Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnsy24
csendes tag
-
johnsy24
csendes tag
válasz Danny750 #1509 üzenetére
Tegnap válaszolt a webshop a levelemre(amibe ismételten megerősítették hogy nincs pontos időpont a kiszállásra), amire vissza írtam hogy töröljék a rendelésem.
[ Szerkesztve ]
It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it
-
nederlanden
senior tag
-
Laca1212
őstag
válasz Danny750 #2004 üzenetére
Hát igen. 32GB-os telóim voltak eddig. Bőven elég volt. A 16GB-os is lehet elég lenne. Bár ebben nem vagyok biztos.
Igazából a korrekt előélet, magyar App Store számla a vonzó benne. De ha azt nézem, hogy 180k körül van már bontatlan 16GB-os is(külföldi ugyan), akkor nagyon nem mindegy az a 60k. Ha meg azt nézem, hogy itthoni App Store-ból a 16GB-os 221k, akkor nem vészes a 240k a 128GB-osért. Ördögi kör.[ Szerkesztve ]
-
Laca1212
őstag
válasz Danny750 #2008 üzenetére
Párat én is tudok akik korrektek, de ugye az ár... Mert jelenleg amiket látok 64-eseket, azokat annyiért árulják mint a 128-ast amit írtam. Akkor meg megint ott vagyok ahonnan indultam. De megmondom őszintén közel negyed misit nem szeretnék költeni telefonra. Értelmetlen szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
válasz Danny750 #1922 üzenetére
Ez a "beégő kijelző" mekkora blődség már,tucatnál több Samoled paneles készülékem volt,összesen két esetben találkoztam ezzel a jelenséggel,valamikor 3-4 éve egy Note1,és egy Moto Razr apropóján,ergo a "samoled szar mert beég" tipikus old school urban legend.
nederlanden:
Ezt a 140 ezres árat honnan vetted?
Ha így beázottan,touch id hibával,egy kilót kap érte,már a földhöz csapkodhatja a fenekét örömében,ha a körúti gsm héjjákhoz viszi azok egyből levágják mi a szitu,a másik út meg az hogy felteszi az OLX-Vatera duóra,oszt' rásózza valami lámára,aztán majd csuklik amikor a balek a felmenőit gyalázza.[ Szerkesztve ]
-
viera
őstag
válasz Danny750 #2180 üzenetére
Azért ez enyhén szólva túlzás,hogy labdába sem rúghat mellette.
Én a Z3 és i6 közül az előbbire esett a választásom,és nem bántam meg.
Majd talán jövőre jöhet az új iPhone,addig meg teljesen jó a Z3.
Hozzáteszem a legszebb iPhone eddig,de ez az akku üzemidő?
Na az iPhone akkuban labdába sem rúghat a Z3 mellett.
Barátomnak i6+ van és akku üzemidőben jóval gyengébb.
De attól eltekintve nagyon jó teló,de nekem a vizállóság is fontos volt a munkám miatt.Soha ne mondd,hogy soha!!!
-
Hegyirabló
veterán
válasz Danny750 #2180 üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy tényleg ez lesz. Köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Danny750 #2207 üzenetére
"(Viszont az iPhone csak akkor merül rendesen ha használva van , míg az android állandóan ....)"
Megint egy újabb kijelentés, ami dramaturgiailag nagyon hangzatos, azonban igaznak nem igaz. De tényleg hatásos megfogalmazás.
Sajnálom, mikor valakinél a birtokolt tárgy határozza meg a tudatot. -
catroot
veterán
válasz Danny750 #2267 üzenetére
Abból milyet használsz? Bőr, vagy szilikon?
Én még rágódom, hogy majd veszek egy gyári tokot is. De még nem tudom, hogy milyen legyen. Na meg, hogy milyen színnel.
A bőrről hallottam, hogy viszonylag rövid idő után eléggé megmarad rajta a szennyeződés (pl. zsír).
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
M.Eriksen
tag
válasz Danny750 #2272 üzenetére
A szilikon szvsz jobb mint a bőr. A bőr tapintásra nem adja vissza szerintem az igazi "bőr" feelinget. A szilikon viszont nagyon minőségi,kellemes tapintású és jó fogást biztosít. Még egy kis plussz mellette, hogy könnyebb le- és felhelyezni.
UI: 2271-re ment a válaszom,sry
[ Szerkesztve ]
-
totj80
tag
válasz Danny750 #2272 üzenetére
Na ez jó akkor lehet maradok a szilikonnál,nekem igazán csak munkába kell,hogy ne sérüljön véletlenül sem
Jól láttam,hogy belül oldalt is puha velur vagy mi a szösz van? Nem fog töle karcolodniYube: köszi szépen,ezek segitenek azért a döntésben kicsit lehetne sötétebb a fekete,de ez már csak mellékes
[ Szerkesztve ]
-
totj80
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Mozilla Firefox
- Óra topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest