- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
integrated #9820 üzenetére
Nem is lesz mar szerintem.
-
rayoliviero
veterán
válasz
integrated #8918 üzenetére
9.0.2-re nem lehet mar visszamenni 9.2-rol.
iStyle-ban vannak akcios tokok es a szallitas ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Nem feltetlenul ezert kell a jailbreak. Most ahogy feltettem a 9.2-t, es nincs jb, igy rettento lassu a telefon a Speed Intensifier tweak nelkul es a masik a Virtual Home (csak erinteni kell a Home gombot), ami nelkul nagyon nehez meglennem. De volt meg fent vagy 30 hasznos tweak.
Ezzel a ket emlitett tweakkel, olyan mintha egy masik telefonom lenne. Nyilvan, aki nem szokta meg, nem fogja szukseget erezni. Baratnomet sem tudtam rabeszelni, jo neki a gyari telo. Neki nem fontosak ezek a dolgok.
Akku viszont jobban birja most sokkal jb nelkul, a 30 db koruli tweak azert fogyaszt.
-
rayoliviero
veterán
válasz
integrated #8906 üzenetére
www.szifon.com
Itt tudsz tájékozódni például.
-
rayoliviero
veterán
Miért ne lehetne, semmiben nem különbözik annak a módja sem.
msg.caf az erdeti. egy .m4r szöveghangot átnevelezel msg.cafra, kicseréled és kész is.
Szerk: A linkedben iFile-os módszert látok csak, a rarban való szerkesztést nem is látom. iFile-hoz pedig jailbreak kell, még a raros módszerhez nem kell.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #6827 üzenetére
Engedte rar-ban átcserélni a Viber csengőhangot. Csak kíváncsi vagyok működik-e.
Ha megcsörgetsz, kiderül.
Szerk: Köszi, működik, át is cseréltem iFile nélkül.
default.caf a csengőhang
msg.caf az üzenet hangHa van egy .m4r csengőhangunk vagy szöveghangunk, akkor csak át kell nevezni deafult.caf-ra és bemásolni az eredeti helyére. Ugyanígy kell a szöveghangot is.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #6644 üzenetére
Nálam is szokott lenni ilyen, mert a gyári billentyűzet mellett fent van a SwiftKey.
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #6295 üzenetére
Azt is törölheted, de így is át fog váltani gyárira azért, csak ritkábban.
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #6293 üzenetére
Beállítások/Általános/Billentyűzet/Billentyűzetek: Itt csak a SwiftKey legyen, töröld ki a magyart (gyárit).
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #6278 üzenetére
Kapcsold ki a gyárit teljesen a beállításokban, csak SwiftKey legyen bekapcsolva, úgy ritkábban vált át gyárira.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4477 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a gyárihoz képest milyen.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4475 üzenetére
Tényleg olyan durva ez a Piston 2? Mindenki azt írja.
Az iPhone gyárijától sokkal jobb? Mert akkor veszek én is... -
rayoliviero
veterán
válasz
FIREBLADE78 #4215 üzenetére
www.szifon.com
Itt rá tudsz keresni a jailbreakre. Igazából egy kattintás szinte. De 8.2-re még nincs és gondolom az van fent neked.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #4205 üzenetére
Itt vettem, én még 1300-ért. Tescóban drágább. Legtöbb tokkal együtt is szerintem hozzá lehet tapasztani a telót.
Ahogy nézem még olcsóbb kivételesen, mint az Ebayen.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #4205 üzenetére
Túlzottan is tapad, a G2-ből egyszer kitépte a hátsó gombokat, amikor nem lassan, finoman szedtem le a telót róla.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Skorpio.59 #4203 üzenetére
Azért nem kövér, mert olyan épületben tartózkodom, nincs olyan telefon, amivel itt kövér lenne.
Autós tartóból nanopados kínait használtam, Grip Go a neve, azt is fateromnak adtam, majd veszek valamilyet, szivargyújtó töltőt is valami kínait a gyári USB kábellel, Edigitalban vettem 2000 Ft-ért. Ebben más jobban tanácsot tud adni, ezeket annyira nem ismerem. iPhone-hoz nagyon sok kiegészítő cucc kapható, sokkal több, mint más telókhoz.
szifonstore.com
istyle.eu
EbayCsak néhány hely a sok közül, ahol érdemes nézelődni.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
Skorpio.59 #4200 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
válasz
Skorpio.59 #4197 üzenetére
Értem. iOS-re van hivatalos Igo, itt beszélni is lehet róla, nem tiltott téma. Androidra csak mókolt magyar volt, warez cucc.
iOS-re van magyar-román TTS hanggal, full Európa magyar hanggal, de nem TTS.enginev3.0: Lehet az Apple térképet is, én még azt nem próbáltam. Van Sygic, Igo, Navigon, Tomtom, Waze stb
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
Skorpio.59 #4194 üzenetére
Navigációra milyen "profi" navit használsz?
-
rayoliviero
veterán
válasz
ntomi0730 #4181 üzenetére
Miért kezd visszafejlődni az iOS? Az Android miben jobb? iOS-re is nagyon sok tweak van, amivel sok mindent tud a telefon, persze ehhez jailbreak kell és ismerni kell a tweakeket. Nekem vagy 25 tweak van fent. Az iOS a tweakek feltétele után, nem fog belassulni. Az Android már jól belakva szépen belassul.
Én csak szívtam az Androiddal. Alapból a a G2 telefonom alkalmatlan volt telefonálásra, iPhone után. A hangminőség a nullával volt egyenlő egy iPhone után. A többi G2 tulaj általában ebből nem sok mindent tapasztalt, mert valószínű a retek hangminőséghez voltak szokva. De én megszoktam a jót és utána nagyon kellemetlen volt a G2-t használni telefonálásra, Viber pedig visszhangzott.
Állandóan ROM-olnom kellett, mert a gyári szoftver hulladék volt, fél tonna szemét benne, amik jól belassították és maga a gyári szoftver is gagyi volt. Még a kibelezett ROM-okat is ki kellett beleznem, át kellett alakítanom, hogy számomra használható legyen. Végül megtaláltam a számomra megfelelő ROM-okat, a hangminőség sokat javult, a Viber kevésbé visszhangzott, telefon gyorsasága elfogadható lett. De már meguntam mindezt és inkább lecseréltem.
Haver az M8-cal próbált szerencsét iPhone után, próbálta custom ROM-mal, de úgy sem sokáig bírta vele, lecserélte iPhone 6-ra ő is.Az IPhone-t művészet tönkretenni jailbreak után, még pl. a G2-t többen téglásították már egy sima szoftverfrissítéssel (közben magától lecsatlakozott a telefon), ROM-olással szintén.
Itt a jailbreak pár másodperces művelet, egy restore és már el is tűnik a telóról, garit nem veszti el az ember. Samunál szépen elveszett, M8-nál is, de lehet már az meg van oldva.
IPhone-ra nem kell anti-vírus sem, Androidra igen.
iOS backup sokkal jobb, iTunes mindent elment a telóról egy az egyben számítógépre vagy iCloud-ba, felhőbe.[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4158 üzenetére
Nap végéig ki fogja bírni legrosszabb esetben is, ha nem játszol. Játék pedig bármilyen telót lemerítene...
Haveromnak is csak üvegfólia van rajta és karcmentes a telója, pedig nem kíméli.
-
rayoliviero
veterán
válasz
enginev3.0 #4152 üzenetére
Haveromnak M8 volt, de nem sokáig bírta vele és vett egy iPhone 6-ot helyette.
Akkuideje valamivel jobb az iPhone 6-nak, mint egy LG G2-nek vagy egy M8-nak. Szerintem az iPhone használati idejét kár az Android kijelző idejéhez hasonlítani. Az Android azt nézi amíg megy a kijelző, az iPhone használati ideje telefonhasználat, kijelző használat nélkül is nő, beleszámolja szerintem, ha valamit csinál a háttérben. De azt mondhatom, hogy az iPhone 6 valamivel jobb akkuidőben az M8-tól és G2-től, de semmiképpen nem rosszabb, abban biztos vagyok.
Szerk: Az Ozaki átlátszó tokom védi a kamerát.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #4119 üzenetére
Na ez zsír, örülök neki.
-
rayoliviero
veterán
válasz
torreador22 #4114 üzenetére
Ez mióta van így? Amikor a 4S megjelenése után megvettem azt, már akkor is 2 év gari lehetett az iPhone-ra? Pont egy év után romlott el a némító kapcsoló.
De most is egy évet ír a Telekom a honlapján.
-
rayoliviero
veterán
Valaki próbálta már a Moshi vagy EyeFly Curve kijelzővédő üveget? iPhone 6-ra csak ezt a kettőt lehet itthon kapni, amik telejsen kiérnek a kijelző széléig, teljesen fedik az előlapot.
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #2822 üzenetére
Nem nagy esélyt látok rá, ez alapján: [link]
Idézet egy hozzászólásból:
Semmi sem változott! i5s, sebesség nem lett rosszabb. A hívás probléma rosszabb lett. Nem túlzok, 4mp-et rezeg, mire kiírja, hogy hívás és felvételnél is ennyivel többet csúszik. Rosszabb lett, nem voltak képesek megoldani, nem értenek hozzá, kuka apple!
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz
HUTCHDB #2678 üzenetére
Nekem most egyik Androidos teló sem jön be, Note 4 még a legjobb, de az is műanyag. M8 az nem rossz, de már akkor M9-et érdemes megvárni. De nem fogom lecserélni az iPhone-t, ez nekem tökéletesen megfelel.
A tokky haverom most mondja, hogy az M8 sem gyorsabb az iPhone 6-nál, ő nem érzi gyorsabbnak sehol.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Valaki jailbreakelte már az iPhone 6 8.1.1-gyet TaiG jailbreakkel?
-
rayoliviero
veterán
válasz
Gadgetfan_ #1282 üzenetére
Én meglévő előfizetéshez vettem, de küldtek nano SIM kártyát, meg is lepődtem.
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
Találtam egy jó Cydiás tweaket, akit érdekel. Virtual Home a neve.
Home gomb érintésre és az ujjunkat rajta tartva elalszik a teló. Egy darab érintésre visszalép a főképernyőre. Van gyors felébresztés is, home gombon tartjuk az ujjunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)