Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
eziskamu
üzenetére
", az Ubuntu alatti firefoxtól meg azért esett le az állam, mert hogy nézhet ki Ubuntu alatt ratyibbúl a Firefox, mint Windows alatt.
Még az oldalakon lévő elemek és szövegek is jobban elcsúsznak a az Ubuntu alatt, mint Windows alatt, pl freemail"A Chrome ugyanúgy néz ki Ubuntu alatt is,mint Windows alatt és a szövegek sem csúsznak el + mérföldekkel gyorsabb,mint a Fox.
-
PuMbA
titán
Nem véletlenül az Ubuntuban lévő NVIDIA drivert tetted fel? Egyébként meg felesleges fordítgatni,mert van egy NVIDIA PPA és benne van a legújabb driver,legújabb vdpau ,vdpau-val fordított mplayer + SMplayer. Ezzel tuti,hogy megy a hardveres gyorsítás és egyszerű [link]
Flash player tényleg szar.
Alvó mód a laptopomon nem megy (ATI),de az asztalin igen(NVIDIA).
Wifi problémáról meg annyit,hogy Kubuntun nekem sem ment,de Ubuntun igen,tehát a Kubuntu szar.
A hamarosan megjelnő 10.04-gyel + a fent említett NVIDIA-s PPA-val biztos vagyok benne,hogy a problémáid egy része megszűnik.
-
PuMbA
titán
Értem én,de az NVIDIA-nál akkor miért készül el minden hamarabb? Pár példa:
1. xserver 1.8 támogatás már 3 hete van az NVIDIA driverekben,míg ATI-ék 3 hete csinálták meg az 1.7 támogatását
2. hardveres gyorsítás már 2009 elején volt NVIDIA-éknál, ATI-nál pedig most indul be az egész és nem is tud olyan sok formátumot dekódolni,mint az NV
3. OpenGL 4 támogatás is van már NVIDIA-hoz -
PuMbA
titán
Minden ATI-val vannak problémák,de csak akkor tudod meg pontosan ,hogy hogy megy ha kipróbálod. Én láttam már 4650-et Ubuntu alatt az ATI driverével ,de a videók képe mindig szakadt vagy a színek lett szarok. Az alap - open source - driverrel jó minden,de a 3D-s teljesítmény gyenge.
-
PuMbA
titán
Nem az Ubuntu nem szereti a HD5770-et ,hanem az ATI szarja le a Linux támogatást. NVIDIA kártyával minden rendesen megy...(én is ezért váltottam ATI-ról).
A cikk korrekt és én is egyetértek
Viszont a Top 500 szuperszámítógépből 450-en Linux van szóval nem csak netezésre,böngészésre,mulimédiára való. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont a Top 500 szuperszámítógépből 450-en Linux van szóval nem csak netezésre,böngészésre,mulimédiára való.