- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
a bordákon lévő kék borítással nem kell foglalkozni, én pl kapásból leszedtem róla a jobb hűtés érdekében. ilyen fehér ragacsos valami rögzíti, de egy csavarhúzóval óvatosan el lehet távolítani és persze később vissza is lehet tenni ugyanúgy ahogy volt, mert a ragacs ottmarad a kék lemezkén
- az újraindulással kapcsolatban: nekem szimpibb így, hogy nem restartol minden egyes állítás után. azt észrevettem, hogy amivel bepostol, azzal simán el is indul a rendszer, sőt, az egyszerűbb tesztprogramok le is futnak.
- a 3. pci-e csati jó szolgálatot tenne, pláne ha nitrózva van a proci, mert akkor már valami épkézláb 3dmark eredményt is össze lehet vele hoznimadd dogg : hőfokok rendben voltak, a turpisság annyi a dologba hogy a gyári bordán a ventit lecseréltem egy jóval erősebb szerver ventire, ami max 8x több levegőt tol át a bordára mint a gyári
a hőfokok :
gyári hűtéssel idle több volt , mint a moddolt ventivel loadbavarsam : köszönöm
a 2. cikket jövőhét elején mindenképpen szeretném elkészíteni, remélem úgy jönnek össze a dolgok, hogy tényleg össze is jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest