Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dwelablack
tag
Sziasztok,
Talán a kíváncsiság, vagy az, hogy most érzésre nagyon meggyőzött az i6, de elvakult androidosként most úgy érzem beleharapnék az almába.
Egy dolog viszont még most is bosszant (vagy csak kevésbé akarok alkalmazkodni): a smart dialer hiánya. Ezt még mindig nem oldották meg? Nincs lehetőség lecserélni a gyári tárcsázót esetleg? Egyszerűen nem áll rá a kezem a gyári megoldásraKöszi,
Üdv,
Gy.[ Szerkesztve ]
nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
válasz HUTCHDB #7185 üzenetére
igen, ez jogos lehet, hogy nem egyértelmű.
Droidnál és emlékeim szerint BB-nél is működik a T9 alapú tárcsázás, tehát ha nekem HUTCHDB-ként vagy beírva a telefonomba, akkor a számsoron a következőt ütöm be:
4882432 (amire valószínűleg már a 488 után kidobja a neved)De az is lehet, hogy én vagyok fakéz, és van valami gyorsabb hívási mód is az ios-ben, mint az, hogy jobb oldalt a csuszkával lemegyek az adott betűig és keresgélek (vagy annál, hogy ténylegesen elkezdeném beírni azt a nevet, amit keresek)
-
dwelablack
tag
válasz Laca1212 #7837 üzenetére
Ha esetleg elcsabulnal, en beneveznek ra. Regota titokolvasom a topikot, es lassan eldontom vegre a vasarlasi szandekom. Mivel soha nem volt meg a iphoneom, igy vagy ujat vennek, vagy valamilyen nagyon megbizhato hasznalt peldanyt.
Ha mar irtam, azert egy kerdest is bedobok: hol erdemes ujat vennem? Gsm vagy valamelyik hivatalos iStore? Mivel zoldfulu vagyok, igy azt se tudom mi az allaspont almaeknal a gsm/kulfoldrol szerzett peldanyok eseteben. 2 ev gari = 1+1?
Koszi,
Udv,
Gy.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
válasz #19708160 #7863 üzenetére
Most akkor 700Eur vagy 700Usd? A listádban dollár szerepel, most pedig eurót írtál.
Várok pár napot, és csatlakozom hozzátok szerintem. 6 év android után már csak egy kérdés van ami foglalkoztat:
Honnan vennétek most új i6/16gb-ot? (tudom, sokan már nem vennének, de én számításba veszem ezt is). Hivatalosan Mo-ról, úgy hogy bemegyek a boltba és ideadják. NullaÁfás is lehet, tehát külföldi, ha azt mondjátok, hogy nem lesz vele semmilyen hátrányom.Köszi,
Gyula.[ Szerkesztve ]
-
dwelablack
tag
-
dwelablack
tag
Engem meg inkább az zavar, hogy kompromisszumos mindegyik. Az hogy hibás, azt garanciába visszaküldöm és megcsinálják, pipa. De az alábbiakon sajnos semmi nem segít:
Az X-ben van Qi töltés támogatása, az Y-nak nincs,
Az X-et egy utolsó vércukérmérő töltővel is tudom töleni, az Y-t csak a saját töltőjével.
Az Y-nak jobb a telefon funkciója, az Y-nek meg olyan, mintha mindig víz alól beszélnék.
Az Y-nak hibátlan a gps-e, az X-ével nem lehet normálisan trackelni a hegyekben.
Az X-ben van ir, az Y-ban nincs.
X-nek szar a kamerája, Y-nak vállalható.
X-nek szar a hangszórója, Y-nak vállalható.
X-ben van FM rádió, Y-ban soha nem volt.
X-nek az akkuideje gyenge, Y-nak vállalható.
X-nek könnyű a fájlkezelése, Y-nak inkább nem is mondok semmit.
Az X megeszi nagyjából a flash tartalmat, az Y kihányja.Szóval engem inkább ez zavar, hogy valamiből mindig engedni kell, kerüljön akármennyibe is a telefon
Hiába jött ki a 6s, az is kompromisszumos számomra. ÉS most azt kell mondjam, az almában van a """""legkevesebb"""""" kompromisszum.nem a részvétel a győzelem, hanem a fontos.
-
dwelablack
tag
Koszi! Szoval amiket latok istoreba, hogy ki kell valasztani melyik szolgaltatonal legyen, az csak formalitas? Ezek szerint nem lesz semmilyen fuggo a telefon? (Persze szerzodes nelkul vennem, de akkor is ki kell valasztani a 3 amerikai szolgaltato kozul valamelyiket)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- Szövetségi felügyelet alá helyeznék a Google-t
- Gaming notebook topik
- Dell notebook topic
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest