- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
#92888064 #36 üzenetére
nagyon köszi. jól esik ilyet olvasni
Mazsika : köszi. ha esetleg kérdésed van a lappal kapcsolatban nyugodtan írj privit
JColee : így van. valóban csak 4+1 fázis, a VRM vezérlő chip hivatalosan ennyit vezérel, de párba számolva megvan a 8+2. végül is teljesen mindegy, csak működjön rendesen
bambano : hehehe
F.B.I. : köszi. nagy százalékban megy a 4. mag, persze ez nem kőbe vésett. az viszont biztos, hogy ha a proci is akarja, akkor a lapon nem fog múlni (F3b-vel sima ügy).
Tom5 : így van, az első bios ami a lapon van azt rögtön cserélni kell.
én amikor megkaptam a lapot, akkor a first release bios volt fent, de teljesen használhatatlan volt a lap, még boot sorrendet se tudtam benne állítani, mert postolásba mindig visszaállt alapra. de most már teljesen korrekten megy, stabil és tuningba is hozza amit elvárhatunk tőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest