- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
válasz
#90088192 #27 üzenetére
Ez az ami hianyzik, a hibaelharitas, butykoles.
Amikor meg beuzemelessel foglalkoztam, volt egy mondasom, hogy du. 3 utan nem kezdek uj hibaelharitasi munkaba, csak akkor, ha eletbevagoan fontos (mukodjon a motor).
A plant manager-ek sose ertettek meg, hogy az alkatresz / gepgyartok a nemeteknel reggel 6-7-kor kezdenek dolgozni, delutan 4-kor mindenki elhagyja az epuletet es nincs rendes support (gazmotor kivetelevel, de ha nem vettek meg az extended supportot [altalaban nem], akkor ugyanott voltam, mert senki nem foglalkozott a bajommal). Ugyanugy a programozo se all mindig idle-ben, hogy amikor Stanlee hivja, akkor rogton az adott hibaval kezdjen el foglalkozni.
Ha maradt delutan ido, akkor az azzal telt el, hogy felmertem, mit kell kovetkezo nap majd csinalni, vagy mit kell rendelni, dokumentaltam. Ami megmaradt tennivalo, az ment at a masik napra, mert nekem nem volt valtotarsam.
-
törölt tag
Máshoz értünk.
En hibát keresni szeretek, és problémát megoldani, ezt nem lehet órákban behatárolni.
Kolléga meg nagyon jó a repetitív feladatokban.
Megcsinálom azt is, csak nem mindig marad idő rá
Ha valami feladat jön, az úgy kezdődik álltálában a részemről, hogy javítsuk meg a hozza kellő felszerelést is, mert az sem jó.
Így én sokkal kevesebbet csinálok meg elsőre, aztán viszont mindenkinek gyorsabb, hiszen minden jó, nem kell vacakolni vele.
Egyszerű példa: pneumatikus pumpa, a szívóág folyamatosan eltömődött, a kollégát nem érdekelte, szenvedett vele.
Jómagam, szétvágtam egy sprés dobozt, a félgömb részéből kiszedtem a préselt szelepet, oda pont egy 3/4-es KK csőcsatlakozó ment bele, a vágott részre meg vettem alumínium szúnyoghalót, amit 2 rétegben ráfeszítettem.
Ezt meg kellett ismételnem minden pumpával.
Masik, a legtöbb esetben nincs meg a megfelelő személy/eszköz, mert az úti bolond nincs ott, akinek ott kellene lenni. Mit tudok, csinálni, majd a váltással talán majd lesz az is.
Vagy éppen a külsős személy meg nem érkezett meg.
A 20k Órás szervizt 13K óráig halogattuk...Nem miattam -
Somatom
veterán
válasz
#90088192 #25 üzenetére
Nekem nem adja ki a matek. Vagy a váltótárs pengébb nálad és akkor jobb lenne lapítanod, vagy egymásra hagyogatva halmozódni fog a feladat és bármilyen nagy is legyen a cég kapuja, előbb-utóbb behozhatatlan lesz rajta a hátrány és akkor világ csúfjára künn marad. Az meg elég gáz, ha vki ellátogat egy céghez, de nem tud bemenni a kapun, mert eltorlaszolják a behozhatatlan hátrányok.
-
törölt tag
Fordítva működik nálunk szerencsére, adott az időkeret amit eltoltok a munkába. Az, hogy mennyi dologgal készülök el, az nem kérdőjelezhető meg.
Egyedül vagyok, és 24 órás készenlétben, meg ugye csinálom részben az adminisztrációt is, úgyhogy ha nem jut idő másra, akkor nem jut... Majd a váltótárs -
Somatom
veterán
-
-
-
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #13 üzenetére
Fordítva is érteni kell, a statisztika nem fogja elmondani azt amit leírtam, mert ezeket az összefüggéseket nem látják az irodában. Ha nem értik miért történik, nem tudnak rajta változtatni.
Az más kérdés akarnak e változtatni. -
Kemény vagy!
Azért az a hulladékolajas kemény.
Hasonlót én is csináltam egy névtelen felmérésen
Főni felolvasta, félremagyarázta, röhögtünk (mondjuk inkáb azokon a marhaságokon, amit mondott), aztán ment minden tovább.
Mondjuk nem sokkal később ondtam fel ott, részben a felsoroltak miatt
@Luck Dragon : Én az ilyeneken nyugodt szívvel pontoztam le mindent, soha nem volt belőle baj. Az egyedi azonosítás valószínűleg annyira kell, hogy egy ember egyszer tudja kitölteni, de nem tárolják be az eredménybe.
-
válasz
#90088192 #12 üzenetére
Csak amikor többszáz vagy ezer dolgozót véleményét kérik a személyes rész hosszú és egyben frusztráló .
Egyszerűbb egy olyan rendszer amiben pontokra vagy épp skálán értékelheted a céget, vezetőket , értékeket , stb és a végén ha szeretnél a jegyzet rovatba még kiegészítheted az adott témakört .Azaz egy statisztikus elrendezésben hamarabb lehet leolvasni a legfőbb mondjuk top tíz problémát .
Amúgy miért nem alszol már megint ?
-
törölt tag
válasz
Luck Dragon #10 üzenetére
Úgy vagyok vele, ne inkább ne legyen anonim, a véleményem kulturált formában építő jellegű, és Engem Véd.
Én szóltam!
Innentől nem az én problémám. -
Én ma néztem nagyot mikor 2 métert zuhant a PKD szerszám.
2 éve mikor elszakadt a mozgató szalag akkor össze lett írva mi kellene az üzembiztos működéshez.
Nem meglepő módon nem lett belőle semmi, szalag pótolva, pozíciók finomhangolva. Oszt had menjen. -
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Mi cégünk is külsőst alkalmaz .. de mindig híresztelik , hogy ugye anonim .
De amikor egyedi azonosítóval kell belépni majd mikor a kérdéssor végére érsz megkérdezi hogy mi a nemed és mióta dolgozol a cégnél ... részemről ott zártam be az ablakot és távoztam az irodából .Cikkhez .
Sajnos beleket törődni , úgy sem lesz változás vagy csak annyira minimális , hogy azt higgyétek történni fog valami pozitívum . Lerágott csont . -
törölt tag
válasz
Hieronymus #5 üzenetére
Persze, hogy lesz pozitív változás, ezentúl nem pazarolják az időd felesleges kérdőívek kitöltésével.
-
bambano
titán
egyszer anno nálunk is csináltak úgynevezett 360 fokos felmérést.
jött a hr gizi interjúztatni, nagy kérdőívvel. én meg elkezdtem mesélni, hogy mi nem jó. 5 perc után nem jegyzetelt többet. -
-
törölt tag
Nem hiszem, hogy az megtörténhet, hogy emiatt elbocsátás lesz.
Eleve nincs elég hülye aki dolgozzon.
Most is külsős emberek vannak szerződéssel, akik kisegítenek.Mivel nem voltam lekezelő, sem alpári, és mondani valóm az én szemszögemből teljesen hiteles, mi lehet a legrosszabb? Semmi szarnak az egészre, mint eddig is.
Viszont eleget tettem a felhívásnak, amit maga Jeff tett a monológja során.
Személyesen is megmondtam neki, ha nem tetszett valami, így sejti, nem azért írtam, hogy örömet szerezzek néki.
Nekem meg jó időtöltés volt munka helyett, meg egy kis agytorna.
A problémák most már írásban is rögzítve lettek, így ha valaki kérdőre akár vonni, akkor csak továbbítom azt a levelet, és felrakom a kezem, én szóltam, a többi már a te bajod, locsolód tovább a pénzt, és én dolgozók tovább kb értelmetlenül, vagy valamit teszel ellene, és valtoztatsz.
Közvetlen főnököm ugyan ezt próbálja elérni, ne hülyeséget próbáljunk csinálni mindenáron.
Remélem sikerül. -
Nálunk ez nagyon civilizáltan történik.
A felmérést egy külső cég készíti. Jelesül a Great Place to Work.Mivel az elmúlt évben a mi részlegünk átkerült egy másik egységhez, immár másodjára volt alkalmam kitölteni a terjedelmes kérdőívet.
Szerencsére az előre nyomtatott kérdőíven egyedi sorszámozást alkalmaztak. Az enyém éppen 11432_01_009.
Az első alkalommal nem történtlényegesváltozás, most elég pesszimistára sikerült kitölteni a lapokat.Majd kiderül most lesz pozitív változás vagy se.
-
zsolt501
nagyúr
Kíváncsi leszek mi lesz a folytatása a sztorinak.
Sajnos a cégeknél lévő felső vezetők nagy része képtelen elviselni a kritikát, mert abban a tévhitben élnek, hogy ők tévedhetetlenek, és mindenhez IS értenek... közben a valóság meg az ellenkezőjét igazolja. -
"A Jeff annyit írt vissza, hogy megfontoljuk amit írtam, a jövőbeni beruházások alkalmával."
Ez elbocsátást jelent virágnyelven?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forrmell.enn
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest