a rendszer egyre-egyre többet tud, egyre több minden fut a háttérben, és 3 évig 1GB ram volt az apple készülékeiben.
a hszedből az tűnik ki, hogy nem igen használod ki a telefonod adta lehetőséget, én mindent csinálok vele kb, így nekem fontos hogy erős hw legyen és hosszan tartson, te nem csinálsz rajta kb semmi erőltetőt, így érthető hogy nem kell a 6s, de akkor se hiszem hogy jó ötlet 2016ban nagyon ajánlgatni az i6-ot, mikor az tavaly se volt jó vétel. nagyon gyenge lett sztem minden tekintetben. a 3d touchot nap mint nap rengeteget használom, iszonyatosan hasznos funkció, nem vennék telefont amiben nincs. nagyon sokat könnyít és gyorsít.
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz
Gsx-rr #10000 üzenetére
ebből egyébként csak az jön le hogy csak vagánykodásból veszel iPhonet, mert a 6s többet nyújt a dupla annyi rammal, a dupla gyors cpuval és gpu-val. jobb touch id, strapabíróbb készülékház. javították az előd kb összes hibáját, nem kell 3-4 havonta gariztatni. szerintem ez bárki számára többet jelent. na de eszem ágában sincs nekem kötekedni itt veled.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ez igy volt.Egy hulladék fos lett a minőség ezen kár vitázni,csak te rohadt elfogult vagy.A rendszer baromi stabil.Nem csak nekem hajlott el csak úgy,ha visszaolvasol volt másnak is ilyen problémája.Ha én hajlitottam volna meg,akkor nem cserélték volna ki anyaghibára hivatkozva.Azon kívűl nem csak nekem volt kattogó kijelző,félrecsúszó kamera,stb.Vicces egy 200000ft-os telefonnál.Ez a prémium kategória?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pl:a music app,hogy van amikor fél percet kell várjak mert szar a netem,hogy megnyissa a saját zenéket,egy csomószor laggol,nem azért vettem megbízható zárt ios rendszert,hogy olyan legyen mint egy androidos telefon,bár meg kell mondjam volt az iphone melett egy z1 compactom,amit a kollégám elkunyizott mert elhagyta a telefonját,de sokkal jobb telefon volt,mint ez a bugos hulladék.Mindent meg lehet magyarázni,például az elhajlás dolgot,hogy minőségi cucc ez az iphone 6 csak ne hordjad zsebben mert meghajolhat,meg kattog a kijelző,meg félrecsúszik a kamera és ez nem olyan baj,stb.
Sajnos számomra kezd az iphone divat telefon és tömegcikk lenni,nem figyelnek oda már a minőségre,összehányják a rendszert és a készüléket,mert a brand eladja a terméket.A legutolsó szerethető iphonem a 4s volt.
Steve Jobs halálával számomra meghalt az iphone,7-est már biztos nem fogok venni.[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
Csináltam nem is egyszer, semmi változás!
B-L-A-C-K
Pedig akkor is gáz mivel semmi nem indokolná hogy akadjon hiszen máshol jó tehát szarul írtak meg valamit és nem javítják...amuba
Ja elég gáz ha leírjuk ha valami nem jó és nem csak elfogadjuk mint sokan mások.[ Szerkesztve ]
-
bozarjoska
őstag
Ja persze akkor gondolom a többi telefonon amin néztem "egyedi" probléma volt...
B-L-A-C-K
Majd megyek is vissza! Itt nem arról van szó hogy tökéletes vagy sem de ha szerinted az normális ha szöveg görgetésnél akad akkor elég elvakult vagy mert ilyen gondok még androidon sincsenek ez már szánalmas![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
a normál használatba szerintem az is belefér hogy beteszed a farmerod zsebébe én is igy tettem amikor megvettem az álltalatok istenitett iphone 6-ot,én semmit se csináltam vele csak ugy használtam mint eddig minden telefonomat,mégis meghajlott.Vagy mi a normál használat?Tegyem ki a polcra vagy vitrinbe?
-
-
Zsirmanc
aktív tag
Az üvegfólia az egy vékony edzett üveg. Ezért jobban meg tudja védeni a kijelzőt, ha leejted, mint a fólia, ami egy puha valami és csak a karcok ellen véd. Nyilván van akkora esés ahol az üveg fólia sem védi meg a cuccot, tehát nem csodaszer, de nekünk pl. a családban már több telefont megvédett, úgyhogy az eltört, alatta a kijelző pedig nem sérült. Képes valamennyi energiát elvezetni ezáltal nagyobb az esély, hogy megmenekül a kijelző. A sima fólia erre nem képes.
[ Szerkesztve ]
-
-
Blyan
félisten
Az fullhd eseten. Amúgy a gsmarena 51mbit/s említ a tesztjén.
The 4K videos carry a bitrate of around 51Mbps, but audio is subpar recorded in mono at 81Kbps in AAC format. The 1080p videos at 30 fps have a bitrate of 17.6 Mbps, keeping the same audio, while the 60fps ones came out with 26Mbps bitrate.
[ Szerkesztve ]
-
Volt a youtube-on a digitalrev teszt, ahol a 4k-s videót tesztelték, és úgy emlékszem az jött ki belőle, hogy nem igazán van versenyben a felvétel a 4k-s videofelvételre képes kamerák 4k-s felbontásával, részletgazdagságával. Egy jobb minőségű full hd-nak hozták ki ha jól emlékszem, és tipikusan az csengett le belőle, hogy nem érdemes használni.
-
-
-
törölt tag
teljesen igazad van.2 hete szedtem le az űvegfóliát és nincs már tokkban sem,és igazad van,sokkal jobb használni,kézbe fogni is jobb.A karcokról meg annyit,hogy a kijelzőn még nekem sincs,de a szilikon tok alá került por az oldalán hagyott nyomokat.Azért nem is érdekel màr ez a tokkban hordás dolog.
-
B-L-A-C-K
titán
Eleve idegesít ha lerakom a kamerától billeg, tokban ez nincs meg. Amúgy ettől eltekintve persze hogy jobb lenne nélküle használni, de ha mérlegelnem kellene hogy egy kijelzőn/házon lévő karcot bámuljak mindig (mert ugye nem cseréltetek majd kijelzőt meg komplett házat ha karc lesz rajta) vagy egy számomra szolid tokot, akkor az utóbbit választom.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Nem feltetlenul ezert kell a jailbreak. Most ahogy feltettem a 9.2-t, es nincs jb, igy rettento lassu a telefon a Speed Intensifier tweak nelkul es a masik a Virtual Home (csak erinteni kell a Home gombot), ami nelkul nagyon nehez meglennem. De volt meg fent vagy 30 hasznos tweak.
Ezzel a ket emlitett tweakkel, olyan mintha egy masik telefonom lenne. Nyilvan, aki nem szokta meg, nem fogja szukseget erezni. Baratnomet sem tudtam rabeszelni, jo neki a gyari telo. Neki nem fontosak ezek a dolgok.
Akku viszont jobban birja most sokkal jb nelkul, a 30 db koruli tweak azert fogyaszt.
-
csababarca
őstag
De ti miket használtok hogy akad a teló? Nekem fut csomó minden,meg meg van pakolva, de meg se reccsen. EGyedül akkor szokott,ha úgy zárom le a telót,hogy az FB appot megnyitva hagyom. Akkor kioldásnál van 1-2 mp gondolkodás,de amúgy semmi ilyesmi.
szerk.: közben olvasom,hogy 9.1el nem volt ilyen...lehet egy gyári visszaállítás segít.
[ Szerkesztve ]
-
torreador22
senior tag
Nem csak a szin eleve hogy go dolja hogy egy 2honapos készüléket kicserél egy fél évesre! Ugy pics.... rudtam volna hogy le égett volna a haja. És utánna hivatam volna a fönököt. Mi ez világ garancia lehet ha kinába lettél vo a akkor egy marék rizst kaptál volna.
[ Szerkesztve ]
-
SonyNex7
senior tag
Nem garanciáról van szó hanem biztosításról a média marktban.
Nekem mondjuk iPad air2 van mikor kötöttem azt mondtak illetve le is van írva a biztosítási szerződésre hogy ha lehet akkor javítják ha nem akkor kapsz egy újjat.
Önrész sincs ha tokban tartottad.[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
Próbálnám ha lenne bárkinek is nem Telekomos nano simje, de esélytelen a közelemben. Lehet ,hogy valamelyik vodás boltba bemegyek szivességből adjanak egyet meg kértem visszahívást apple-től. Érdekes, volt olyan hibajelentés ami konkrétan erre a " nincs szolgáltatás " feliratra vonatkozott... Kíváncsi leszek hívnak-e , és mit mondanak.
-
torreador22
senior tag
Azt a simet tiltják ami a készülékhez tartozik ez értelem szerű! És a szolgáltatónál akkor is tilthatják ha a telefon egy összegben kifizetted de aláírtál pl: 2évet és nem fizeted a számlát akkor se csak a kártyát tiltják hanem a készüléket is! Mert arra hivatkoznak hogy azért volt a kedvezményes ár mert aláírtad a 2 évet!
[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
-
soha nem ejtettem még le egy telefonom sem, nem tudom valahogy ragaszkodnak hozzám
FIREBLADE78: arra kezdek rájönni, hogy nem mindegy milyen autó ,mert valszeg mindegyikbe másképp esik...
de ezt kiveséztük úgyhogy feldobok egy üvegfóliát és átmegyek rajta 4x4 meghajtásban utána pedig jelentkezem !
off vége.
[ Szerkesztve ]
-
hát 2008-as, úgyhogy már nem fiatal annyira, még 1 év és megy eladásra.
előtte benzines autó volt, végülis én elvagyok mind a 2 motorral, előny-hátrány van mindkettő részén.
a lényeg, hogy az iphone 6 még nem esett nekem a bőr ülés mellé, bár nem is lenne nagyon helye be esni,mert 1 cm rés sincs az ülés meg a könyöklő közöttnémetből hoztam, 1-ső tulajé volt végig márka szervizes... illetve ez a jobbik motor a 2.0 150le ,a nagyobbik motorral több gond van az a 2.2 170le.
[ Szerkesztve ]
-
dwelablack
tag
-
nederlanden
senior tag
Nem csak a kijelző még a háza sem annyira mint az i5s-emnek.
Számtalanszor beesett mindkettő ugyanúgy az M3-asom memóriás bőrülése mellé😁😁😁 és most mi van??sérülékenyebb volt az i5s karc szempotjából mert azt mint az ólmot a körmömmel vagdostam.mi van most???azi6s még strapabíróbb anyagokból van voszont ennek elk¥rták a kialakítását a lekerekített szélvédőjével,remélem a hetesen azt is kijavítják hogy megint futtathassam azt is 😩😩😆Szer:na mit írtam egyidőben veled????kalkulálj még vmit,,,keresd a hibát tovább😫
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nem a karcokon van a hangsúly hanem a megtörésről/hajlásról/csavarodásról.
Miért kívánsz nekem ilyet?
(fóliát már megvételkor rakták,nem tudom miről beszélsz)
tokot nem használtam!!!de ne próbálj kiforgatni meg leénezni,vagy mi vagy te kálámbóu???0620:neked nem éri meg megtartani mikor már egyszer megjártad?anyaghibás??komoly vagy nagyon
[ Szerkesztve ]
-
-
FIREBLADE78
addikt
A számom legalább 10 éves,így is úgyis előfizetéses vagyok 10 éve,miért vágna fel egy új szerződés,ha ígyis úgyis fizetem a havidíjat? Ezt nem értem az emberekben,mindenki fosik az előfizetés miatt. Egy szolgáltatás után fizetek,nem a telefon után,azt megveszem tőlük 1 összegben kedvezményes áron mivel korlátlan dumálást akarok.
-
csabi94
őstag
Ezzel a főverzióval nem értek egyet. Semmi nem borítékolja, hogy a 7 az olyan lesz, amire jobban megéri váltani, mint a 6s-re. Ráadásul (bár még soha nem volt iPhone-om) tudtommal a 4s jóval kelendőbb volt a 4-nél, és az 5s is az 5-nél. Vagy nem is minden esetben kelendőbb, de azért több volt az újítás (ujjlenyomat, új fajta kábel, stb.).
-
csabi94
őstag
Király, már csak azt kell kitalálnom, hogy mennyit szánok rá.
Még egy kérdés: mennyire tartjátok használhatónak a PLUS-t? Megmondom őszintén, hogy boltban fogdozva abszolút használható méretnek tűnik, még zsebre is tudtam rakni, de azért az nem kicsi. Viszony ugyanakkor sok pluszt nyújt. Végre 2-3 napos üzemidőm lenne, és esténként amikor hazaérek, szinte majdnem "tablet hatással" nyomkodhatnám az ágyban. Ugyanakkor ha egész nap rohangálok, akkor inkább nyűg a nagy telefon, mint előny. Ti melyik méretre szavaztok? Illetve mennyire tartjátok fontosnak a nagyobb méretű telefon +tudását?
-
galaxys80
veterán
-
nederlanden
senior tag
Pedíg ha tudnád,hogy mennyivel gyorsabb-simább ,és milyen kényelmes sok esetben a 3dtuch,erőteljesebb élethű hangokkal bír az i6s,már rendelnéd is.
Dehát ennek idő kell.Én pl. 200e kp-ért sem nélkülözném az i7 megjelenéséíg az biztos.Ugye az emberbe berögződik 1év után sok-sok használattal,h mire hogy milyen gyorsan reagál a telefon pörgős használat közben,amikor tized másodperceket is megérzed mint ahogy azt a minimális súly különbséget is.Na hát itt érzed rendesen,hogy "erősebb"a telefon ez nem kérdés.Netezéskor is mikor igazán benne vagy pörögsz,feltűnően érzed helyenként ahogy szabályosan "bevillan".Picit másabb a háza tapintása is,nagyon egyben van a tel.az biztos.
Bármit ráteszek,hogy cserélni fogod az i7 előtt te is👍 -
Laca1212
őstag
Ha neked mindegy, hogy egyszerre dobsz ki az az asztalra 200k-t vagy 100k-t akkor valóban igazad van
Jah, és akkor nem 2 éves telefonom van, hanem évente új és garis. Kinek mi...
Meg így jobban meg tudom indokolni magamnak... :Kevesebbet többször, mint egyszerre többet de ritkábban.
"Szinte ingyen hozzám vágnának egy I6s-t ,de így se látom értelmét a cserének."
És még így sem éri meg Neked? Érdekes..vagy mégsem annyira "szinte ingyen"?
[ Szerkesztve ]
-
Lord Sidious
senior tag
Koszonom Lord GSX-rr! Jutalmad nem marad el. Ket twi'lek rabszolga kejnot szallitanak mar hozzad hu rohamosztagosaim
de ez a megoldas igy nagyon tre... Mennyivel jobb volt, a kamera feluleterol alitani a felveteli minoseget... A kurzorra valami otlet? Mert elvileg mukszik a dolog, de lehuztam iBooks-ba az iOS 9 felhasznaloi utmutatot is elkeseredesemben es Vadert is uszitottam youtube-ra, macrumos-ra es itricks-re, de semmi... Azt hiszek Alderan utan megint fel kell robbantanom valami kis bolygocskat!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.