- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci_
tag
hell,
Bővebben: link
ezt a kepet talaltam vmelyikotok rasta oldalan es igazabol fogalmam sincs hova a .. mentettem el, ha vkinek megvan, vagy tudja melyik honlapon van megkoszonnem segitseget
szerk.:
őőh, kozben megtalaltam
[Szerkesztve] -
buci_
tag
egyebkent hogy lesz vki dread? gondolom nem 5-6 cm-es hajnal kezdi ''nem megmosni'' a hajat, vagy pontosan nem is tudom mit csinalni vele..egyszeruen hagyjatok h nojon amig egyszer csak nem kezd el osszefonodni?
meg azert kell gondolom egy bizonyos hajtipus (e.g.: surubb, vastagabb) is hozza?
a topicot egyebkent vegigolvastam meg regebben, de igazabol lusta vagyok kutakodni.. -
buci_
tag
válasz
GombócArtúr #230 üzenetére
Kincs, ami nincs
-
-
buci_
tag
ehh
big up bwoay! ezek a vitatkozasok nem voltak semmik
igazabol most csak azert irok, mert lehet lesz szerencsem (ha Isten is ugy akarja) hogy ''valosagosabban'' is meglessek egy-ket ''igazi'' rasztát, mert 10 honapra elmegyek Dominikara, ami ugye szomszedos sziget Jamaikaval, ugyhogy legrosszabb esetben majd atuszom es megtekintem milyen is eloben..huhh.. belegondolni is rossz..vagyis jo.. -
-
buci_
tag
válasz
GombócArtúr #105 üzenetére
ezt en is nagyon remelem..
de ha vki dreadlockot visel (mindegy milyen modon csinalta) akkor mar nem is a vallas (sztm feher ember ugysem lehet igazi raszta, mivel feher emberek nyomtak el a feketeket), de az eleterzes legyen meg benne legalabb...
[Szerkesztve] -
buci_
tag
hell...
kb. #51ig olvastam elorol a topicot de ennel elegge leakadtam:
''Emelett-bocsánat a kifejezésért de - leszarom azt ,hogy az ,,igazi, nagy, fekete, hívő rasztások mit gondolnak''!
ehh.. imho ez az egesz raszta-tema egy nagy divat lett itthon nalunk meg kezd betorni ez a jamaica feeling, es minden kamasz ''rasztássss'' hajjal kemenykedik...aaaahh idegbajt kapok amikor jamaicas csukloszoritot felhuznak rajta egy cannabis levéllel es kozben fingjuk sincs hogy hol van jamaica es mi az hogy rasztafarizmus es ki volt Jah vagy Ras Tafari.. annyira tudatlanok az emberek hogy az mar duhito! (legalabbis ebben a temaban nagyon..)
nem artana neha kicsit olvasni mielott elmennek a fodraszhoz kipengetnek egy rahedli penzt aztan raszta lett es kozben Alvin és a mókusokat hallgat..
egyebkent meg #51re azt mondom hogy egy nemistommilyenkis.. lehetsz ha ezt ''leszarod''.. ha mar dreadlockod van tiszteld meg oket legalabb ennyivel hogy nem IROD LE ..
p.s: bocs a stilusert de kicsit ideges lettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest