Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
barky
tag
Az jól hangzik
Ezek szerint jobban jártam volna ha inkább egy laptop vagy notebookra ruházok be
bár sejtettem hogy ez a veszély fent áll de ha már torrent oldalt kezel és tudok le és feltölteni akkor már jó vagyok igazából csak a filmek miatt érdekel a dolog hogy kvázi tudjak rajta filmet nézni (ne csak neten) hanem letöltve is legyen..
köszi a válaszodat
a kingston cucc egész hasznos az "apple tv-ért" nem fizetnék egy forintot se de az előző kis szerkezet valóban nagyon hasznosnak és praktikusnak tűnik (bár internet nélkül csak egy kis doboz)
-
vadászcsiga
félisten
Normál nézetben, és a jelszóemlékeztetőnél.
Ez teljesen változó hol fagy le, nem lehet reprodukálni. Néha ha olyan kedve van tabostól, hsz-estől lefagy. Semmire nem reagál csak a home gombra. Természetesen mire magához tér az összes oldalt ujratölti. Nem elég hogy nem tartja memoriaban a tabokat, de még van ez a lefagyás is teljesen váratlan helyzetekben. Safari olyan most mint az orosz rulett. -
BrandonXXV
aktív tag
Nálam teljesen random jön elő a dolog. Mikor feltettem az új rendszert, semmi ilyen nem tűnt fel. Aztán használat közben többször is, először azt hittem elromlott a gépezet... Most jelen pillanatban tökéletesen működik, tegnap,este viszont egyátalán nem akarta az igazat. Teljesen felhúztam magam rajta, már a kijelzőt püföltem, hogy műkodj, műkodj... 😃
Ez már már olyan érzés volt, mint mikor androidos tabletet használtam rövid ideig. Na azt 5 perc után össze tudtam volna törni! -
erdoke
titán
Merülésre már írtam egy másik topikban, hogy van egy rakás új funkció, amik alapból bekapcsolva települnek. Végig kell menni a helymeghatározás, értesítés, Continuity, stb. beállításokon, és csak ott engedélyezni, ahol többet ér az extra, mint az esetleges gyorsabb merülés.
Ami az OS fejlesztést illeti, mindig párhuzamosan dolgoznak a végleges és a következő verziókon, tehát amikor kiadták a GM-et, már folyt a meló a 8.0.1-en és a 8.1-en is! Ez minden komolyabb OS vagy program fejlesztésekor így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Keresek több darab DDR4 memóriát - 8 - 16 GB
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest