Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiszu
senior tag
Most erre mit mondjak.?!
ne legyünk álszentek. Ha épp adodna egy ilyen lehetoseged, te nem elnel vele mert "vamkoteles"?
Anno a videolejátszó is az volt,amit a MáriaHilferStrassen vettek és mennyien mentek vamoltatni.?!
Ipad 2-t is így hoztak nekem 2011-ben.
Egy tokban, melyik vámos mondja meg,hogy kint vette ,és nem itthon? -
kiszu
senior tag
válasz
Ilidzser
üzenetére
Már márciusban visszatértem az ipad vonalra. Mai napig azt mondom, hogy a galaxy tab 7.7 volt a legjobb androidos tablet,de hiányzott az Apple minőségi Appstore kínálata.
Amit itt megveszek programot és játékot az mindig megy és minden további, későbbi Apple eszkozeimre is vihetem tovább.
2 év alatt 100 dollárt koltottem el összesen programokra,játékokra,albumokra,de ezek mindig meglesznek,hibátlanul. -
kiszu
senior tag
válasz
Ilidzser
üzenetére
Idén állandóan valtogattam az ipad mini és az ipad 4 között. Az utóbbit a retina miatt a minit a súlya miatt szerettem.
De ez......ez......sokkal könnyebb lett. Meg keskenyebb.
Itthoni 250.000-és áron nem vennék,smart coverrel 260e lenne.
De kintrol 209 lesz cakk pakk mai 220ft os árfolyamon. -
kiszu
senior tag
Jártas valaki Amerikai Apple store-os vasarlasban?
Konkrétan arról lenne szó, hogy megy ki egy ismerősöm 15.-én és szívesen hoz nekem.
De!
Innen mit kell tennem,hogy amire kimegy atvehesse egy ottani store-ban?
Kell ottani lakcím?mert az ismerősöm hotelben fog lakni. Lehet innen fizetni?
Néztem az amerikai apple store-t és én cellular modellt vennék,de ha ki akarom választani az adott modellt,akkor a következő lépésben megkérdi, hogy melyik szolgáltatónál akarom venni?! Egyiknél se.
Függetlenként szeretném venni.Tehát összefoglalva : lehet innen elorendelni kb nov. 15 környékére?
Mert ha csak simán bemegy,szerintem nem fog kapni. -
kiszu
senior tag
Fullra ugyanaz mint az airben. Még az apple oldala is leírja,hogy a két modell csak méretben és sulyra különbözik,.
Jellemzőit tekintve teljes egészében megegyezik az iPad Airrel. Kivéve a szuperhordozható, egy kézzel is kiválóan kezelhető, továbbra is ideális mini méretét./I]
-
-
kiszu
senior tag
Tegnap volt itt téma az android világa és a 4gb nál nagyobb filok kezelése.
Akkor ,azt mondtam nem lehetséges-.
Viszont a nálam kölcsönben lévő xperia tablet Z-ben egy 64 gb-os sdxc memkari van és most másoltam rá próbaképp egy 7.8gb-os mkv.-file-t és tökéletesen viszi a vlc videólejátszó és a gyári videóprogi is.SZÓVAL,MEGY!!!
-
kiszu
senior tag
válasz
JhoniMitchel
üzenetére
Igen,bocs,félreérthető volt

-
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
A szempontjaid alapján Xperia tablet Z.
Jó gép,komolyan.
Fülessel meg pláne.
Bontatlanul,2 év sony garival 99 ezererert már láttam az aprodon.
+10e és a memkarival +32gb a 16melléNálam kifejezetten az elérhető appok minősége és mennyisége miatt nem jöhet más szóba mint ipad.
-
kiszu
senior tag
válasz
SonyNex7
üzenetére
Egy hete nálam van egy tablet z. Kölcsön kaptam amíg kiadják a retina minit,mert addig már nem veszek másik tabot. Jó gép. De pl lényegesebben gyengébb a hangszoroja meg az ipad minienel is. Gyenge,vérszegény.
A te szempontodbol jobb hogy bővíthető memorias,az ipadok meg nem.
Appok minősége tekintetében az ipad fenyevekkel jobb mint az android.
Tehát felhasználás függvénye,hogy neked mi lehet jobb.
Ipadhoz nem tudsz pendriveot,hdd, más periferiakat csatlakoztatni.De minőségben és appokban,stabilitasban ezerszer jobb. Írom ezt úgy,hogy mindkét platformot használtam
-
kiszu
senior tag
Sajnos,még maga Tim Cook is elismerte,hogy nevetségesen alacsony darabszámmal fog indulni a retina ipad mini. Tehát,hogy szolgáltatóknál ezek mellett mikor lesz,szerintem szinte lehetetlen megtippelni. Az ipad 4 és ipad mini a tavalyi megjelenés után 3 hónappal startolt a T-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest