- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibi87
tag
Ramok miért Ungangedben(single channelben) van?
-
JohnR
aktív tag
Hali!
Egész jó lett ez a kis bemutató, és mivel úgy látom közel vagy a "tűzhöz" kérlek segíts a barátom problémájának megoldásában.
A tényállást már felvázoltam az alaplap fórumában, és ott amennyire tudtak, segítettek is. Azonban a megoldáshoz mégse jutottunk el: a problémák ugyanúgy megmaradtak. És lehetséges, hogy a bűnös a tesztben szereplő alaplap (de sajnos nem egyértelműen tudjuk beazonosítani a fagyások okozóját). A gondok leírását itt kezdtem el vázolni.
A gép teljesen új, a konfig itt van leírva (3x750GB Samsung HD753LJ winchester van a rendszerben raid-be kötve.
És a probléma XP op. rendszer mellett váratlan fagyások, minimális terhelések (netezés, asztal bámulása stb.) közben,rendszertelen időközönként. Ha valami orvoslást végzünk a rendszeren az néhány napig megoldást ad a problémára, de aztán váratlanul újra kezdi a napi 2-3 vagy több fagyást.
A gépre nincs semmilyen szemét feltelepítve! Minden driver a legfrissebb, még office sincs fenn. Majdnem teljesen szűz a rendszer.
Már volt néhány hozzászólás a témához, ezeket a lap topikjában a nevem alatt ill. az ahhoz fűzött válaszokban végig tudod követni (nem volt sok.
Ha van valami ötleted, vagy a kapcsolatodon keresztül a Gigabyte-os ismerősök tudnának segíteni azt nagyon megköszönném (pont én voltam, aki áttérítette őt az Inteltől az AMD táborába, és most égek mint a Reistag az instabil rendszer miatt...)
Előre is big THX! -
tomas15
csendes tag
Hadd gratuláljak a teszthez, remek kis lap ez az UD5P. Gondolkodok egy ilyenbe énis. 1800-as memóriákkal mennyivel gyorsabb mint az 1600-assal, ill a 4. mag aktiválását bármelyik 790XT-s lapba fel lehet oldani?
-
CSorBA
őstag
válasz
Zé_Mester #73 üzenetére
Pontosan. Persze majd kiderül, hogy mi lesz októberben-novemberben, és aszerint döntök. De ha az intel elszerencsétlenkedi magát, akkor maradok egy ilyen jobbfajta giga lapnál (esetleg elég nekem az egyel kisebb is, úgysem kell majd 2db x16-os PCI-E), egy erősebb Phenomnál, és vmi jó kis Atinál, hisz jön az RV870
Egy vga-s rendszerhez meg ez a táp elég.
Úgy néz ki, sosem fogok már elszakadni az AMD-től
1700+, 3200+. 3800+x2, (nah jó, most nyárra egy 2,5os cerka van ideiglenesen, bár eléggé szenvedés lesz ez a 3 hónap)
-
Zé_Mester
őstag
köszi.
kinyírni nem akarom, ha pedig ráömlik a nitró működés közbe a világon semmi baja nem lesz, mert mire hozzáér a laphoz addig elpárologúgyhogy nincs ilyen hibalehetőség.
meg le lesz úgy szigetelve hogy egy atomháborút is túlélCSorBA : köszi
lesz folytatás hamarosan.
a 4-8 pon dolgot pedig átalakítóval értelmetlennek tartom, ha simán csak a 4-est tolod be akkor is faján megy majd minden. aztán majd később veszel egy olyan tápot amin már alapból 8-as van és akkor majd rátolod azt. -
CSorBA
őstag
Nagyon jó kis teszt, várom a folytatást. Ha az intelek ilyen árban maradnak, akkor egy ilyen lapot tervezek venni esetleg 9xx-es x4essel
Az lenne a kérdésem, (mondjuk kérdezhetném máshol is, nand1h mi) hogy az én tápomon csak 4pines csati van, ha jól tudom ez elég is 130W-ig.
De ha mindenképp 8pinet szeretnék rácsatlakoztatni, akkor lehet esetleg átalakítóval is próbálkozni? Esetleg 4pin to 8pin (ezt mondjuk értelmetlennek tartom), vagy 4pin be a 8as csati egyik felébe, másik felébe meg egy molex to 4pin csatit esetleg? Létezik ilyen?thx.
-
Tomi_Sci
őstag
Köszönjük a tesztet Zé! Kezdem azthinni hogy megiscsak érdemes nekem PhenomII X4-re epitenem
Azért szegény lapot ne nyird ki!Bár ha már ilyen könnyen jön a dolog, kivancsi lennek egy tesztre ahol mondjuk fel liter nitrogen raomlik az aram alat levo lapra
-
tibz03
őstag
Nem bántásnak írtam, nekem is voltak Giga lapjaim, vegyes véleménnyel vagyok róluk, de ha úgy alakul, simán bevállalnék egyet máskor is. De sajnos egyre több rosszat lehet olvasni Giga lapokról is. Tapasztaltam is már Giga lappal megmagyarázhatatlan problémákat, míg Asus lapokkal még soha nem fürödtem be, ami a stabilitást illeti (tuning terén más a helyzet, úgy szívtam már Asus-szal rendesen). Szóval nem tudnék olyat mondani, hogy csak ez, vagy csak az, igazából sajnos egyik se tökéletes.
-
Zotya84
őstag
-
Zotya84
őstag
válasz
gametofiton #61 üzenetére
Neked hányszor kell válaszolni? Mert már egyszer megtettem. Write only mód off kérlek.
De megismétlem, hogy ne kelljen keresgélned:
Itt teljes összehasonlítást találsz.
A leglényegesebb különbség, hogy az csak 2*8 szálon támogat CFX-et. Valamint 2vel kevesebb sata, csak 1 LAN van rajta.
-
gametofiton
tag
Én is valami ilyesmi rendszert szeretnék majd venni, a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a GA-MA790XT és FXT közt?
-
toyone
őstag
Grat
Várom a 2. részt -
Zé_Mester
őstag
válasz
pincehely #55 üzenetére
hmmm, érdekes kérdés.
amivel volt tapasztalatom azok közül bármelyiket csak ajánlani tudom :
- ASUS Commando
- DFI LanParty UT P35-T2R
- Gigabyte P35-DQ6vagy itt egy újabb csodabogár :
- Gigabyte EP45-UD3Rezek most valahol 30 körül vannak, az első kettő elég ritka, pláne a 2.
de sztem az utolsóval jársz a legjobban, új is, megy is elég szépen tuningba, meg megfizethető is -
Zé_Mester
őstag
válasz
divrapier #48 üzenetére
köszi
sajna itthon még nem olvastam bemutató cikket a lapról, ezért is gondoltam hogy 2 részletbe írom meg, ahol az első csak szimpla bemutató 1-2 tesztképpel, a 2. viszont csak teszt/tuning cikk lesz.
így mindenki meghozhatja a saját döntését hogy szimpi-e a lap és hajlandó-e belefektetni az összeget a megvételkor. legalább lesz valami anyag róla, amit tanulmányozhat vásárlás előtt.kisza25 : a 4. mag működése példányfügő, van amibe simán csak le van tiltva egy teljesen jól működő mag, meg persze akad olyan is ami nem véletlenül van letiltva.
én az utóbbit fogtam ki, fél siker mert bekapcsolt, de akármennyi feszt kapott alapon, nem volt stabil. de szerintem teljesen mindegy, a 3 mag is bőségesen elég manapság minden játékhoz, szórakozásnak viszont nem rossz a 4. mag.pincehely : a következő tesztpakk-ba ilyen lapot tervezünk.
de először kitesztelem ezt, meg megírom a cikket, aztán folyt.köv. valami más motyóvalbambano : teljesen igazad van , kicsit el vannak hanyagolva a "nem otthoni felhasználásra" szánt hardverek.
megy egy privi, van 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban -
motorhead
aktív tag
"Ha esetleg sikerül olyat beállítani, amit nagyon nem szeretne, akkor automatikusan visszaáll az alap beállításra, de biosba visszalépve megtartja a beállított értékeket, így nem kell mindent előröl állítgatni, elég ha picit módosítunk rajta."
Ez tényleg egy nagyon jó funkció, más alaplapoknak is tudnia kellene ezt alapból! Kötelezni kellene az alaplapgyártókat erre....
-
hoffman_
nagyúr
Korrekt. Én is ebben(AM3) gondolkodnék, ha az ölembe hullana az új gépre való
-
bambano
titán
válasz
Zé_Mester #45 üzenetére
Szerintem nem teljesen vicc a dolog, mert a legtöbb gyártónak vannak szerver cuccai és a legtöbb vállalat illetékese mostanában már olvassa a ph!-t, de egyelőre még senki nem akarja felvállalni, hogy ne csak az otthoni tuningolók, hanem a céges olvasók igényeire is legyen itt válasz.
Szerintem ideje lenne nyitni a vállalati világ felé. Dehát nekem csak ibm szervereim vannak, összehasonlításhoz kellene még más gyártó is
-
pincehely
addikt
Szívesen fogadnék 775-ös tokozással rendelkező alaplap tesztet is.
Mondjuk Gigabyte ...UD3R -
kisza25
félisten
ja nekem se adtak CF hidat se karihoz,se laphoz, ha vennék még egy karit CF-hez vakarózhatnék, ha ahhoz sem adnának csatit
grat a cikkhez várjuk a következőt
valaki írta: "lehet stabil lett volna 4mag komolyabb ventivel"erre csak annyit nekem 1 hónapja megy 4.mag gyári venti és szikrányit sem melegszik jobban idle-ben terhelés alatt elosztja a cumót magok közt Pl GTA4 3mag 75%terhelés 4mag 65%terhelés emiatt hőfokok ua.ok
gondolom 100%-on jobban melegedne a 4maggal,de nem igazán járatja a 4magot semmi sem 100%-on leszámítva videokodolokat -
divrapier
tag
nekem a 4. mag aktivalasa tetszett. jobb igy 'itthoni tesztben' latni, mint azt hallani, hogy kinaban valakinek sikerult.
kar, hogy instabil volt, bar nem csak hobbibol/marketing miatt tiltanak le magokat normal esetben - hanem tenyleg hibas is.
grat a tesztelo rankhoz -
Zé_Mester
őstag
válasz
#92888064 #36 üzenetére
nagyon köszi. jól esik ilyet olvasni
Mazsika : köszi. ha esetleg kérdésed van a lappal kapcsolatban nyugodtan írj privit
JColee : így van. valóban csak 4+1 fázis, a VRM vezérlő chip hivatalosan ennyit vezérel, de párba számolva megvan a 8+2. végül is teljesen mindegy, csak működjön rendesen
bambano : hehehe
F.B.I. : köszi. nagy százalékban megy a 4. mag, persze ez nem kőbe vésett. az viszont biztos, hogy ha a proci is akarja, akkor a lapon nem fog múlni (F3b-vel sima ügy).
Tom5 : így van, az első bios ami a lapon van azt rögtön cserélni kell.
én amikor megkaptam a lapot, akkor a first release bios volt fent, de teljesen használhatatlan volt a lap, még boot sorrendet se tudtam benne állítani, mert postolásba mindig visszaállt alapra. de most már teljesen korrekten megy, stabil és tuningba is hozza amit elvárhatunk tőle -
Tom5
addikt
Nagyon jó lapokat gyárt manapság a Gigabyte. Én két hete kényszerültem cserére és a MA790XUD4P változatot választottam de nembántam meg (kop-kop), csomagolás körítés 100%-ban ugyanaz mint ennél a lapnál. Külsőleg is kevés az eltérés. Stabil, gyors lap. Bár kezdetnek egy BIOS update nagyon kellett. (alap BIOS-al kékhalálozott a rendszer a memóriára hivatkozva).
-
F.B.I.
veterán
Gratulálok a teszthez és a megválasztásodhoz! Jó kis dolog a mag beizzításos menüpont főleg ha megy is majd.
-
Zotya84
őstag
válasz
gametofiton #38 üzenetére
Itt teljes összehasonlítást találsz.
A leglényegesebb különbség, hogy az csak 2*8 szálon támogat CFX-et. Valamint 2vel kevesebb sata, csak 1 LAN van rajta.
-
bambano
titán
Tisztelt Gigabyte Hungary!
Mondanám a címet, ahova gigabyte gyártmányú szervercuccokat lehet bedobálni, tesztelési céllal
-
JColee
őstag
2 videókártyát összekötő hidat se találjuk sehol, ez egy pici fekete pont.
azt atiéknál a videókártyához szokták csomagolni, ezért nem adnak az alaplaphoz
A processzor feszültség ellátásáról 8+2 fázis gondoskodik, ami kellő alapot nyújt a stabilitáshoz és a túlhajtáshoz is.
sajna ez nem valódi 8+2 fázis, hanem "csak" 4+1, ahogy minden másik amd-s alaplap
grat a cikkhez, és jó kis tuningolást
-
Mazsika
őstag
én is gratulálok a kinevezésedhez.. és én is most állok ott hogy valami épkézláb rendszert össze kéne rakni az ilyen tesztek most jól jönnek ám! szóval köszi szépen!!!
-
gametofiton
tag
Én is valami ilyesmi rendszert szeretnék majd venni, a kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a GA-MA790XT és FXT közt?
-
ThaBoss
senior tag
Gratula a megbízatásodhoz, és a cikkhez is!
CPU feszekkel nem volt gond, mert nekem eddig 2 giga AM2+ lapom is többet adott neki picivel, mint amit biosban rádobtam... -
törölt tag
jó embert találtak a gigások
korrekt biznisz, és mindenki jól jár: ők is, te is, mi is -
Zotya84
őstag
Ööööö... jó kérdés. Én sem sok embert ismerek ennyi hdd-vel, nekem is elsősorban a videófeldolgozáshoz kell, azért is cserélem a mostani procit, mert így csak uncompressedben tudok dolgozni, hogy csak egy lassú kódolást kelljen csinálni.
Úgyhogy ja, tényleg nem sok ember használja ki a sok sata-t.
-
-
Zé_Mester
őstag
az első részt inkább ilyen marketinges bemutató félének gondoltam, a 2. már mindenféle csicsa nélküli tesztnek készül.
amúgy ha annyira hiányzik a 3. pcie, akkor megoldható
észben tartompmheros : jogos az eSATA-s dolog, köszönöm hogy szóltál, ez valóban kimaradt
p3rgam3nt : így van, róluk van szó
jenei92 : tesztelni mindig jó
én most is azt csinálom
Killing : én se gondolkoztam sokat
-
Killing
addikt
Mázlista.Én is elvállalnék egy ilyen melót.
-
jenei92
senior tag
Jó cikk!
Kedvet kaptam én is giga cuccokat tesztelni.. -
p3rgam3nt
tag
Nagyon jó kis cikk!
Gratula hozzá.Jó egy tuningőrülttől tesztet olvasni.
Off : a PcHost alatt a miskolci boltot említed?Me naon kiráyak ám -
Zotya84
őstag
Nekem. Most van benne 4 HDD, 2 rack, meg 2 ODD, és persze mind SATA-n, és ugye kell kettő a két eSatanak is...
Az Alu borda meg jobb hőleadó.
A COM, meg LPT port ma már szerintem lemaradhat, de ez így tökéletes megoldás: van is, meg nem is.
Meg még a cikkhez: kár hogy az első oldalon található kép a 790FX deszkáról van, nem a 790FXT-ről...
A két videokártyákat összekötő hidat meg mellékeljenek a videokártyákhoz. Nekem mindkettőhöz adtak.
-
pmheros
őstag
szerintem is túl marketinges lett a cikk.
A gyári paraméterek sorolását is túl soknak éreztem, a hivatalos oldalon megtaláljuk ugyanezeket. Elég lett volna kiemelni pl, hogy mivel tud többet mint más hasonló lapok, megmagyarázni, hogy miért érdemes ezt választani a többivel szemben. Ez még inkább igaz a bios felépítésére.
Ami szerintem hiányosság, és több helyen is elmentél mellette, az a JMicron chipre épülő e-sata említése. Még a hdd külső áramellátást is megoldották Gigáék, a képeiden is látható, de szó nem esik róla, pedig ha valami, akkor ez extra.
A többi tetszett.
-
kts88
aktív tag
Végre elkészült, jó lett, bár nekem picit túl marketinges.
Egyébként a lap még szépre is sikerült.
De miért is kell várni a 2. részre???amúgy ha annyira hiányzik a 3. pcie, akkor megoldható
-
Zé_Mester
őstag
köszi mindenkinek
úgy látom a 3. PCI-E slot csak az én szívemnek hiányziknembaj, majd megpróbálok 4870X2 CFX tesztet csinálni.
már megvan a kiváló proci is, épp most szóltak hogy aktuális -
Dr. Romano
veterán
Szerintem is felesleges lett volna egy 3. PCI-E slot. Ennyi is bőven elég.
-
Gyuri27
félisten
Kiváló írás.
Kár hogy a lap kicsit húzós az egyszeri halandónak. -
Hm. 10 SATA port. Ki a fenének fér el ennyi egység a házában
Szerintem a 4 kábel a legtöbb usernek elég
Az alu bordákkal vitatkoznék, a réz köztudttan jobb hővezető... De ez legyen a legkisebb baj.
Viszont tetszett a lap, főleg hogy pl. COM port is van rajta, ami manapság ritka (néha jól jön, nekem is PCI kártyát kellett venni hogy legyen). Nagyon jól felszerelt cucc.
A 3 PCI-E X16... tényleg, csak drágult volna tőle a lap.
"előkerül egy CPU POT"
Minek CPU POT... lekvárt neki! -
tibz03
őstag
válasz
Zé_Mester #19 üzenetére
Én is egyet értek Solten-nel, mi a frásznak 3 VGA?
Az az 0,01 %, akinek 3 VGA-ja van, vesz majd más lapot. Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna egy ilyen hangyafaszni felhasználóréteget kiszolgálni, és benyomorgatni még egy PCI-E, ezzel elvéve a helyet más - hasznosabb - csatlakozóktól.
-
Zé_Mester
őstag
-
Solten
őstag
Profi iras, profi lap...
"hiányolom a 3. PCI-E 16x csatlakozót"
Abszolute nem kell ra szerintem, CF boven eleg, 3 utas rendszer foldmuvesvakitas.
-
yolan
őstag
Gratulálok hogy offisöl teszter lettél!
Tetszett a cikk is, jók a fotók, bár egy kicsit hiányoltam a forrasztgatós, voltmoddos, potis tesztet, de emélem a 2. részben lesz minden.
Hajrá, és még egyszer gratula, yolan. -
^Clown
addikt
Hű, ez tényleg finom kis lapocska. CF-re tökéletes
Köszönjük a tesztet, várjuk a következőt
-
Zé_Mester
őstag
én bízom benne hogy hosszú távú kapcsolatnak nézek elébe
kedv és kíváncsiság részemről megvan, írni is szeretek úgyhogy nincs hibaSweet Lou 6 : köszönöm az elismerést, jól esik.
a lapot csak ajánlani tudom, én maximálisan meg vagyok vele elégedve.Kendek : bízok benne, hogy nagyon sok teszt fog megjelenni ezután, én igyekezni fokok minél több termékről tapasztalatokat megosztani ilyen formában
a teszttermékek jövőjéről nincs még információm, de nem is szeretnék ennyire előre menni, majd kialakul a dolog. nekem már az is nagy élmény, hogy tesztelhetem őket -
Sweet Lou 6
addikt
Gratulálok az alaplaphoz, a tesztet is nagyon szépen megírtad, minden elismerésem!
Ha találok munkát nyárra akkor valószínűleg én is egy ilyesmi konfiggal újítok be -
Zé_Mester
őstag
-
Zotya84
őstag
Én még nem szedtem le a kék borítást, mert majd a komplett hűtőt fogom, amikor a VREGre is megjön a vizesblokk, viszont amikor levettem, hogy megmérjem mekkora is kell, a tolómérő hozzáért, és máris lett rajta egy pici karc.
- az bios újraindulásosdi meg egyéni ízlés dolga, ki hogy szereti.
-3dmarkra meg nem gyúrok...A cikk viszont jó hogy van, sokan fognak neki örülni, köztük én is, mert így előre tudom, hogy mit tud a deszka.
-
hfrankee
senior tag
Rendben van a cikk,nekem is GIGA lapom van és teljesen rendben van.
Azt még megkérdezem,hogy a marketing tevékenységedért kaptál vmi ellenszolgáltatást?!
Vagy a lap lett a jutalmad?
Elnézést az indiszkrécioért...
De érdekelne.
Üdv -
tibz03
őstag
A verseny után pár héttel megkeresett engem Gergő és feltett egy igen érdekes kérdést :
- "Mit szólnék hozzá, ha GIGABYTE termékeket tesztelhetnék ?"Tőled kérdezte meg, hogy mit szólna [ő] hozzá, ha egy Gigabyte terméket tesztelhetne [ő]?
Bocs, de ez így elég vicces.
-
subaruwrc
félisten
Na hát had gratuláljak énis
remélem a következő rivjú kevésbé hivatalos viszont annál tuningosabb lesz
-
Zé_Mester
őstag
a bordákon lévő kék borítással nem kell foglalkozni, én pl kapásból leszedtem róla a jobb hűtés érdekében. ilyen fehér ragacsos valami rögzíti, de egy csavarhúzóval óvatosan el lehet távolítani és persze később vissza is lehet tenni ugyanúgy ahogy volt, mert a ragacs ottmarad a kék lemezkén
- az újraindulással kapcsolatban: nekem szimpibb így, hogy nem restartol minden egyes állítás után. azt észrevettem, hogy amivel bepostol, azzal simán el is indul a rendszer, sőt, az egyszerűbb tesztprogramok le is futnak.
- a 3. pci-e csati jó szolgálatot tenne, pláne ha nitrózva van a proci, mert akkor már valami épkézláb 3dmark eredményt is össze lehet vele hoznimadd dogg : hőfokok rendben voltak, a turpisság annyi a dologba hogy a gyári bordán a ventit lecseréltem egy jóval erősebb szerver ventire, ami max 8x több levegőt tol át a bordára mint a gyári
a hőfokok :
gyári hűtéssel idle több volt , mint a moddolt ventivel loadbavarsam : köszönöm
a 2. cikket jövőhét elején mindenképpen szeretném elkészíteni, remélem úgy jönnek össze a dolgok, hogy tényleg össze is jön -
madd dogg
senior tag
Basszus gyári hűtővel jóhogy ennyit is elment a proci. Hatalmas
Hőfokokat néztél? Lehet, hogy nagyobb cpu hűtővel stabil lenne a 4.-ik mag is
-
Zotya84
őstag
Nekem is ilyen lapom van, a héten rendelem meg hozzá a 2*2*2G RAMot meg a 955BE-t...
Végre egy deszka amin marad szabad SATA csatim...
Jól mutat, nekem egy apró bajom van vele: a bordákon levő kék fényezés elég sérülékeny...
A cikkhez: Szerintem, ha állítok valami fontosat (CPU-RAM-PCIe-Tuning) a biosban, akkor igenis induljon csak újra, mert akkor kapásból leteszteli a beállításokat.... A 3. x16 szerintem felesleges. A négy darab kábel tényleg kevés egy kicsit.
-
törölt tag
Hasznos írás, új alaplap vásárlása előtt állok, és minden ilyen jellegű írást ami elém kerül átolvasok
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged