- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
divrapier #48 üzenetére
köszi
sajna itthon még nem olvastam bemutató cikket a lapról, ezért is gondoltam hogy 2 részletbe írom meg, ahol az első csak szimpla bemutató 1-2 tesztképpel, a 2. viszont csak teszt/tuning cikk lesz.
így mindenki meghozhatja a saját döntését hogy szimpi-e a lap és hajlandó-e belefektetni az összeget a megvételkor. legalább lesz valami anyag róla, amit tanulmányozhat vásárlás előtt.kisza25 : a 4. mag működése példányfügő, van amibe simán csak le van tiltva egy teljesen jól működő mag, meg persze akad olyan is ami nem véletlenül van letiltva.
én az utóbbit fogtam ki, fél siker mert bekapcsolt, de akármennyi feszt kapott alapon, nem volt stabil. de szerintem teljesen mindegy, a 3 mag is bőségesen elég manapság minden játékhoz, szórakozásnak viszont nem rossz a 4. mag.pincehely : a következő tesztpakk-ba ilyen lapot tervezünk.
de először kitesztelem ezt, meg megírom a cikket, aztán folyt.köv. valami más motyóvalbambano : teljesen igazad van , kicsit el vannak hanyagolva a "nem otthoni felhasználásra" szánt hardverek.
megy egy privi, van 1-2 kérdésem ezzel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Acer notebook topic
- LEGO klub
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest