- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Ivqkzy-: Eddig
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci_
tag
hell,
Bővebben: link
ezt a kepet talaltam vmelyikotok rasta oldalan es igazabol fogalmam sincs hova a .. mentettem el, ha vkinek megvan, vagy tudja melyik honlapon van megkoszonnem segitseget
szerk.:
őőh, kozben megtalaltam
[Szerkesztve] -
buci_
tag
egyebkent hogy lesz vki dread? gondolom nem 5-6 cm-es hajnal kezdi ''nem megmosni'' a hajat, vagy pontosan nem is tudom mit csinalni vele..egyszeruen hagyjatok h nojon amig egyszer csak nem kezd el osszefonodni?
meg azert kell gondolom egy bizonyos hajtipus (e.g.: surubb, vastagabb) is hozza?
a topicot egyebkent vegigolvastam meg regebben, de igazabol lusta vagyok kutakodni.. -
buci_
tag
válasz
GombócArtúr #230 üzenetére
Kincs, ami nincs
-
-
buci_
tag
ehh
big up bwoay! ezek a vitatkozasok nem voltak semmik
igazabol most csak azert irok, mert lehet lesz szerencsem (ha Isten is ugy akarja) hogy ''valosagosabban'' is meglessek egy-ket ''igazi'' rasztát, mert 10 honapra elmegyek Dominikara, ami ugye szomszedos sziget Jamaikaval, ugyhogy legrosszabb esetben majd atuszom es megtekintem milyen is eloben..huhh.. belegondolni is rossz..vagyis jo.. -
-
buci_
tag
válasz
GombócArtúr #105 üzenetére
ezt en is nagyon remelem..
de ha vki dreadlockot visel (mindegy milyen modon csinalta) akkor mar nem is a vallas (sztm feher ember ugysem lehet igazi raszta, mivel feher emberek nyomtak el a feketeket), de az eleterzes legyen meg benne legalabb...
[Szerkesztve] -
buci_
tag
hell...
kb. #51ig olvastam elorol a topicot de ennel elegge leakadtam:
''Emelett-bocsánat a kifejezésért de - leszarom azt ,hogy az ,,igazi, nagy, fekete, hívő rasztások mit gondolnak''!
ehh.. imho ez az egesz raszta-tema egy nagy divat lett itthon nalunk meg kezd betorni ez a jamaica feeling, es minden kamasz ''rasztássss'' hajjal kemenykedik...aaaahh idegbajt kapok amikor jamaicas csukloszoritot felhuznak rajta egy cannabis levéllel es kozben fingjuk sincs hogy hol van jamaica es mi az hogy rasztafarizmus es ki volt Jah vagy Ras Tafari.. annyira tudatlanok az emberek hogy az mar duhito! (legalabbis ebben a temaban nagyon..)
nem artana neha kicsit olvasni mielott elmennek a fodraszhoz kipengetnek egy rahedli penzt aztan raszta lett es kozben Alvin és a mókusokat hallgat..
egyebkent meg #51re azt mondom hogy egy nemistommilyenkis.. lehetsz ha ezt ''leszarod''.. ha mar dreadlockod van tiszteld meg oket legalabb ennyivel hogy nem IROD LE ..
p.s: bocs a stilusert de kicsit ideges lettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Ùj - DJI FPV Drone - 0h repülési idő
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged