Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
Igy igaz, kis utanaerdeklodessel mindig meg lehet talalni az igenyeknek megfelelo holmit
En pl igy vagyok a quadrocopterrel, tetszik meg minden, mert jopofa jateknak tartom, de itt is ki is merult bennem a kivanalom
Vasaroltam egy Syma X5C full kezdo gepet - kb 2. felszallas utan kivittem kamerazni es elveztem is a vele a jatekot
Nagyon jol tudom, hogy ez messze nem erre valo, de szorakozni es mosolyt csalni az arcokra nagyon jo
Ha egy jobb gepet szeretnek, amivel mar rendesen lehetne kamerazni, az messze tul van 200-on, de rajottem, hogy ennyit nekem nagyon nem er meg
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest