- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan...
Én a családomnak (húgomnak,szüleimnek,feleségemnek,stb) androidos telefonokat ajánlottam (mégiscsak az S1-től androidos lennék) ,de beláttam, ha nem akarok mindig rendszergazdaként pepecselni,ezt állítsam be az nem működik, akkor ezt be kell fejezni. Mi lett a megoldás? Szüleim : 4s,i5c,húgom i5. Azóta évente egyszer rendbe teszem a telefonjaikat és ennyi (az is rendszer frissítés,kép mentésben kimerül),nyugodt az életem. Nekem is számtalanszor eszembe jutott a váltás, de van pár dolog még ami fontos és nem tudom megoldani ios-al. -
vadászcsiga
félisten
Nem rossz. Én maradok az androidos telefonnál. 300ft-os OTG kábel meg a fiókból egy pendrive és mehet is tovább a fotózás
Komolyra fordítva a szót, jobban belegondolva elképesztő ez az apple ökoszisztéma. Van egy cég aki az elegancia mögé bújva lekorlátozza az eszközét, és tálal hozzá közönséget akik hajlandóak kifizetni 10-20x-os összeget egy pici kábelért hogy a méregdrágán vásárolt keszulekuk ne teljen be, vagy van a másik opció hogy megveszi a lekorlátozott készüléket dupla áron.
Nem kifejezetten neked szol, csak filozok. Arra költöd a pénzed amire akarod.
-
Nem fogtam még a kezemben, ezt írják: "polikarbonát fedlap és hátlap, mikroszálas bélés
kellemes tapintás, megbízható megoldás"@vadászcsiga: UK webshop, általában Franciaországból küldik a csomagot, csak van magyar .hu doménje is. Jó bolt, nem a legolcsóbb.
Passzolom, hogy van-e wake up funkció, ez az Air 2 verzió speckója: [link]
-
Hú, köszönöm - meguguliztam - szép ára van!
De nagyon komoly cuccnak tűnik, jobb ha még töprengek rajta.
@Chereiose: én simán megvenném a HA-n 110-ért, egy jó értékelésű eladótól. Viszed a pénzt, ha látod, hogy sértetlen csomagolású akkor kifizeted. Akár ki is bonthatod a pénz átadását követően az eladóval közösen.
De többször linkeltem itt, hogy van még jobb áron is,de ahhoz előre kell utalni és 1,5 hónap mire kézbe veheted.
-
+(#6568) erdoke
Köszönöm Srácok!
Holnap ha lesz időm, akkor telepítem a táblát, megpróbálom a családi megosztást. Fura, hogy Te tudtad bankkártya nélkül telepíteni. Gift Cardod sem volt?
Azon lamentálok még, hogy hagyjam 7.1.2 vagy frissítsem egyből 8.1-re?
Másik témához:
Egy hete kérdeztem az Air2 64GB Wifi only árát, akkor 150-et mondott közvetlen (nem vaterás) vásárlásra, személyes átvétellel, de előre fizetve. Amúgy ez szvsz lejjebb fog menni 1-2 hónap múlva.
Most ránéztem a Vaterára, de pont nincs fenn neki iPadja, ettől függetlenül mindig tud rendelni (1,5 hónap). Legyél óvatos a Cellularral, mert az USA-ból hozza és amit EU-sként árul, az UK szabvány és a UK-ben is "soft SIM" van (ha jól rémlik az elnevezése).
Ha gondolod, írok neki e-mailt, de szívesen megadom pm-ben az elérhetőségét, ha még nem tettem volna. -
erdoke
titán
Az általad korábban megvásárolt alkalmazásokkal mi a helyzet a párod iPadjén? Nálunk is aktuális lenne a családi ID-kre szétválasztás, de csak akkor van értelme, ha a meglévő alkalmazások is ugyanúgy oszthatók, mint most.
(#6573) dani3l
Az Air 2-ben nincs SIM hely, ha az adott országban a szolgáltatók támogatják a "szoftveres" SIM-et. Tudtommal az USA és a UK is ilyen. -
-
Magadra ne vedd!
Persze, hogy használható lesz, csak a szülőknek egy pöpec cuccot akartam összeállítani, de talán észre sem veszik, kértem 10$ refundot a 16,22-ből, 8-nál megegyezünk remélem. Nem akarom visszapostázni, túl sok lenne a szállítási költség, amit én fizetnék.#6539 Vadászcsiga: legkozelebb magamnak Ozakit veszek, de ez szülői megrendelésre volt, szerintem egy 15 ezres toktól lehidalnának. Amúgy most volt idő, hogy megjöjjön Kínából (3 hét), az iPad az USA-ból jött (5 hét).
-
Én a 32GB -os Air -re rákérdeztem, válasz még nem jött...
Eredeti ár:
179.900 HUF
Új ár: 159.900 HUF
Cetelemmel: 135.915 HUFEzt megerősítő válasz még nem jött. De a Szórólap alapján meglepődnék ha nem így lenne...
-
Vasinger!
nagyúr
-
törölt tag
Szerintem aki bevállalja, hogy részletre kivisz vmit vhonnan, az
szarik a végrehajtóra. Ezek az emberek úgy csinálják, hogy két óra alatt az összes szolgáltatótól kivisznek/vitetnek velük dolgokat, plusz autóhitelt, providentet vesznek/vetetnek fel velük, azt csá.... A VH mellesleg kevés eszközzel bír, ha nincs az illető nevén semmi, akkor tehetetlen. Fizetésletiltást meg egy tökös cég a dolgozójával szemben meg tud oldani, van rá hivatalos módon lehetőség. Tudom, mert szinte belülről látom a folyamatot... -
Grat! Fehér vagy fekete?
A GDriveban csak fájlokat sikerült nekem is offline-ra tenni, PC-n is csak a Chrome támogatja a mappa feltöltés nálam. Onedrive passz.
Dropbox nagyon kézreáll iPaden, de ott sem jöttem rá az offline-osításra, fájl szinten sem.@Sify #3857: akkor ezért nem válaszolsz a privi kérdésemre? Részben mar megvan a válasz
#3861 Süvi: lehet, hogy a Többiek tudnak megoldást! Fehér van nekem is, fekete (antracit) tokkal nagyon mutatós.
-
Szabikaa20
őstag
Hello!
Nekem ilyen van csak fehérbe!Ez is az enyém amúgy...Termeszetesen ugyan ugy tudod használni mint a smart covert hogy állitva is lehet és alul is megtamaszthatod.Elöl/hátul véd...Súlya ~162g...kényelmes és jól véd...1x nagyott esett tökéletesen megvédte.Ha szint rajta akkor szerintem a kijelzönek löttek!
Jah és természetesen teljesen hátrahajtható sérülés nélkül.Egy szürkét most adtam el!Már csak ez a fekete van...
kép1
kép2
kép3 -
Egy Skech-et használok, emlékeim szerint 200 gramm, érezhető a súlya. (Szerk: ezért néha le is veszem, biztos nem használ sem a toknak, sem a padnak a szerelgetés)
Két napja jött meg az Xtremeguard fóliám előre-hátra, jó minőségű áru, de lehet nem teszem fel, vagy csak a hátlapra. Ha netán érdekes lehet neked...
-
én meg Telenoros, de az otthoni netem T-Home-os, arra is lehet iPadet venni jó áron, 2 év hűséggel.
AppleCare regisztrációról itt írt tegnap egy fórumtárs. Sikerült vennem nekem is hétfőn, most megyek majd átvenni a pick-pack pontra, bízom benne, hogy működik.
Melyik boltban árulták (sufnigsm)?PartneroGSM-et általában dicsérik, az iPad meg amúgy is világgaranciás, no para
-
Nem ismerem a céget, de egész jónak tűnik az ajánlat. Volt készleten olyan amilyent te kerestél? Én máshol vettem, szinten előre kellett fizetni és bő 1,5 hónapot vártam mire megjött, az elég hosszú idő, legközelebb inkább fizetnek egy kicsit többet, de legyen meg pár napon belül.
Ha van T-s előfizetésed, akkor nézd meg az ő honlapjukon is, legközelebb ott veszek, nekem is egy fórumtárs hívta fel rá a figyelmemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- League of Legends
- Otthoni időjárás-állomás
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest