- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawez
tag
En note 20 ultrarol valtottam nem olyan reg es hat nem bantam meg maxot akartam de nem volt zoldbe ez pedig nagyon jol kezre esik szerintem csak a 2021 es modellre fogom cserelni
-
leslien
nagyúr
vett mostanában vki a Telenortól? függő?
-
tboldi
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
ΞΔGLΞ: Nem cserélek már még egyszer, de tételezzük fel, hogy mégis: mi van, ha az sem oldja meg a problémát?
Telefont felemel jobb kézzel fej mögé állásba, bal lábbal egyet előrelép és kitámaszt, majd erőteljes mozdulattal falhoz vág, miközben Tim Cook édesanyját emlegeted. :-D
Viccet félre, egyébként nagyon bosszantó hiba/bug ütötte fel a fejét nálad, ezért csodálkoztam, hogy egy xs max csak így megdöglik. De ezek szerint a mobil frankó.
-
tboldi
nagyúr
-
tboldi
nagyúr
válasz
koxkids #4385 üzenetére
Alles gut, leszámítva ezt.
Majd egyszer rászánom magam, hogy újra belakjam, egyelőre nincs hozzá kedvem.
-
tboldi
nagyúr
Végül is egy gyári bőrtokot rendeltem meg barna színben.
A XS Maxhoz van egy gyárim is a Nomad mellett, és hogy segítsek magamnak a döntésben, cserélgettem őket a du. folyamán. Most valahogy a gyári fogása jobban bejön, úgyhogy a 11 Próra is az lesz.
-
Navaren
aktív tag
Szerintem a voice command kép lövésére is létezik már iPhone-on, és az valamit talán segített volna, de a gond igazából az (is) volt, hogy nem látszott, hogy éppen mit fogott be a kereső a matt plexi mögött, ergo hogy épp mit fotóztam
.
Muszáj volt látni, ergo a 'távirányítón' kellett volna, hogy legyen egy kis kijelző is, ami tükrözi a telefon képét.
(És ez így együtt már gyakorlatilag épp az apple watch, de ez mellékes)
@Lugosi: Na ezt nem is tudtam.
-
Navaren
aktív tag
Nekem is van egy jó ultrawide - sztorim
.
Még tavasszal, a nagy leállások alatt kellet lefotózni a villanyórák állását, és az appon keresztül feltölteni.
Na most, a garázsét... hát, nem volt egyszerű.
Az egész egy ilyen valaha átlátszó, plexi burkolat alatt van (volt, azóta lecseréltem, újraplombáltattam), csakhogy sok évnyi UV hatására az egész bemattult és lóf*t sem lehetett látni.
Leszedni sem lehetett, mert akkor megsérült volna a plomba rajta.
Viszont! oldalt van egy kis rész, amit meg lehet nyitni, ami mondjuk 2 cm széles, ott éppen be tudtam csúsztatni a telefont, csak épp azt nem láttam, hogy mit fog be a kereső (na meg a gombokat sem tudtam nyomni rajta).
Ehhez kellett az Apple watch, na azon rá lehetett bökni arra, hova fókuszáljon - mert a kis kijelzőn is nagyjából látszott -, csak olvasni nem lehetett.
Kipróbáltunk mindent.
Normál lencsén esélytelen volt fókuszálnia, csak az ultrawide-on lehetett megoldani, hogy olvasható legyen a szám a digitális kijelzőről.
Szóval: telefonon fotó app elindít, ultrawide-ra vált, oldalt telefont bedug, jobb kézzel tartom.
Bal kézen óra, azon kamera app elindít, és a mellettem álló srác bökött rá a fókusz helyére, majd az elsütőgombra az órán.
Mission Impossible. -
Thewent12
aktív tag
Nálam az IOS14 es Watchos 7 telepitese ota mukodik rendesen a kihangositas a kocsiban akkor is amikor rajtam van a watch. Biztam benne, hogy a foverzio telepitese megoldja, szerencsere igy lett. Valaki panaszkodott itt, hogy folyton eldobja a kapcsolatot a kocsiban. Nalatok mi a helyzet most?
-
Snoop-y
veterán
válasz
Navaren #4364 üzenetére
Azert nem ertem mert eppen kezdett hasznalhatova valni az OS. Plusz az ujfajta widgetek eroszakosan mindig feljebb vannak mint pl a 3rdparty appok widgetjei.
En eddig ugy hasznaltam, hogy balra swipe es ott volt a google maps a kedvenc utvonalakkal (irta a tavolsagot es az idot minden kedvenchez) Na most ez ugy nez ki ha azt felrakom a bal oldali menube akkor az uj widgetek mindig e fole kerulnek es nem lehet folejuk rakni semmit en pedig azt szeretnem, hogy a google utvonalas legyen a legfelso (leven ezt hasznalom legtobbszor es nem a shazam lofaszt meg a tozsdet..
Megint elmentek abba az iranyba, hogy ok akarjak megmondani mi a jo a felhasznalonak... -
tboldi
nagyúr
Na, frissítés végrehajtva (finally...), az új SIM-et is sikerült aktiválni, még a biztonsági mentést kell visszaállítanom, és kész az átköltözés.
-
Snoop-y
veterán
Tok jo, hogy mindenfele csiligany szart ki lehet rakni iOS 14-ben widgetkent a bal oldali savba. Csak eppen a contactokat nem. WTF Apple?
-
<Lacy85>
addikt
Persze, ízlés kérdése
Én jobban szeretem tok nélkül a telókat. Az csak vastagítja, elrondítja.
A billegés meg nem zavar, mert asztalra rakva soha nem használom.Más:
RAW fotókat melyik progival éri meg lőni? Van különbség minőségben?
Lightroom van a telón, valamint megvettem a Pro Camera appot. -
dawez
tag
eredeti apple bőrtokrol mi a véleményetek? 11 prom van és eléggé tetszik nekem ezen illetve egy pitakan gondolkodom, uvegfoliabol pedig iglass prot rendeltem remélem jo lesz.
-
UHT09
tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem.
11 Pro típusú telefonomat nem tudom lefrissíteni. Hibakód: 4000
Mi lehet a gond? -
tboldi
nagyúr
válasz
Navaren #4348 üzenetére
A telefon tetszik, azzal nincs baj.
Most elugrottam Győrbe, a Media Markt-ba üvegfóliáért, mert otthon, Mosonmagyaróváron sehol sem találtam teljes keretest. Itt is csak XS-hez való tokkal egybecsomagolva kaptam ilyet.
Aztán fizu után (25-e) rendelem a Nomad bőrtokot is.
-
tboldi
nagyúr
Megvan a teló!
Mac-kel és coconutBattery-vel megnézve az aksija 2020 május 18-ai gyártású, úgyhogy nem egy széria eleji darab.
Viszont pont most szarakodik a vezetékes net, nem tudom frissíteni iOS 14-re, hogy áttegyem a biztonsági mentésemet.
-
general
addikt
válasz
HoppMaster #4328 üzenetére
és dud998 Köszi az infókat!
-
<Lacy85>
addikt
Én még várok az iOS 14 telepítéssel. Mivel alig 1 hetes teló, így nekem a jelenlegi rendszer is újdonság.
Pár hónapig jó lesz ez. Addig legalább jön rá pár javítás. -
szabeska
addikt
Nálam az akku merül jobban, főleg készenlétben, pedig csak pár hetes a készülék, 14 óta. Érdemes resetelni ilyenkor, "megjavulhat"?
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! 11 pro, ios 14 frissites ota, bongeszes kozben neha szaggatva darabosan megy a görgetés, ez soha nem volt így. Másnál is ilyen?
-
csab2
veterán
válasz
ckaresz122 #4332 üzenetére
Ha nincs valami probléma, akkor szerintem nem érdemes.
-
ckaresz122
tag
Sziasztok.
ios14 telepítés után érdemes gyári visszaállítást csinálni? (Nem nagyon szeretnék) csak ha indokolt. Köszi. -
dud998
őstag
válasz
HoppMaster #4328 üzenetére
A zajszűrésre nagyon rá lehet kapni. A múltkor úgy voltam vele, hogy fejhallgatóval megyek dolgozni. Egy Sony, jó meg minden csak nincs benne zajszűrés. Na akkor jöttem rá, hogy milyen jó ha van.
-
BabMester
senior tag
válasz
HoppMaster #4324 üzenetére
Nem, még a Sony Wf-1000xm3-asával sem, pedig ahhoz szivacsot is adnak, nem csak gumit. Már elfogadtam.
-
general
addikt
válasz
BabMester #4323 üzenetére
Sajnos nekem is elég egyedi lehet a fülképzésem
, régebben utáltam a fülbedugós füleseket, mert soha semmi nem maradt bent, az Airpods az első, ami tökéletes. Kicsit félek, hogy a gumiharangos verzió nem lesz ilyen jó. Sajnos nem lehet kipróbálni sehol. (tudtommal)
HoppMaster, dud998 Köszi a válaszokatl!
Ennyivel jobb a hangzás vagy a szigetelés, szűrés miatt szól jobban?
-
general
addikt
Van itt olyan, akinek van Airpods-a és lecserélte a Pro verzióra? Érdekelne, hogy megéri-e cserélni?
Én rengeteget használom, imádom.
-
hexup
kezdő
A PIP (picture in picture) módra lesz bármi a YouTube appban? Azt is prémium funkcióba akarják majd? 😅 (tudom, hogy működik (még) safariból, meg Shortcutban + letöltve hozzá meg lehet oldani YouTube appban is, de engem az érdekel sima YouTube appban lehet e pip majd)
-
dud998
őstag
válasz
HoppMaster #4315 üzenetére
Van értelme frissíteni, mert a térhatás most már elérhető. Ha folmet nézel akkor nagyon király, én Netflixen teszteltem. Nincs egyetemleges módszer rá. Én úgy csináltam, hogy kivettem a bogyókat, egy fél percre elindítottam valami zenét, közben a töltőtok és a telefon is legyen töltőn. Szóval a bogyókat vissza, de ne zárd le a fedőt. Ja és mindezek előtt a fülérzékelést arra az időre kapcsold ki. Elvileg kb egy perc alatt frissíti.
-
Navaren
aktív tag
válasz
HoppMaster #4313 üzenetére
Maga az AirPods nem "frissül"
, az iOS Bluetooth vezérlés frissül(t). Mostantól a kütyük érzékelik, melyiken bambulsz épp tartalmat, és ha a füledben van AirPods, akkor automatice ahhoz a kütyühöz csatlakozik, amelyiket éppen nézed
.
@Szabeska: A gesztusvezérlés szerintem elég jól működik, natív iOS appokban mindenhol, 3rd party appoknál talán nem, Te hol találtál anomáliát?
Bár a file-kezelés még mindig nem android szintű (de nem is hiszem, hogy Apple valaha engedne fájkezelőt a rendszerfájlokhoz hozzáférni), azért 5s óta elég sokat fejlődött a dolog, a saját fájlkezelője is egyszerű felülete ellenére elég sok mindent tud, natívan kezel pendrive-ot, csatlakozik NAS-hoz (SMB 1-hez nem), integrálja a Google Drive-tól a Dropboxon keresztül az MS One Drive-ig a legtöbb felhőszolgálatást is,, én nem hinném, hogy ennél sokkal több kellene, mi hiányzik?Messze nem tökéletes a telefon, sok hülyesége van és még hány másik bug fog kiderülni a most következő hetekben/hónapokban, de ezt az 'alapdolgokat fixálni' kéne hozzáállást nem értem, csak azért mert másik platformról máshogy szoktad meg és itt nem úgy van.
-
szabeska
addikt
Egy normális gesztusvezérlés sem ártana már, sok esetben csak a bal felső sarokban lévő kis nyíllal lehet csak visszalépni nyújtózva, gesztusnál is csak egyik irányba működik a húzó mozdulat, ez wtf??? és ehhez is nyújtózni kell, mert az emberek többsége balkezes. Oké, végre van widget (nem tudom hány év lemaradással), meg sokszázadik kakis-pisis rajzocska, hurrá. De miért nem az alap dolgokat kezdik el rendbetenni (használhatóbbá)? 5s óta először van iphone a kezemben, és jön megint a sok apró bosszantó dolog droid után, amit nem tudnak normálisan megcsinálni. Azóta sem értem, miért
A fájlkezelésről, egyebekről nem is beszélve. Tetszik a telefon, de nagyon sok dolog gáz az ios-ben, és ezt nem vitakirobbantás miatt mondom, hiszen én is pro max-ot használok...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
rayoliviero #4292 üzenetére
Nem tudom milyen újdonságra vágytál még ezen kívül, mert konkrétan egész regényt lehet olvasni az újításokból.
Komolyan érdekel, hogy neked mi lett volna az újítás, mi hiányzik ebből még? -
Viper26
nagyúr
Az iCloud mentés mitől lesz kb 10x nagyobb mint az előző?
A korábbi mentésem 900MB, közben semmi más nem került fel, nincs fotómentés, és 10GB lett a backup...ez valami bug?
-
dud998
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest