Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Be ne dölj!Átakarnak verni!Én a notebookomat arultam és mindig afrikaból akarták megvenni!És még többet ajánlottak amennyiért árultam!Valamelyik topikban beszéltünk is róla!Azt hiszem a paypal-es topikban!Annyi a különbség hogy én tel számot nem adtam,nekem emailek jöttek mindig más emailcímröl!
-
HardRic
addikt
-
tomi5244
őstag
-
-
-
Gadgetfan_
senior tag
Itt egy "teszt" egy magyar ékezetes billentyűzetről. és erősen gondolkodok egy ilyen beszerzésén. Mondjuk az ára elég borsos, de ha valóban ilyen minőség, akkor megéri szerintem...
-
mody
tag
Azt jelenti, hogy bevitted szervizeltetni, és újat kaptál. Ezzel egyidejűleg kivonták a forgalomból a régi, hibás darabot. Most nálad egy ilyen hibás darab van, amire nem él a gari.
Minden esetre ez csak akkor igaz, ha nem te ütöttél el valamit. Mert ezt továbbra is fenntartják. Ha tuti jó akkor fáradj be az Andrássyba.
Ott többet tudnak mondani a "zsenik".
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mody
tag
Sajnáljuk, de ez sorszámmal a termék lecserélésre került. Kérjük, ellenőrizze az adatait, és adja meg újra a sorozatszámot. Ha az adatok helyesek, akkor lehet, lépjen kapcsolatba velünk.
Google translate. De szerintem érthető. Valaki elb... rontott valamit, vagy te vagy ők.
-
vadászcsiga
félisten
-
vadászcsiga
félisten
-
SonyNex7
senior tag
Edigitálnál tényleg ugyanannyi most de 2-3 héttel ezelőtt 30e vel olcsóbb volt a 16gb,a 32-es volt 160e.
Ugy láttam most hivatalosan 127800 a legolcsobban hivatalosan garanciával.
Az sem rossz, és tuti az iskola kezdésre , karira meg főleg lejjebb megy.
Jó lenne ha lenne de nem sürgős(nem sok időm van most) . Karácsonykor csak azt kell elődönteni hogy ezt vegyem, vagy majd az új képességei megérik -e a többletet. -
SonyNex7
senior tag
Ugyanezen a kérdésen gondolkodtam én is, megéri - e most venni vagy várni?
150e-hez képest lényegesen olcsóbb most az air hivatalosan garanciával, nem csak a GSM boltokban,de pl :Mm-ben, edigitálnál. 120-130 körül lehet venni.
Sőt mondjuk karácsonyra amikor itthon is kb az új elérhető lesz akkora meg még olcsóbb lesz
Mivel nekem nem sürgős ezért várok addig. -
HardRic
addikt
Nálam úgy működik, hogy attól a pillanattól, hogy fel lett telepítve a messenger, a fb appban nem jelenik meg sem chathead, sem chat lehetőség. Ha jön egy üzenet az fb app használata közben, csak egy értesítést kapok az app felső sávjába, amire ha rámegyek átvisz a messengerbe. Nálatok valami nem oké.
-
legiaap
félisten
Vagy levág vagy életlen lesz. Akkor ennek mi értelme? Csinálok egy fasza képet és nem tudom normálisan beállítani? Így a netes hátteres appot sem érnek semmit sem.
Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a géppből sajna.
Amúgy a korábbi ipad-eken IOS7 előtt is ilyen volt a helyzet a hátterek terén? -
HardRic
addikt
A 2GB RAM csábító, de van olyan sejtésem, hogy nem oldaná meg a weblapok újratöltésének problémáját, mert azt RAM-tól fulggetlenül mindegyik iPad csinálja, még memóriaürítés után is, háttérben levő appok nélkül. Ezen kívül nem mutatkozik nálam sehol, hogy kevés lenne az 1GB.
Ja amúgy kijelzőnél várható, hogy egyben lesz az egész panel, üvegestül, érzékelőstül, mint a mobiloknál. Sokkal kevésbé tükröződne légrés nélkül.
-
spawn21
veterán
-
oba
addikt
nem ott kell persze hanem otthon
de otthon is kényelmesebb egy tablet (vagy notebook) mint egy asztali pc... én azt akarom elérni, hogy pc -t csak szökő évente egyszer kelljen bekapcsolni, amikor tényleg szükség van rászemélyes véleményem, hogy ez nem a nyugat, itt sokan a táblagépet nem 2. vagy 3. eszközként veszik
-
Gadgetfan_
senior tag
Hát igen, nekem ugyan 64GB-os van, de egy év alatt csak 19-et foglaltam el, és ha nagyon akarnám, kiszórva a felesleges sosehasznált appokat és játékokat, a sok, már meghallgatott podcast adásokat simán beférnék a 16-ba. Ésszel használva bőven elég, persze ha nem kellenek filmek, videók és brutál játékok....
-
erdoke
titán
Igen, ez egy új füles (Jawbone Era), de van vagy 8 jó minőségű fülesem. Az iPhone is azt csinálja egy ideje, hogy nem vált simán két füles között, tehát ha pl. lemerült az egyik, és folytatnám a könyvet a másikon. Előbb BT ki/be, aztán gond nélkül kapcsolódik. Ez a második legnagyobb problémám iOS 7 alatt az AppStore vacakolások után.

-
univerzita
addikt
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. Képzeld ma engem a naptár maga figelmestetett hangal hogy mijen névnap van ma. Csak az a baj hogy mivel nálam a slovák és a magyar névnap is benne van de csak a slovákra fidyelmestetett. Ast tettem bele elsönek úgy lehet azért. Esetleg ha éslels valami hasonlót írjál. -
erdoke
titán
Azt azért tegyük hozzá, hogy a GPS szinte csak navigáláshoz kellene, mert 20-30 méteres pontossággal WiFi-n is belövi a helyzetet az iPad. Pl. nálunk csak az a kérdés, hogy a 43-45-47 szám közül éppen hová tesz, miközben a 45 alatt lakunk. Sőt, 10-ből legalább ötször a 45-öt mondja, tehát a legtöbb felhasználásra tökéletesen elég.
Egy ekkora batár péklapátnak pedig sem a szélvédőn, sem a műszerfalon nincs keresnivalója, illetve az erdőben se tálcáznék vele, szóval navira felejtős. Nekünk is van 2 db 3-4G-s iPadünk, soha nem éreztük előnyét a GPS chipnek. Persze a mobil hálózat néha jól jön, ha külön utakon járunk (egyébként ott a 30 GB LTE hotspotban), de az más történet. -
Szabikaa20
őstag
Én nem veszem magamra hisz tudom én is mi van...

A másik hogy nem csak én vagyok egyedül aki trollkodásnak vélte...Valameik admin/moderátor is...idézem: Az apple alapelveinek sorozatos megsértése miatt végleg Android fanatikussá avanzsáltuk!
Ez nemvéletlen kapta a neve mellé!Én nem azt mondom hogy nem volt igaza mert tény ami tény,de nézd hogyan írta!Csak hogy trollkodjon!Véletlenül se volt alaptalan!És ezzel nem csak én vagyok így hanem szerinten 10/9 az az 1 is csak te vagy aki védi......Nem az a baj hogy véded vagy hogy mit mondott még 1x hagsúlyozom hanem hogy hogyan tette!Részemröl ennyi...
-
Szabikaa20
őstag
Szerintem is olvasd vissza hogyan irta!Nem építöjellegü hozzászólast írt hanem idejött trollkodni!Nálam pl ha összecsippentéssel zárod be egyaltalán nem lagol!A PH rang pedig semmit se jelent!Én is tudnék menni más topicba trollkodni és így gyorsan összegyülne a PH-s ranghoz a h.sz.ek száma!Természetesen vannak gondok az iOS 7 el,ezt mindenki tudja,de majd biztos orvosolják!Egyébként meg a nyomába se érhet az android tudom,mert 4 évig(még most is) droidot használok és egy csomó megfordult a kezem alatt,mert javítom is öket és egyik se közelítette meg at iOS szintjét!Nembeszélve a 64 bites architektúráról!Droidnak még nagyon sokat kell fejlödni!Nem mondom hogy rossz,mert vannak jók és kevésbé jók,de van még mit fejlödniük...És ezzel nem piszkálodni szeretnék csak tettet én is egy megjegyzést...

Egyébként láttátok ForRegGlory adatlapját,hogy végleg android fanná avanzsálták?

-
Tibee86
nagyúr
Keresd vissza, milyen stílusban tette...Egyébként is furcsa lenne, ha Ő bármire ami Apple azt mondaná, hogy nem sz*r.
A szerkesztett részre meg csak annyit, hogy a PH rang sok esetben nem jelent semmit, max látni belőle, hogy egyes illetők milyen szinten élik az életüket a számítógép előtt...
-
Gadgetfan_
senior tag
Még jobb megoldás szerintem, hogy letöltöd a Photo Vault appot, és ott elkülönítve, egyenként kijelölve tudod levédeni jelszóval azokat a fotóidat amiket nem akarnál mutogatni...
-
csab2
veterán
Ok, megvan.
Beírom ide, hogy könnyebb legyen rákeresni a továbbiakban.
Fotó, fotók, fénykép, fényképek, jelszó, védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ergo tabletnak - tabletet, telefonnak - telefont
Nem muszáj nekem hinni, azokhoz szóltam akik értik miről beszélek és nem akarnak minden évben iPadet cserélni. Azért vannak az ilyen fórumok hogy megosszuk tapasztalatainkat.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)