Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
Nem bántásnak írtam, nekem is voltak Giga lapjaim, vegyes véleménnyel vagyok róluk, de ha úgy alakul, simán bevállalnék egyet máskor is. De sajnos egyre több rosszat lehet olvasni Giga lapokról is. Tapasztaltam is már Giga lappal megmagyarázhatatlan problémákat, míg Asus lapokkal még soha nem fürödtem be, ami a stabilitást illeti (tuning terén más a helyzet, úgy szívtam már Asus-szal rendesen). Szóval nem tudnék olyat mondani, hogy csak ez, vagy csak az, igazából sajnos egyik se tökéletes.
-
tibz03
őstag
válasz
Zé_Mester #19 üzenetére
Én is egyet értek Solten-nel, mi a frásznak 3 VGA?
Az az 0,01 %, akinek 3 VGA-ja van, vesz majd más lapot. Nem hinném, hogy jó ötlet lett volna egy ilyen hangyafaszni felhasználóréteget kiszolgálni, és benyomorgatni még egy PCI-E, ezzel elvéve a helyet más - hasznosabb - csatlakozóktól.
-
tibz03
őstag
A verseny után pár héttel megkeresett engem Gergő és feltett egy igen érdekes kérdést :
- "Mit szólnék hozzá, ha GIGABYTE termékeket tesztelhetnék ?"Tőled kérdezte meg, hogy mit szólna [ő] hozzá, ha egy Gigabyte terméket tesztelhetne [ő]?
Bocs, de ez így elég vicces.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- EAFC 26
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Elektromos autók - motorok
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Milyen autót vegyek?
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest