Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #5879 üzenetére
Szerintem az akksi használatot mutatja. Amikor az Időkép falra a gépet, 20 % körül mutatott, pedig 2x2 percre indítottam el az alkalmazást. Ugyanígy, az öcsémnek a traffipax appra 54 %-ot mondott, és csak egyszer fél percre volt előtérben. Az 5S topikba linkeltem egy üzemidőt, azon a játék sokkal kevesebb ideig futott, mint amekkora arányban az akksit ette.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
legiaap #5719 üzenetére
A GM-hez nem kellett fejlesztonek lenni, megegyezett ezzel a végleges verzióval. Es igen ezek mnd megvoltak abban is. En kipróbáltam majd utolsó előtti nap visszaraktam a 712-t. Megvárom a 801-et mivel kva gyors es az akku idő is sokkal jobb de ezek a apró hibák nem hianyoznak
focvis
Nem lehet, ellenben van asztali nézet funkció ami rajtad nem segít
Cím sorra rábök, lehúz, es ott lesz -
csab2
veterán
válasz
legiaap #5384 üzenetére
Projektorra gondoltam.
Feltételezem, hogy egy ilyen kell hozzá. -
erdoke
titán
válasz
legiaap #5370 üzenetére
Aki olyan jelszót állít be egy bankkártyát helyzetet, stb. ismerő szolgáltatáshoz, amit egy primitív, egy szálas számolást tudó progival viszonylag gyorsan fel lehet (brute force) törni, az majdhogynem meg is érdemli... Celeb vagy sem.
Sőt, hacsak nem mindegyik barátja az egyik celebnek, akkor valószínűleg többek valós, Apple ID-s e-mail címét már ismerni kellett a manőver előtt. -
nofi
addikt
válasz
legiaap #5218 üzenetére
Sziasztok Zsolt vagyok, tokfüggő.
Múltkor én is kivettem megtisztítani az Air-t, de szintén nehezemre esett visszabújtatni. Ha még arról a pár grammról lenne csak szó, de egyszerűen tényleg annyira jó a fogása gyárilag a táblának. El is határoztam, hogy hagyom a fenébe a smart case-t, inkább veszek valami textil tartót utazáshoz, amúgy meg használom gyárilag (csupaszon -perv!)
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
legiaap #4919 üzenetére
Ilyet nekem is szokott csinálni. Jellemzően akkor ha mondjuk éjjel volt egy rövid áramszünet és újraindult a router, akkor a jóistennek sem akar újra felcsatlakozni az iPad, pedig érzékeli a hálózatot, jöhet a restart. Közben az iPhone meg vígan visszacsatlakozik. Ki ért ezt?
-
vadászcsiga
félisten
-
-
Vasinger!
nagyúr
-
-
ratam23
aktív tag
válasz
legiaap #4430 üzenetére
Sziasztok!
Pár hetes az Air készülékem és az első pár napban még úgy rémlik h jó volt az aut. fényerő szabályozás. Most viszont hiába van bekapcsolva nem csinál semmit mindig úgy marad a csúszka ahogy előtte beállitottam. Próbáltam az érzékelővel játszani letakartam rávilágitottam stb de semmi. Szerintetek ez szoftveres gond lehet? Vagy elképzelhető h vihetem szervizbe? Ugy hallottam h az apple nem javit hanem cseréli a készüléket. Viszont ebben az esetben egy vadi újat kapnék vagy pedig egy gyárilag felújitottat aminek már előtte esetleg baja volt.
Köszönöm a segitséget előre is!
-
Luser2000
addikt
válasz
legiaap #3714 üzenetére
és mit csinálsz akkor, amikor offline vagy? (nincs térerő, roamingolsz, stb)
én pl nagyon sok anyagomat tartom Dropbox-ban (munkához kell). ha lenne mondjuk sd bővítési lehetőség, akkor arra szinkronizáltatnám a fájlokat, így gyakorlatilag mindig naprakész, de offline állapotom lenne. -
Luser2000
addikt
válasz
legiaap #3639 üzenetére
Érdekes ez a toll, de úgy, hogy speckó jegyzetfüzet is kell hozzá sok értelmét nem látom.
Viszel magaddal egy tabletet (itt: iPad), viszel hozzá egy legalább ugyan akkora (ugyan olyan nehéz, stb) jegyzettömböt, és viszel még hozzá egy vaskos tollat is. nem praktikusabb egy olyan megoldás, amikor a tablet képernyőjén írsz / rajzolsz? (erre ott van a Samsung Note szériája)
nem látom ennek a kombónak a praktikus előnyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő