Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elismerem hogy nincs tudományos fokozatom, de azt legalább sejtem hogy mi miért történik egy berendezésben.
közép iskola óta tervezek, építek, javítok kütyüket. Valamint nagyon szeretek zenét hallgatni, sőt ahol elhelyezkedtem a ott is a zene és az elektronika szoros kapcsolatában van.Hogy jelezzem a fanatikusságom: hangfalat, hangváltót is terveztem, és végigkínlódtam azokat a dolgokat amiket egy egyetemi jegyzet csak apróbaerűvel említ, hogy akár ilyen is előfordulhat...
Sajnos tudom hogy egy digitális/analóg áramkörnek milyen nehézségekkel kell megküzdenie ha már nem csak egy papírra van lerajzolva.
A hozzászólásaidból észrevettem, hogy nálad pedig az elméleti rész van túlsúlyban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Latitude 5350 13.3" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Oculus Rift CV1
- Kitűnő állapot!! HP Chromebook x360 13b / 8GB / 256GB SSD / EU bill magyarra matricázva
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest