Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
totti1971
lelkes újonc
Elég halott láthatóan ez a topik de hátha... Én most 2025 elején jutottam hozzá... a kamerától sokat vártam. Videóba jó is... A 16:9-be miért nem müködik a portré mód? Ráadásul rendkivül gyengye a portré mód, mondom egy samsung s10e után... Van valami csodaprogi ami segithet ezen?
-
Lozi8
tag
válasz
Snoop27 #5632 üzenetére
Sajna úgy alakult a helyzet , h meg kellett válni tőlük , ez volt , de a 15-ből csak Max volt nem Pro . Az élet móka kacagás ... Viszont a 11 PM-ban kellemesen csalódtam , sikerült kifogni egy igen megkímélt szép darabot . 4 hónapja második telóként használom , kicsit jobban mint az átlag telót szokták . Szeptemberben csak azzal fotóztam szinte . Mint említettem az új SE- t várom . A factory resetet én sem szeretem , de van amikor csak az a járható út .
-
Lozi8
tag
Kettő egy a javamra
Még annyit , h az első iphone-om egy első SE volt . Aztán XS ( imádtam ) , XS Max , 13 Mini, 13 Pro Max , 15 Max , 13 , és most a 11 PM . Igy alakult . Snoop27 kolléganak : amikor a 13-ból költöztem a 15 M -ba , akkor már a 13-ban volt valami "gebasz" ami azt erdeményezte , h a 15 merült mint a vízbe dobott tégla . Aztán - nem volt más választás - ledúrtam a p@csába és utána tökéletesen működött , van úgy, h ez a megoldás . Most pedig várom az új SE készüléket .... A nagyobbakhoz nincs elég " kedvem " .
-
Cecevok
tag
Sziasztok! 18.0.1 van fent nekem, semmi problémám nincs vele. Akksi idő kb olyan mint volt.
-
Lozi8
tag
Én csak cáfolni tudom Snoop27 kollégát , ahogy írtam a 18 óta az akksi idő jobb lett , és semmiféle megakadást és egyéb problémát nem tapasztaltam . Igaz ez még döntetlen , mert több vélemény nincs itt a topikban . Lehet , h már csak hárman maradtunk 11 pro max tulajok
-
nagyfejü
őstag
Nem merem frissiteni! Sok rosszat olvastam!
Meg nekem már a 17.7 is elcseszte! Ha hivnak sokszor lefagy a kijelző , és semmire nem reagál! Úgyhogy ....! Csak kiváncsi lennék hogy ezt a hibát javitaná -e a 18.
üdv -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
ha már pörgünk!!!
Éerdemes frissiteni 18.1 re??? -
Snoop27
őstag
válasz
Tibee86 #5619 üzenetére
Annak is megvan a létjogosultsága az általános iphone problémákra s ennek is.
Én is évek óta tervezem, hogy lecserélem, de eddig nem találtam olyat, amire érdemes lett volna. Most a Honor V3 vagy 16 pm volt kinézve, de az előbbi még túl drága, az utóbbi pedig nem adna hozzá annyit, amennyi az ára indokolna. Nehéz döntés. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Snoop27 #5617 üzenetére
Akkor végül is zárható a fő topik, mert mindegyik készüléknek van sajátja is.
Nekem már viszketett a tenyerem így több mint 3 év használat után, de rájöttem, hogy amire én használok egy telefont bőven jó ez még, így inkább egy akkucsere, mint 300-400 ezerért új telefon. -
Lozi8
tag
Nekem még 84 %-ot ír a teló , nem érzek késztetést az akksi cserére . Mondjuk második teló szerepét tölti be . Szerintem még ma is tökéletes . Mondjuk az új iPhone SE - ét várom , aztán majd meglátjuk .
-
Snoop27
őstag
Úgy látom már nem sokan maradtunk ezzel a telóval.
-
Lozi8
tag
Eltűnt a fotóm ….
-
Lozi8
tag
Most ezt látom , a beállításokban ( akkumulátor ) régóta 84-et mutat . Előtte ez az érték 80 alatt volt .
-
Lozi8
tag
Ahogy elnézem , régóta nem járt erre senki . Viszont azt tapasztaltam , h az IOS 18 nagyot javított az akkumulátor teljesítményén .
-
válasz
HoppMaster #5609 üzenetére
Ha Győr vagy Budapest jó neked, akkor Almárium-Pro:
Almárium-Pro Apple Szerviz
Cím: Budapest, Váci út 30, 1132Telefonszám: (06 1) 474 0305Almárium-Pro Apple Szerviz Győr
Cím: Győr, Bajcsy-Zsilinszky u. 24., 9021Telefonszám: 06 20 570 4996 -
HoppMaster
aktív tag
Cseréltetett már valaki akkut benne?
Nekem most 78%-os, szervizt ír ki, de tanácstalan vagyok.
Hová érdemes vinni, ahol utána is megmarad a vizhatlansága. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Iphone 11 pro max ios 17.4.1!
Ujabban azt csinálja a teló hogy ha hivnak mindegy hogy mobil vagy messenger lefagy a képernyő! Gombokra nem reagál! Csak az oldalsó gomb megnyomásával áll vissza!
Ez mitől lehet?
üdv -
gyuri2008
veterán
Mi a különbség a pro és a pro max között?
-
Snoop27
őstag
Egészen jól birja még ez a teló, már 2 éve le akarom cserélni de nem kaptam olyat, amire érdemes lenne, tetszik a kerekitett széle. Néha le szokott fagyni, hiába bökdösöm nem reagál, de kb 15 mp után helyrejön, más bajom nincs vele, kiszolgál.
-
Morgenstern
tag
Én nem vettem észre változást az előző verzióhoz képest, ugyanolyan.
-
OMG9547
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Hosszú ideje készülök droidról iPhone-ra váltani és most jött el a pillanat. Habár lett volna keret a 15 re is, számomra ez is tökéletes és kielégítő, hiszen szinte új darabhoz sikerült hozzájutnom.
Mivel nincs viszonyítási alapom, kérdezem a tisztelt tagoktól, hogy az új 17.4 frissítés milyen változást hozott főleg üzemidőben?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest