Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trully
csendes tag
"Ha valaki leszarja a linux tamogatast az eppen az nvidia ... az ati aktivan tamogatja az open source drivert koddal es dokumentacioval is.
Jester"
Igen ez részben igaz, csak az ATI sajna a régebbi kártyákrat nem támogatja driverrel.
Főleg pár évvel ezelőtt volt borszasztó az ATI támogatás linux alá, aztán ha jól tudom rengeteg kódot adtak ki az open source közösségnek, azóta azért jobb a helyzet. Amivel én nem sokat tudok kezdeni, mert régi kártya van az ATI-s notimban. Az otthoni "szerver"-be tudatosan választottam nVidiát, mert véleményem szerint annak jobb a támogatása. A kis szerver nálam HTPC funkciót lát el, apache, torrent, ssh, samba, ftp mellett 0-24 ben. Tudom hogy perverz de melóhelyre is szoktam videót streamelni vele, ha nincs akkora pörgés akkor bedurrantok valami sorozatot 
-
Trully
csendes tag
Umm, egyekőre nem olvastam végig minden kommentet, de valaki sérelmezte, sőt a cikkíró is a bonyolunt fájlrendszert. tuttommal van olyan disztro ami átgondolta6újragondolta a linux hagyományos struktúráját. Gobolinux. Közelít a windows által használt struktúrához, személy szerint nekem pont ezért nem jött be. Mármint megszoktam a linux klasszikus elrendezését, többnyire tudom mi hol van, mit merre keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg pár évvel ezelőtt volt borszasztó az ATI támogatás linux alá, aztán ha jól tudom rengeteg kódot adtak ki az open source közösségnek, azóta azért jobb a helyzet. Amivel én nem sokat tudok kezdeni, mert régi kártya van az ATI-s notimban. Az otthoni "szerver"-be tudatosan választottam nVidiát, mert véleményem szerint annak jobb a támogatása. A kis szerver nálam HTPC funkciót lát el, apache, torrent, ssh, samba, ftp mellett 0-24 ben. Tudom hogy perverz de melóhelyre is szoktam videót streamelni vele, ha nincs akkora pörgés akkor bedurrantok valami sorozatot