- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #7498 üzenetére
A második bekezdésed elég nagy tévedés. Szerinted ha egy szoftver kijön azt megírták és csókolom? Utána már csak funkciókat adnak hozzá de nem optimizálnak vagy hasonló? Ez azért nem teljesen így megy nagyon berkekben.
A hardver meg gyakorlatilag mindegy, mert ha az egyiken gyorsul, akkor a másikon is fog, kivételt ez alól az architektúra specifikus javítások képeznek.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #7495 üzenetére
FPS. Mondjuk én 60 fps felett is "látok" tehát ezen a téren elég "gyors" az agyam/szemem. Tehát annyi az egész, hogy az animációk folytonosabbak, ennyi.(Bár megjegyezném, hogy itt szó sincs 60 FPS vagy a fölötti sebességekről, mert lényegtelen lenne..) Gyorsabban tölt be valami, nem kell várni annyit, hamarabb jelenik meg egy weboldal, ilyenek. Ezt az ember érzi, ha egy azonos környezetben van mindig, akkor valószínűleg nem a külső tényezők folyásolják ezt be. De nyilván nem kell mindent elhinni amit a fórumon olvasol, ezért is kell szelektíven venni ezeket.
Én egyébként csak annyira gyanakszom hogy újra lett indítva az iOS és akkor egy ideig talán kicsit pörgősebb, amíg nem telik meg a ram, stb.
Aztán meg azért nem annyira extra hihetetlen elhinni azt, hogy valóban is csinált valamit a frissítés, nem csak a babérjukon ültek
-
válasz
legiaap #7269 üzenetére
Igen arról van szó. Mivel egész nap ezt használom és mindig ugyanazt a tevékenységet végezem rajta így látom ha van valami fejlődés. Ha lenne egy app erre ami grafikonon mutatna a többi nappal együtt is az eredményt arra kiváncsi lennék. Nap végére most 15 percel többet bírt.
-
Vasinger!
nagyúr
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
legiaap #7081 üzenetére
Milyen neted LTE? Telecom? Nekem azzal volt gondom, miután bővítették a frekvenciákat, állandóan ki-be kellett kapcsolgatni a beállitásokban az LTE-t, hogy ne edge legyen, már le akartam cseréltetni a sim kártyámat, de egy újabb frissítéskor hirtelen megjavult, sőt azóta sokkal stabilabb.
-
-
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Lehet, hogy egy primitív, buta s.gg vagyok, de nem tudnék egyszerre itt kommentelni es valami értelmes filmet, videót nézni.
Tudományosan is kimutatták már, hogy a multitasking az embernél mítosz, jelentősen romlik olyankor az agy hatékonysága.
3 db 24-es monitor van az irodámban, de ha valamivel komolyan molyolok, kettőre kirakom azt az egy ablakot (Excel, SAS JMP), a harmadikat pedig lekapcsolom... -
Gadgetfan_
senior tag
válasz
legiaap #6858 üzenetére
Nem akarlak győzködni, csak leírtam a véleményem, de szerintem te is rádöbbensz majd, ha valóban váltasz, hogy bizony nem mindegy, hogy egy adott alkalmazásnál, tíz, vagy ötszáz közül tudsz választani, mert a tíz között biztos egy sem lesz ami minden igényedet kielégíti, míg a háromszáz között megtalálod.
Én biztos nem váltok egy jó darabig, mert akárhányszor kényszerűségből használnom kellett mást, napokon belül visszasírtam az iPadem. Egyszerűen nálam nincs alternatívája.Az osztott képernyőben igazat adok, az nagyon hiányzik az iOS-ből, remélem a következő főverzióban már benne lesz, elvileg már alkalmas a 8-as is rá...
-
Gadgetfan_
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz
legiaap #6847 üzenetére
Mindehol más van.
Nekm a Youtube app egy hulladék. Leszedtem majd mctube, az meg folyton crashel. Nem tudok nyugodtam videót keresni, mert állandóan (minden alkalommal amikor keresek) bezárja az alkalmazást.
Holnap megjön lg gpad majd megnézem azon is vannak egy ilyen kis idegesítő bugok
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6741 üzenetére
Azért fura, hogy 8.2-re váltanak egyből és nem 8.1.x. Én azért reménykedek, hogy a nagyobb verziószám ugrás valami radikálisabb változást is fog hozni.
Egyébként nálam 8.1.1-gyel tök jó hogy összekeveri a Safari az avatárokat fórumon minden képpel...
Egyébként más változást nem látok. Elég smooth a tablet, Skype továbbra is bugos, egyébként nincs vele bajom. Gyors, sokat bír és nem fagyogat.
-
istvan170
aktív tag
válasz
legiaap #6633 üzenetére
Itthon másképp van, többé-kevésbé azonos az ár. Hol ezt, hol azt akciózzák, de a 16 GB-os Wifi vagy 3/4G modellek közt nem nagyon van 10 ezer Ft-nál nagyobb különbség. A többit kár hasonlítani, mert az Apple horror áron adja a plusz GB-okat, a Z2 meg néhány ezer forintból bővíthető.
-
istvan170
aktív tag
válasz
legiaap #6629 üzenetére
Teljesen igazad van a frissítésekkel, támogatással kapcsolatban. Viszont az Android sokkal több szegmensben van jelen. Filléres cuccokat is tesznek le az asztalra, akár az LG, akár a Samsung, Sony, Motorola... mindenki Androiddal. Azok persze híján vannak a supportnak.
De az Apple kütyükhöz csak a felső kategóriát mérheted. Árban, tudásban csak azok hozzák a szintet. Az pedig itt is elsődleges prioritást élvezett eddig is, ezután is. A Sony Z sorozat az egyik csúcs. Már bejelentették rájuk az Android 5 Lollipop-ot.
Az appokról meg annyit, hogy én grafikai munkára vettem a tabot. Megnéztem mire, mi van. Valóban szebbek, összeszedetebbek az Apple cuccokra szánt appok. Hisz csak néhány termékre kell optimalizálni, szemben a rengeteg féle-fajta Android kütyüvel. Tudásban viszont ugyanott vannak az alkalmazások, nem kapsz kevesebb szolgáltatást vagy funkciót, csak kicsit más kinézetet. Ráadásul egyre inkább az a tendencia, hogy ha tényleg komoly szoftver dob valaki piacra, akkor az jön mindkettőre szinte ugyanolyan felülettel, de mindenképp teljesen azonos funkciókkal. Most persze elsődlegesen nem a gyömölcskettávágóapp-ról és társairól beszélek, de egyébként az is tökéletesen egyforma -
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6608 üzenetére
Ma nyomkodtam egy Air 2-t, hát eléggé megdobogott a szívem na. Elég nagy a változás, főleg a kijelző miatt.
Csak azért nem cserélek, mert még az Air is csak fél éves lesz és az elveimmel szembemenne, ha most cserélnék. Majd nyáron lehet beújítok.
Addig is kivárom a hibáit, meg hogy mennyire vészes ez a hangszórós rezonancia, ugyanis ez engem erősen befolyásolna go/no go irányba. Az oldalsó kapcsoló hiányát és a gyengébb üzemidőt már lenyeltem...
bok92:
Szerintem üveget érdemesebb rá venni. Inkább akkor jön jól, ha nem tokban tartod vagy Stylust használsz.
-
válasz
legiaap #6546 üzenetére
Eddigi Aliexpress rendeleseimmel teljesen elégedett vagyok, az autómhoz rendeltem ezt-azt, amire azt írtak, hogy original az tényleg gyári VW cucc volt, telefonhoz rendeltem eredeti hátlapot 3x, mind igen jó minőségű volt, simán elhiszem azokról is, hogy gyári Motorola. Most ez kicsit mellément
-
-
erdoke
titán
válasz
legiaap #6522 üzenetére
Ha gépelsz valamit, miért hagyod ott, és kezdesz bele 2-3 másik dologba? Mert ha csak becsukod a Covert, majd később kinyitod, akkor nem fog újratölteni.
Ha pedig hosszabb dolgokat gépelsz, akkor azt erre szakosodott alkalmazásban tedd, ne böngészőben. Több a szerkesztési opció is, illetve automatikusan mentheti a szöveget a felhőbe. Ezt asztalin is így csinálom, mert ott is szállt már el hosszabb írásom, amit hülye fejjel a böngészőbe pötyögtem be.(#6523) HardRic
Nyilván felhasználói élmény felől közelítik meg a döntést. A háttértár elérése sokkal lassabb, mint a RAM-é, és laggolni fog minden ilyen visszatöltés. Ehhez képest ami a memóriában van, az gyakorlatilag azonnal eléd kerül. Vannak faék egyszerűségű szövegszerkesztő alkalmazások, amik úgy működnek, ahogy szeretnéd, de még felhőbe is mentik az írást. -
erdoke
titán
válasz
legiaap #6519 üzenetére
PC-n 4 GB RAM-mal is lehet újratöltés vagy crash, mivel bármilyen RAM mennyiséget el lehet fogyasztani. Ha nem tetszik, használj laptopot 8 GB memóriával.
Nekem az iCab nagyon ritkán tölt újra, de biztosan mások a felhasználói szokásaink. Nekem ritkán van nyitva 2-3-nál több tab, értelmét se látom. Ott a History, ha vissza kell mennem valahová. -
Szabikaa20
őstag
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6394 üzenetére
Nekem 8 óta akkor is látja a hotspotot ha ki van kapcsolva a mobilon. Elég ha a BT és WiFi be van nyomva. Ezt nem igazán értem, miért jó.
Más:
Nem tudtok egy jó oldalt ahova felrakhatnám az eredeti Smart Case tokomat Air-hez? Nagyon jól jönne már, ha elmenne valahol, de HA!-n senkinek se kell
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6359 üzenetére
Félreértesz. Az tiszta, hogy be kell lennie kapcsolva a Wifinek, de csatlakoznia is kell e egy adott hálózatra ahhoz, hogy tudjon küldeni fájlt? Ezt írták néhol és lehet, hogy ez a baj.
Egyébként A8X 3 magos lesz és tényleg 2 GB ram: Wiki
B*szott gyors lesz az Air 2, kár hogy ennyire drága és nincs rajta oldalsó kapcsoló.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
legiaap #6355 üzenetére
Wifi be volt kapcsolva, de Wifi internetkapcsolat nem volt. Ez lett volna a baj? Mert ez így nagyon rossz. A BT lényege pont az lenne, hogy nem kell hozzá semmi, csak közelben kell lennie az eszköznek.
Az Air 2-s kérdés engem is izgat, mi van ezzel a beépített SIM-mel?
MO. vajon támogatja majd ezt, ha igen mikor?
-
csab2
veterán
válasz
legiaap #6331 üzenetére
Igen, ez igaz. Így akarnak a Mac felé terelni. Engem sikerült. Kb. két hete vettem egy Macbook Air-t. Nem vagyok egy kocka, de nekem Windowson közel sem volt meg ez az élmény, mint most, hogy minden ott van minden eszközön: levelek, üzenetek, kontaktok, jegyzetek, emlékeztetők, naptárbejegyzések. És ehhez jön még most a Numbers, Pages, fotók. Már csak meg kell tanulnom kezelni ezeket.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6282 üzenetére
Az ötlet nem rosz főleg úgy ha osszekotnem egy bécsi úttal karácsonykor de nem lesz 2k egyben erre.
Kénytelen leszek megvenni itthon 0%thm opcióval.Kérdés:elég csak a Smart cover meg mondjuk egy hátlapi fólia vagy Smart case javasolt,de ennek brutális 25e az ára.2/3 részben itthon használom majd.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
legiaap #6223 üzenetére
Igazad van , mert nem lettek drágábbak a táblagépek,sőt a 64GB olcsóbb lett 100$-al mert eltűnt a 32gb-os.
1.Január óta él az Artisjus adó mit évközbe nem építettek be az árba hanem benyelte az Apple [link]
2.Árfolyam gyengébb lett mint tavaly dolláronként kb 22 Ft a különbségTehát csak nálunk drágább.
Jó lenne ha az extrem digitalban megjelenne előrendelhető státuszban 1-2 napon belül mert akkor még kitudnám hozni 0%-thm akcióval space-grey 64gb mert már elég sokat vártam tovább nem akarok,5s mellé tökéletes karácsonyi ajándék lenne megelőlegezve. Ha nem akkor meg kell várnom a következő ilyen akciót.
Van erre esély?Ügyfélszolgálat megmondja vajon?SZerk: most nézem az oldalukat okt. 26-ig megvan hosszabbítva, addig csak bekerül élőrendelésbe.
-
csab2
veterán
válasz
legiaap #6226 üzenetére
Bocs, nem figyeltem, hogy te nem a magyar árakról beszélsz.
Az a gondom ezzel, hogy a lélektani 200 000 forintos ár fölé került a legkisebb LTE-s modell ára. Nem is lenne ez gond, ha a 4s-em amúgy is már nem merülne iszonyatosan gyorsan. Ha még a netet is azon osztom meg időnként...
-
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest