Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
válasz
Zjunior #5455 üzenetére
Sajnalom!
Nemekem 2x esett nagyot...1x akkorát,hogy ágyról 30-40cmröl lerántottam,repült....pont képernyöre eset még csúszott is!Nem mertem megnézni,mert biztos voltam benne hogy ennyi!És mégsem!Se karc,se repedés semmi!Igaz az parketta volt!Ha nem csempére esik a tiéd,akkor biztos túléli!Éna helyedben megvenném a digitizert és valami szervizben kicseréltetném,mert elég körülményes szétszedni!
-
legiaap
félisten
válasz
Zjunior #1992 üzenetére
Na azt hagyom a fenébe. A letöltést még csak össze tudnám hozni, de a seedelés már nem tudom menne-e. Nem tudom miért nincs erre normális app.
univerzita: amúgy a NAS-on keresztüli stream az nem ugyanaz, mint amit ez. WD MY Cloud is tud?
DLNA-t/UPnP-t tud. Sajna nem teljesen tiszta még ez a három fogalom számomra. -
Stanley-B.
őstag
válasz
Zjunior #1123 üzenetére
nem kell előre megadni, hanem szimplán egy oldalon ha megadod valamikor, akkor ha engedélyezted a kulcskarikát, meg fogja kérdezni, hogy szeretnéd e menteni és utána már az összes eszközödön kitölti automatikusan, ha kéred.
Én imádom. Safari iCloud tabokat eddig is imádtam, így, hogy mostmár login adatokat és bankkártya adatokat is kezel, egyszerűen tökéletes.
-
-
madgie
titán
Nem feltétlenül OS X kell, hozzá, sőt, de a Server gépnek természetesen menni kell (24/7 esetleg).
spawn21: elsőre bonyolult csak. Kell egy szerver hozzá (osx, win, nas, mittomén, a link ott van fentebb a hsz-ban a lehetőségekhez), aztán már csak telepíteni kell a kliens(ek)re a Plex app-ot. Ez utóbbi nem ingyenes, de szvsz megéri. Szóval a user/pass-oddal be tudsz lépni a kilensekkel bárhonnan ,tehát a világ túlfelén is nézheted az otthoni filmjeidet (wifi ajánlott persze).
-
erdoke
titán
Kinek mi éri meg. Jelenleg viszonylag kevés alternatíva elérhető, mármint azonnali használatba vétellel. Márpedig ha megvan az eszköz, a bazi nagy felületű kijelzőt nem árt védeni, ha éppen nem nyomkodom. Van utángyártott tokom iPad 2-höz, de végül mindegyik iPad kapott egy Smart Covert. Néha hozzá lehet jutni akciósan is, de még a 2-3-4 között is volt kompatibilitási probléma rövid ideig, most az Air pedig más méretet kapott, tehát nem biztos, hogy jó ötlet előre beszerezni...
(#703) nauro
2011 márciusa óta használok iPadet, és egy pár hónapos tokos időszak kivételével csak SC védte őket. Köszönik, jól vannak, még a zsanér kopás is csak alig észrevehetően jelentkezett a régieken.(#705) Ed Parker
Érdekes, hogy a legtöbb teszt nem tesz említést a jelenségről. Úgy látszik, a tesztelők nem kopogtatnak huzamosabb ideig egy tablet kijelzőt sem, így nem tűnik fel nekik a különbség. -
agabe
addikt
eleg szorszalhasogatoan tudom atnezni a kutyuket, igy bizton allithatom meg 1,1-szeres kulonbseg sem latszik 5S es sima 5 kozott. Az, hogy papiron a soc dupla eros nem hat meg...akkor vennek androidot 4x-es erovel
(#472) madgie:
No igen, ez jo a regebbi keszulekek szempontjabol meg egy evig, csak nekem keves a haladas...de ez van.Ha valtok, akkor csak azert lesz, mert az ipad mini uj valtozata ugyanazt hozza, csak meg konnyebb mint az air, es fogasra tetszik, meg konnyebben hurcolaszhato.
-
spawn21
veterán
biztosan nem vennék egy majd két kilós termékre gagyi tokot.
Habár azt sem értem, miért kerül 14000 ft-ba egy szar kis mágneses valamiMrPetya19:az a baj tudod, hogy francot nem védi, mert szerintem nem a kijelző a legfontosabb, hanem a hátulja.
18 000 ft volt, az a tok, ami szerintem védi is a tabot! -
Black Dragon
addikt
A súlya leginkább, de kézben tartani is sokkal jobb, ha volt a kezedben iPad Mini, akkor kb ugyan az. A kamerán sok javulást nem láttam, talán nem annyira zajos mint volt, és picit szebb a kép. Gyorsasággal semmi gond nincs, iszonyatos fénysebességgel tölt be mindent. Kijelzője az előző generációhoz képest szebb lett(a különböző vékonyítások miatt) illetve szerintem fényesebb is lett. A hangszórók is sokkal szebben szólnak. Ha valamit kihagytam, akkor szólj.
-
margithid
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest