- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
En is jartam igy, a behajto ceg nevere nem emlekszem, de egy nem letezo Digi sat-TV-s tartozast akartak rajtam behajtani. En mar az elejen biztos voltam abban hogy nem lehet tartozasom, ugyanis ugy szuntettem meg a szerzodest hogy bementem a Digi budapesti irodajaba, ott lemondtam az elofizut, kifizettem KP-ban a legutolso toredek honap dijat addig a napig es kesz.
Ehhez kepest 4-5 evvel kesobb allt neki fenyegetni valami hulye tyuk, naponta kuldozgette a fenyegeto sms-eket hogy igy jogi ut, ugy feljelentes, aztan mikor elegem lett belole akkor kapott egy nem tul udvarias hangvetelu levelet, miutan egy netes jogi forumon kerdeztem a 'helyieket' hogy ilyenkor mi van, es ok is mondtak hogy 1 ev utan mar eleve bukta meg akkor is ha tenyleg lett volna tartozasom. Azota nem hallottam a behajto ceg felol semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Üdv Mindenkinek!Egy érdekes eset történt velem az elmúlt pár hétben, és gondoltam leírom a sztorimat, hátha másnak...
- Parkside szerszám kibeszélő
- Amazon Fire TV stick/box
- One mobilszolgáltatások
- Autószerelők, autószerelés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Ingyen teljesítménylöket egyes Radeon RX 9070-ek gazdáinak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Távol-keleten debütált az LG 17 hüvelykes, hordozható monitora
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest