Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP!T
addikt
Sziasztok!
Még kb 20 éves koromban báttyám bevonzott az RC autózásba egy HPI Sprint 2 brushless cuccal. Most 16 évvel később gondoltam megint belevágok.
Szóval vettem az emlékek hatása miatt egy Sprint2 Flux-ot. De annyi jót olvastam a TT01/02-ről is hogy végül egy brushed TT01E-t is beszereztem.Valamiért sokkal élvezetesebbnek találom a TT01-et. A Sprint 2 nagyon halk, szeretem a TT01 hangját. A Sprint olyan nyúlós érzés, habár sokkal erősebb. Pesten szoktatok valahova kijárni közösségi alapon? Van valami Discord szerver ahol ezekről lehet diskurálni? Csomó kérdésem akadna.

Pesten pl vannak versenyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Dell notebook topic
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- HP omen 17-w131ng bontva
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval vettem az emlékek hatása miatt egy Sprint2 Flux-ot. De annyi jót olvastam a TT01/02-ről is hogy végül egy brushed TT01E-t is beszereztem.