Hirdetés
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koszi a magyarazatot, nekem tokeletesen megfelel, de itt felvetettek egy megfontolasra erdemes otletet. Amire reagaltal azt nem fogalmaztam meg tisztan:
Tudom, hogy w jogai nincsnek elvileg csak a /home es /tmp (esetleg /var/tmp) parosra. De latja az egesz file rendszert. Az lenne az igazi, ha nem latna semmit.
A sajat konyvtaraban is kemenyebb szabalyokat lenne erdemes beallitani: Peldaul az alap szerkezetre elvenni a jogait, igy nem torolheti kompletten a doksikat egy kattintassal...
-
Trully
csendes tag
"Ha valaki leszarja a linux tamogatast az eppen az nvidia ... az ati aktivan tamogatja az open source drivert koddal es dokumentacioval is.
Jester"
Igen ez részben igaz, csak az ATI sajna a régebbi kártyákrat nem támogatja driverrel.
Főleg pár évvel ezelőtt volt borszasztó az ATI támogatás linux alá, aztán ha jól tudom rengeteg kódot adtak ki az open source közösségnek, azóta azért jobb a helyzet. Amivel én nem sokat tudok kezdeni, mert régi kártya van az ATI-s notimban. Az otthoni "szerver"-be tudatosan választottam nVidiát, mert véleményem szerint annak jobb a támogatása. A kis szerver nálam HTPC funkciót lát el, apache, torrent, ssh, samba, ftp mellett 0-24 ben. Tudom hogy perverz de melóhelyre is szoktam videót streamelni vele, ha nincs akkora pörgés akkor bedurrantok valami sorozatot 
-
PuMbA
titán
Értem én,de az NVIDIA-nál akkor miért készül el minden hamarabb? Pár példa:
1. xserver 1.8 támogatás már 3 hete van az NVIDIA driverekben,míg ATI-ék 3 hete csinálták meg az 1.7 támogatását
2. hardveres gyorsítás már 2009 elején volt NVIDIA-éknál, ATI-nál pedig most indul be az egész és nem is tud olyan sok formátumot dekódolni,mint az NV
3. OpenGL 4 támogatás is van már NVIDIA-hoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Flint 2 OFF topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Főleg pár évvel ezelőtt volt borszasztó az ATI támogatás linux alá, aztán ha jól tudom rengeteg kódot adtak ki az open source közösségnek, azóta azért jobb a helyzet. Amivel én nem sokat tudok kezdeni, mert régi kártya van az ATI-s notimban. Az otthoni "szerver"-be tudatosan választottam nVidiát, mert véleményem szerint annak jobb a támogatása. A kis szerver nálam HTPC funkciót lát el, apache, torrent, ssh, samba, ftp mellett 0-24 ben. Tudom hogy perverz de melóhelyre is szoktam videót streamelni vele, ha nincs akkora pörgés akkor bedurrantok valami sorozatot