- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markusz86
újonc
Lám egy ideje ez a topic meghalt
Kár, alig van aktív dreadlock fórum -
Kai77
újonc
Sziasztok. Egy ideje nem írt ide senki, úgyhogy meglátjuk...Bár ráérek, mert jelenleg rövid a hajam (: Csak egy kérdés. Ha egyszer raszta leszek, azt szeretném, hogy valódi út legyen, növeszteni szeretném, nem megcsinálni. Egyébként kb. 3 hete csak tiszta vízzel mosok hajat, és nagyon élvezem (: Máris sokkal tisztább, mint volt, és magától csinálja. Szóval növesztem, és sokáig fog tartani, de ha eljutok a hosszú hajig, hogyan érem el közben hogy raszta legyen? Nem fésülés és tincsrendezés? Ennyi lenne? Nemrég láttam egy lányt, akinek gyönyörű rasztája volt, és azt mondta, fél év alatt lett ilyen, úgy, hogy nem tupírozták.
Köszi az esetleges válaszokat
Kai -
niyabinghi
tag
végigolvastam...
néhol úgy érzem, hogy inkább pláne mindsem sőt, de nem baj, majd elmúlik -
jasszer
őstag
válasz
csigusz777 #290 üzenetére
Ez engem is érdekel, bár nem raszta-ügyben...
-
csigusz777
újonc
HOL LEHET WAXOT VENNIIIIIIIII????????????????????????????
-
csigusz777
újonc
heló! a rasztahajat lehet mosni hetente is és ha már jól összeállt akkor meg naponta is. a lényeg hogy ne samponnal csakis szappannal vagy csak vízzel. amúgy meg van egy oldal nemtom ki ismeri és ki nem de ott mindent leírnak amit tudni akarsz a rasztáról: www.gportal.hu/rasta nézzétek meg!
-
ManY
senior tag
válasz
GombócArtúr #286 üzenetére
amúgy meg elég vicces nézni hogy mennyi szar történik veled
mielőtt dreadlock ot csínálsz érdemes útána nézni ha nem akarsz úgy kinézni mint 1 puli
én a helyedbe levágnám a hajam, mit levágni ! leborotválni
és az egészet kezdenem elölröl
amúgy ha valaki valamit akar akkor szerintem ezen a fúrumon ne próbálkozzon!
nem túl tartalmas már boccs
de miez a hülye szétesés
ez elég gyík dolog !
remélem velem nem lesz ilyen
én már vagy fél éve csak sima természetes szappannal mosom a hajam
gyík dolog a sampon- régen naponta mostam a hajam és másnap már zsírosnak éreztem
komolyan mondom a sima szappan nekem sokkal tisztább érzést ad
pedig abba semmi kémiai anyag nincs
legalábbis az van ráírva- meg illata sincs nagyon
rokonom fodrász
szerintetek 1 cornrow al elboldogulna ?
dread lock al nemhiszemahhoz már sok spéci cucc kéne meg 1 kis gyakorlat
de ez a fonogatás nem lehet 1 bonyolult dolog
biztos megtanítják hozzá az alapokat -
ManY
senior tag
hello mindenkinek
mostanába nagyon kihalt ez a topic
ezért írnom kellett
én 4 éve hallgatok reggaet
Big Mountain el kezdtem ezután Bob Marley re tértem át meg Jacob Millerre
ezután 1 kis dancehall következettInner Cricle új felállás szerint
majd Burning Spear re
de még csak 16 vagyok, ezért eddig nem is gondoltam rá hogy dreadlock om legyen
13 éves kisgyereken elég hülyén tud kinézni
most azon gondolkozok hogy ''rastám'' (- csak hogy mindenki megértse) legyen
vagy a fonott (sean paul féle)
ki vállal ilyen séró készítést ?
és mennyi kb 1 ilyen ?
most 16cm es a hajam szerintem ez pont jó- se túl rövid se túl hosszú -
GombócArtúr
senior tag
énis attól féltem állandóan hogy szétjön, ezért nem mostam az a'lá nátúr rasztámat. Aztán mikor átestem a ló túlsó oldalára, akkor az istennek nem bírtam szétszedni.
Most ki van bontva a hajam úgy egy fél éve, csak két raszta tincset hagytam meg, a heti hajmosás ellenére sem jöttek még szét -
cs!ga
újonc
Na halo latom temazgattok
Szal en csak annyit tennek ehhez hozza h nekem kb fel eve van rasztam. Fel eve viz nem erte, 3x volt meghorgolva es alapbol kiba gondor a hajam DE megis szetjon.... Most ezt a rasztawax dolgot akarom kiprobalni horgolas utan ki tudja lehet h megsem olyan nagy hulyeseg.
-
Szúnyog
csendes tag
válasz
GombócArtúr #283 üzenetére
Örülök ha tetszik. Amúgy ez a [link] oldal fóruma, ami hamarosan megújul és többek között lesz rajta egy raszta (inkább dread) GYIK, amiben egy kedves fórumozó partner írt. Átlagban a fórumról szedte össze a kérdéseket, szóval ha kész lesz, akkor ott is lehet alap kérdésekre választ kapni.
-
Szúnyog
csendes tag
Hi!
Ha dreaddel kapcsolatos kérdéseitek vannak, akkor gyertek ide:[link]
Remélem nem gond, hogy másik fórumot reklámozok itt. Csak azért teszem, mert ez itt eléggé kihalt és szeretek segíteni dreadheades társaimon
Ja... és ha esetleg jön oda valaki és úgy gondolja, hogy aktív tag akar maradni, akkor először léci mutatkozzon be pölö a Rólunk egymásnak topicban. Ha pedig csak valami sürgős kérdése van, akkor NE NYISSON ÚJ TOPICOT, hanem nézzen körül. Ezt azért írom, mert ezekre alergiásak vagyunk és tudunk elég kedvesteleneklenni, ami elbátortalaníthat egy-két arcot, pedig igazából kedves, aranyos, szeretetreméltő emberek vagyunk ott...
-
tildy
nagyúr
A parkettafonas avagy franciafonas az nem ilyen...
Legalabbis en nem igy ismerem. A lenyege, hogy folzamatosan hozzaveszel a fonathoz jobbrol balrol hajat.Altalaban egy fonat keletkezik.Lehet me befonom igz a hajam, es csinalok rola kepet.
Szal aki erre parkettat ir az rosszul tudja, mert ez nem az..(vagzis lehet vegulis hogy az, csak kurvasok kis tinccsel...) -
szancsika
tag
Nah hello!
Eleg kihalt ez a topic... biztos azert mer keves a raszta... sebaj
No hat akarhonnan nezem ''raszta''(haju) lanyka vagyok, bar nem tul regota... vegigolvastam az osszes HSZ-t es lenne meg 1-2 kerdesem.
Fejviszketesre nem tudtok veletlen valamit? vagy csak legyek turelmes majd elmulik?
Illetve meg mindig nem tudom hol lehet wax-ot kapni... tom nem feltetlen muszaj, de nekem nagyon vekonyszalu szog egyenes hajam van igy hajlamos a szetcsuszasra.
(bp-n kene)
asszem igy nagybol ennyi -
GombócArtúr
senior tag
Szia! Rég nem írtam ide.
Nyáron a nature raszták elég rossz irányba kezdtek burjánzani a fejemen, konkrétan az egész fej hátsórészén egybeállt alul, és abból az összenövésből álltak ki a tincsek. Ez elég tré volt. Nyár végén elhatároztam hogy szétbontom. Nagyon fájdalmas volt, azt hittem soha nem végzek vele, egy pillanatig még az olló szó szörnyű gondolata is átfutott az agyamon. Aztán 3 hét fájdalmas boncolgatás után sikerült teljesen szétszedni. Most hetente mosom, de ígyis össze-össze akar állni. Nem nagyon tettszik így, mert nagyon összevissza áll, főleg hajmosás után, de jelenleg nem is akarok újabb dreadlockokat.
Ha elszántam magam felhívom! legalább már van kit felhívni ezzel kapcsolatban, köszi!
[Szerkesztve] -
Alvilág
újonc
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Szió!
Én tudok egy nagyon faszát! Barátnőmnek is ő csinálta a haját. Azt monda, hogy 10 és 30 ezer között vállal. Elég híres, meg jól melózik.
Neve: Tünde
Tel.: 06/30 274-63-07 -
Efrud
újonc
Hello Mindenkinek! nem tudom miért kell butaságoökat irni a rasta emberekről????!!! aki nem ért hozzá miért szól bele! én sem, szólok bele mit csinál a diszkóbana náks meg a brunner mert nem értek hozzá! nagyon szánalmas hozzászolásokat olvastam itt!! estleg néznétek utána mielött ocsárolni kezdenétek a rastákat!!! AMugy hogy tisztázzuk a dolgokat: az igazi rasták sokkal tisztességesebb emberek mint bárki!! A hajunk azért rasta mert jelképezni akarunk egy oroszlánt és ezaz oroszlán Haile Selassie az utolsó Etióp császár aki felszabadította Júdeát!! Mellesleg ha azt hinnétek ez egy kitalált személy akkor nagyot tévedtek! Haile Selassie vagyis JAH RASTAFARI egyenes ági leszármazottja a Bibliai David királynak. Őt tartjuk mi az Istenünknek, tehát ez is egy vallás csak mi nem Istennek hanem JAH-nak hívjuk! Az igazi rasták vegetáriánusok és csak növényi eredetű teákat isznak. És Jointot pedig azért szivnak mert az segít elfelejteni a mindennapi gondokat! De erről még akár egy könyvet is írhatnék. No szóval: aki tud legálabb ennyit és ismer egy rastát aki ezeket tudja és ezért ilyen a haja és ezt az embert bunkónak tartja akkor flegmázzon de tudás nélkül nyugodjon meg és nézze az HBO-t, ne itt tgye a buciját!
Jah Rastafari -
buci_
tag
hell,
Bővebben: link
ezt a kepet talaltam vmelyikotok rasta oldalan es igazabol fogalmam sincs hova a .. mentettem el, ha vkinek megvan, vagy tudja melyik honlapon van megkoszonnem segitseget
szerk.:
őőh, kozben megtalaltam
[Szerkesztve] -
pauly
tag
válasz
GombócArtúr #269 üzenetére
Valami ilyesmi : Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
pauly
tag
Az úgynevezett parketta fonást mennyiért csinálják,és kb milyen hosszúságú hajból érdemes elkezdeni? Bár lehet,hogy ez nem ide való.
[Szerkesztve] -
Szucsixxx
csendes tag
Miért nem ír senki? Ti se mertek emgszólalni,emrt egyből lehurrognak?
''Én meg modnom újra felíratkozok ide,mert nem akapm meg a leveleket,hogy új hozzászólás érkezett''
-
GombócArtúr
senior tag
Én azt hiszem a magam részéről a már meglévő göcsörtös hajszerkezetnél maradok, nem fogom megcsináltatni. Meg lusta is vagyok, ahhoz megint ki kéne egyengetni, kárba veszne hónapok, évek ''munkája''.
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
tutifix!
másfél év után megmostam samponnal a hajam, és olyan selymes lett, meg minden hogy broááá, a kisebb ticsek szétjöttek, viszont a nagyobb, hatalmas területen egybeállt részeket könnyebb volt szétszedni.
Néha rohadt fájdalmas a nem megfelelően összeállt hajat szétszedni.
(nyilván a válasz: igen, ez ezzel jár) -
bwoay
nagyúr
na jó, de a töredezés az egészen más.
én arról beszélek, hogy felnőtt nők, férfiak is
tudnak nagyon hosszú hajat növeszteni,
és nem igazán értem, hogyan érhet el egy hajszál ilyen hosszúságot,
miközben a ''hajkorona'' folyamatosan cserélődik.
magyarán az, hogy kb napi 100 hajszálat hullatunk el,
és az, hogy egy szál megnőhet akár 1.5m hosszúra is
(tehát mondjuk 15 évig nem hullik ki) számomra roppant ellentmondásos -
bwoay
nagyúr
válasz
GombócArtúr #249 üzenetére
''akkoris szétjönne pár mosás után, ebben biztos vagyok''
fogadunk?
''Másrészt, igen összeáll a haj, csak az a baj hogy nekem nagyon nagy terület áll össze egybe, és ez valahogy nem az igazi.''
pedig úgy a durva!de ha nem ilyenre akarod, akkor szét tudod szedni kisebb tincsekre, elvégre nem úgy áll össze, hogy egyik reggel már egy vaskos tömb!
hanem ez egy viszonylag lassú folyamat, és az elején még laza a tincs,
akkor szét lehet tépkedni. -
Twiggydoll
tag
válasz
GombócArtúr #249 üzenetére
inkább csináltasd,úgy biztosabb
-
GombócArtúr
senior tag
mindenki kidőlt? (én szedek itt egyedül béres cseppet?)
-
GombócArtúr
senior tag
Nos... épp ehhez kapcsolódó kérdésem lett volna.
Azt írod hogy a nemfésüléstől lesz ilyen a haj egy idő után, ha én mosnám a halyamat samponnal, még ha nem is fésülném meg (bár jelen állapotában nem is lehet, akkoris szétjönne pár mosás után, ebben biztos vagyok.
Másrészt, igen összeáll a haj, csak az a baj hogy nekem nagyon nagy terület áll össze egybe, és ez valahogy nem az igazi.
HA meg úgydöntök hogy ''megcsináltatom'' akkor ezesetben szét kéne szedni az egészet hogy ismét lehessen alakítani?
Viszont ez tényleg elgondolkodtató ha ''csinálva'' van és utána lenő akkor az már másképp fog összeállni.
Valaki asszem kérdezte hogy hogyan bírható rá a haj hogy összeálljon mielőbb. Javasolnám a fejkendő használatát, elég hatékony. Szerintem... -
bwoay
nagyúr
ezzel nem feltétlenül értek egyet.
képzelj el egy vékony tincset, ami (tegyük fel) csupán 20 hajszálból áll.
a kihullott hajaknak nem lehet túl sok szerepük a ''dreaddé válásban''
azon oknál fogva, hogy egész egyszerűen bele vannak épülve a tincsbe,
tehát ha kihullik egy ilyen hajszál, akkor csupán annyi történik,
hogy a tövét elengedi a hajhagyma, és szépen lenő a tinccsel együtt.
a másik pedig az, hogy ugye átlag napi 100 szál haj hullik ki.
havonta 30x ennyi. ha ezt elosztjuk arányosan az ember fején,
akkor nem sok jut ám egy 20 szálból álló tincsre. kb 2,
de az is lehet, hogy még annyi sem, a tincs mégis össze fog állni.
asszem sikerült ''túltudományosoznom'' a dolgot
totál OFF:
az utóbbi időben tök sokatgondolkodtam azon,
hogy ha az embernek 100 szál/nap ütemben hullik a haja,
akkor hogyan lehetséges az, hogy valaki seggig, vagy földig érő hajat növeszt?
(nem dreadlockot!)
biztos tök egyszerű a magyarázat, de józan paraszti logikám azt mondatja,
hogy bármennyi hajszál is van a fejünkön, mind lecserélődik kb 6-7 év alatt.
akkor hogyan létezhet 1.5 m hosszú hajszál? -
bwoay
nagyúr
köszönöm szépen. akkor én erről már lecsúsztam
egyébként az utóbbi időben elég sok ember nyilatkozott úgy,
hogy ő rendszeresen waxolja, aminek én sem láttam semmi értelmét.
azt már csak halkan jegyzem meg, hogy ha valaki jól megcsinál egy dreadet,
akkor az úgy is marad, nem fog szétjönni wax nélkül sem... -
Nesta
csendes tag
Tényleg,amit még le akartam írni, amit még senki nem értett meg eddig ezen a fórumon, hogy A LENŐTT HAJ HOGYAN RASZTÁSODIK BE??
Na, az ember haja ugyebár hullik. Ami a normális, egyenes hajból nap mint nap kihullik -fésülködésnél a leg szembetűnőbb- az a rasztahajból nem tud kihullani, tehát bennemarad a tincsben. Ezek helyére nőnek új hajszálak és PONT ETTŐL gubancolódik össze a tincs töve. Ezek a ki vékony ''babahajakból'' és a ''kihullott'' hajakból.
Na, végre ezt is tudjátok...
-Nesta (rasztahaj.gportal.hu) -
Nesta
csendes tag
válasz
PetRácSKA #241 üzenetére
Lakk?!?!? Hát jó...te dolgod! Ha szét akarod cseszni a hajad...
De az általad említett ''két módszer'' az komplett baromság! Összetapadt raszta nem létezik és horgolással sem lehet ilyen hajat készíteni, vagy a te nagymamád ilyen ügyes? Arra meg kifejezetten kiváncsi lennék, hogy azók a sérók, miket te csinálsz hogyan néznek ki..
Amugy meg béke van, ne vedd személyesen, csak amiket írsz, azok hülyeségek, te biztosan nagyon kedves ember vagy!
-Nesta (rasztahaj.gportal.hu) -
Nesta
csendes tag
A ''raszta-wax'' elsősorban friss dreadekre kell (nem muszáj), hogy felgyorsítsa a csimbókosodás folyamatát. A tincsek belsejében teszi meg a hatását, úgy, hogy megpuhítja a hajat. Ezt jobban nem tudom elmagyarázni, de miután megszárad, egyáltalán nem is lehet látni, érezni. Mondom, ezt új dreadeknél szokás alkalmazni, később, mikor már nem csak a formája olyan a hajnak, hanem ténylegesen ''berasztásodtak'' a tincsek (ilyenkor filcesedik is a haj), akkor már fölösleges igazából. Max esztétikai okból, hogy a tincsek felülete szép síma legyen...de ez badarság szerintem!
Remélem bwoay elég jól el tudtam magyarázni neked...
-Nesta (http://rasztahaj.gportal.hu) -
bwoay
nagyúr
van, aki hagyja magától összeállni (ezt egyáltalán nem a hajmosás,
hanem a fésülködé mellőzése eredményezi),
de meg is lehet csinálni, akár 5-6 cm-es hajból is.
Az, hogy minél hosszabb haj kell hozzá, csak egy széles körben elterjedt ''tévhit''.
Illetve hát valóban könnyebb hosszú hajból összetupírozni, - horgolni,
viszont a ''csinált'' dread nem pont úgy néz ki, mint az,
ami magától nőtt le. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha valaki mgcsinálja mondjuk 50 cm hosszú hajból, akkor abból lesz 25-30 cm-es dread,
aztán ahogy ez elkezd lenőni, és a tincsek már maguktól állnak össze,
jól látható is lesz a két rész közötti különbség (a természetes javára).
A sűrűbb/erősebb szálú hajból több/vastagabb tincs lesz.
Ez az ''attól áll össze, hogy nem mosom'' agyrém meg
feltételezhetően onnan ered, hogy aki nem mossa a haját,
az többnyire nem is fésüli, ezáltal persze össze is áll dreadbe,
és sokan ezt tévesen a kosznak tudják be (''összeragad'').
Holott ahhoz egyrészt irtózatos mennyiségű mocsok kellene,
másfelől pont a hajmosás közben bogozódik össze leginkább a haj
(ezt minden hosszúhajú ember tudja jól, mosás után igazi kín kifésülni). -
PetRácSKA
újonc
Hello
én csinálok rasztát, igaz eddig nem sok embernek, de pl magamnak én csináltam.
van két féle, gondolom ti/te is tisztában vagy vele, az összetapadt és az összehorgolt. én sem teszek bele mézet vagy ragasztot vagy ijen baromságokat, megteszi egy kis lakk is ........ -
Nesta
csendes tag
Sziasztok,most leltem rá erre a fórumra,egész jó. Úgy látom viszont hogy elég sok a tévhit a rasztahaj-viselettel kapcsolatban, amit persze nem itt tapasztalok először... Nemrég nyílt egy honlapom,ahol mindent megtaláltok a raszta-viseletről, vagy ha vmit mégsem,akkor írjatok nekem,kérdezzetek,stb.
Bővebben: link ez a cím.
bwoay-a rasztawax egyáltalán nem ragacsos és beleolvad a tincsekbe,és nincsis különösebb illata
Lydeea,noclip meg buci - ti mind megtaláljátok a választ a kérdéseitekre az oldalamon...
-peace out and chill -
buci_
tag
egyebkent hogy lesz vki dread? gondolom nem 5-6 cm-es hajnal kezdi ''nem megmosni'' a hajat, vagy pontosan nem is tudom mit csinalni vele..egyszeruen hagyjatok h nojon amig egyszer csak nem kezd el osszefonodni?
meg azert kell gondolom egy bizonyos hajtipus (e.g.: surubb, vastagabb) is hozza?
a topicot egyebkent vegigolvastam meg regebben, de igazabol lusta vagyok kutakodni.. -
noclip
újonc
Hello! vki légyszi írja + hogy mivel lehet mosni a raszta hajat!! fontos! köcce előre is
-
Lydeea
újonc
Sziasztok! Lenne egy eléggé hülye kérdésem, mivel ennek a dolognak a végére még nem igazán tudok pontot tenni. Igaz az, hogy ha az ember megunja rasztáit, akkor csak a nullás gép segít?
-
bwoay
nagyúr
én meg azt a barátom szoktam látni,
aki kb 10 éve dread, sosem használt waxot (legalábbis a fejére nem,
és a seggéig ér a haja.
megmondom, mit nem értek:
miért hiszik azt az emberek, hogy a dread az valami hihetetlen macerás,
rendkívül sok törődést igénylő viselet?
ha az lenne, már rég megszabadultam volna tőle, ennyit nem ér az egész!
mégis azt veszem észre, hogy rengeteg ember feltételezi rólam, hogy
1. rendszeresen járok fodrászhoz, hogy karban tartsa a hajam
2. magam ''fonatom'', vagy valamit csinálok vele állandóan, hogy ilyen legyen.
Nem, ez nem így van.
Már beletörődtem, hogy mindig lesznek olyanok,
akik sosem fogják ezt belátni, de a dread egy TERMÉSZETES hajviselet,
magától nő, és annak a hosszú távú következménye,
ha valaki felhagy a fésülködéssel.
A haj összekócolódik, ha nem fésülik, és szép lassan összeáll ilyen tincsekre.
Persze meg is lehet csinálni, de a lényeg ugyanaz:
nem valami ragasztó, hanem maguk a hajszálak tartják egyben,
ahogy egymásba fonódnak, és a lenőtt rész is összeáll (gubancolódik) magától.
Más: már jópárszor elmondtam, jómagam 8 éve vagyok dread.
Ez idő alatt nem vált világossá számomra, hogy mi célt szolgál a wax
Igaz, nem is nagyon kutattam, mert nincs rá szükségem,
nomeg nem is ismerek olyat személyesen, aki használna ilyesmit.
Én valahogy úgy képzelem, hogy ez valami ragadós massza,
amit ha beleken az ember a hajába, akkor attól az összeragad.
Számomra ettől olyan bizarr dolog az egész,
elvégre miért kennék valami ragadós szart a fejemre?
Nem fog ettől minden más (kosz, por) beleragadni?
Vagy pont, hogy a wax miatt lepattan?
És nem lesz ettől nehezebb, meg merevebb egy tincs?
Na mindegy, ha valaki tudja, miként működik a dolog,
akkor kérem, írja le, mert a már említett barátommal sokat kerülgettük a kérdést,
de nem jutottunk semmire.
ja, még valami: nem akarok megbántani senkit,
de szerintem jellemzően azok bíbelődnek így a hajukkal,
akiknek még ''friss'', szóval pár hónapja lett dread.
Aztán ha már 1-2 éve megvan, akkor vagy leszoknak az állandó
''karbantartásról'' (értsd: waxolás, tupírozgatás, sodrás, stb),
vagy levágják, merthogy túl sok macerával jár.
Tildy, neked kezdtem el írni,
de aztán végülis nem konkrétan neked szól -
RetRóka
újonc
naaaaaaaaaaa!
-
RetRóka
újonc
Szóval vki legyen olyan kedves és mesélje el nekem h hol és mennyiért lehet raszta-waxot kapni!!!
-
RetRóka
újonc
Valaki segítsen kis Vuknak, a kisrókának! Mondjátok már el hol lehet waxot kapni!!!!!!!!!!!!!!!!
-
buci_
tag
válasz
GombócArtúr #230 üzenetére
Kincs, ami nincs
-
bwoay
nagyúr
válasz
Twiggydoll #224 üzenetére
semmivel.
nem kell hozzá sem wax, sem tojásfehérje, sem méz,
sem csiriz, sem akármi.
Elvégre nem valamiféle ragacs tartja össze,
hanem maguk a hajszálak kapaszkodnak egymásba,
ahogy a haj jól összekócolódik. -
bwoay
nagyúr
válasz
Twiggydoll #219 üzenetére
nem tudom, mi kivetnivalót találtál a beidézett HSZ-emben,
én nem látok benne semmi kifogásolhatót (de szerintem rajtad kívül más sem).
Egyébkén pedig tényleg arról van szó,
hogy képtelen voltál érthetően kifejezni magad,
én pedig (szvsz joggal) rákérdeztem a történeted homályos pontjára.
Ha számodra ebből az következik, hogy hülye meg bunkó vagyok,
akkor legyen, de egyrészt továbbra sem értem,
mi volt a szándékod a tojásfehérjével,
másrészt beláthatnád, hogy a ''kellemes'' stílusú reagálásod után
nem igazán van helye a reklamálásnak. -
tildy
nagyúr
válasz
Twiggydoll #222 üzenetére
Vékonyszálú?Akkro te nem láttad igazán jól
Viszont állandóan kócolódik. És már unom , hogy hiába fésülöm.
Úgyhogy ilyet szertnék
De ha lehet nekem inkább waxxal csináld. -
tildy
nagyúr
válasz
Twiggydoll #219 üzenetére
Pontosan.
ha valaki meg beszól. majd megcsinálod nekem is
Azt én meg úgyis leugatom aki leigénytlenez
Jut eszembe az én hajam szerinted mennyi idő lenne?
[Szerkesztve] -
GombócArtúr
senior tag
Ejnye, miért kell ez a teljesen ártalmatlan topic mindig vitába torkolljon?
Nyugi... -
Twiggydoll
tag
csodálod, hogy rosszul érezte magát?
én sem lennék túl boldog, ha bekennék a hajam tojásfehérjével...
de szerintem te sem díjaznád.
tényleg, mi értelme is volt ennek?
velem akkor se beszéljen így -
Twiggydoll
tag
Tudom mit akar elmondani képzeld felfogom!
-
harry
veterán
válasz
Twiggydoll #216 üzenetére
gratulálok, remek indoklás...
bwoay azt próbálja elmagyarázni, h nem fejtetted ki magad elég érthetően és, hogy fölösleges volt a tojásfehérje. nem kell, és így azért érthető, h zavarta a barátnőd.
egyéb - majd lehet, h én is csinálok egy dreadet magamnak. csak majd kicsit később. nem szeretem növeszteni a hajam, egy idő után nagyon zavaró, mikor a szemembe lóg /igaz vhogy hátra lehetne fogni/.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
Twiggydoll #214 üzenetére
a tojásfehérjére értettem, te szerencsétlen...
-
gregorik
senior tag
válasz
Twiggydoll #204 üzenetére
bizonyos dread körökben csúnyán leszólják azt, aki tojásfehérjével próbálkozik be 8 óra hosszat (én nem szólom le); nekem mondjuk max 3 óra alatt csinálta meg vki sima kefével.
és a raszta tényleg ''az igénytelenséget jelenti'', csak pozitív előjellel. -
bwoay
nagyúr
válasz
Twiggydoll #205 üzenetére
ja, azt lehet, ha valaki szeret ilyesmivel bíbelődni.
sok értelme mondjuk nincs. -
bwoay
nagyúr
válasz
Twiggydoll #209 üzenetére
nem a barátnődről írtam, hogy retkes a feje,
hanem nagy általánosságban azokról, akik kibírják, hogy ne mossanak hajat.
csodálod, hogy rosszul érezte magát?
én sem lennék túl boldog, ha bekennék a hajam tojásfehérjével...
de szerintem te sem díjaznád.
tényleg, mi értelme is volt ennek?
amúgy most már kikövetkeztettem, hogy hajmosás után szétjött a haja!
ezt ugyanis elfelejtetted leírni, emiatt nem volt érthető,
miért baj, hogy megmosta.
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
''amint olvasom azért sok vele gond.''
??? mint például...?
amúgy szép ez a cornrow, és látom, írod, hogy nincs vele gond.
Márpedig az én olvasatomban az,
hogy rendszeresen szét kell bontani a mosáshoz,meg újra kell fonatni, ami hetente 1.5 órát igényel, egyáltalán nem azt jelenti, hogy nincs vele probléma,
sőt. Ehhez képest a dreadlock magától nő,
és mosható úgy, ahogy van,
akkor most mégis melyik igényel több törődést? ;)
[Szerkesztve] -
bwoay
nagyúr
válasz
''csak az volt a gond hogy utána nem bírta ki hogy ne mossa meg a haját''
és ez miért gond? nekem inkább az okozna problémát,
ha a barátnőm kibírná, hogy ne mosson hajat...
legalábbis nekem nem zsánerem az a típus, akinek retkes a feje. -
Twiggydoll
tag
válasz
GombócArtúr #206 üzenetére
Köszi
volt is vele munka.de amúgy nem nehéz
-
GombócArtúr
senior tag
válasz
Ez az? Amit te csináltál? Nagyon baró!
Amit Jam csinált az izzééé... az nem inkább befonásos valami?
Arról nekem inkább american r n' b énekesek jutnak eszembe...
nekem kevésbé tetszik, dehát neked kell hogy tettszedjen.
Az a tag akinek kitörölték a hozzászólásait mit csinált? -
Twiggydoll
tag
én bnőm haját rasztáztam tépéssel és tojásfehérjét raktam rá.Jó is volt csak az volt a gond hogy utána nem bírta ki hogy ne mossa meg a haját.(ja 8 óráig csináltam de közben pihengettem órákat emg másnap folytattam)
Amúgy egyáltalán nem az igénytelenséget jelenti.
Bővebben: link íme
de amúgy nemtom hogyan lehet kibírni neki amúgyis száraz volt a haja mégis meg kellett már mosnia. -
Digital
addikt
B@rom
-
_Volkovy_
nagyúr
Köszönjük.Viszlát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LEGO klub
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest