Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
GombócArtúr
senior tag
Szia! Rég nem írtam ide.
Nyáron a nature raszták elég rossz irányba kezdtek burjánzani a fejemen, konkrétan az egész fej hátsórészén egybeállt alul, és abból az összenövésből álltak ki a tincsek. Ez elég tré volt. Nyár végén elhatároztam hogy szétbontom. Nagyon fájdalmas volt, azt hittem soha nem végzek vele, egy pillanatig még az olló szó szörnyű gondolata is átfutott az agyamon. Aztán 3 hét fájdalmas boncolgatás után sikerült teljesen szétszedni. Most hetente mosom, de ígyis össze-össze akar állni. Nem nagyon tettszik így, mert nagyon összevissza áll, főleg hajmosás után, de jelenleg nem is akarok újabb dreadlockokat.
Ha elszántam magam felhívom! legalább már van kit felhívni ezzel kapcsolatban, köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung kuponkunyeráló
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest