- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szúnyog
csendes tag
válasz
GombócArtúr #283 üzenetére
Örülök ha tetszik. Amúgy ez a [link] oldal fóruma, ami hamarosan megújul és többek között lesz rajta egy raszta (inkább dread) GYIK, amiben egy kedves fórumozó partner írt. Átlagban a fórumról szedte össze a kérdéseket, szóval ha kész lesz, akkor ott is lehet alap kérdésekre választ kapni.
-
Szúnyog
csendes tag
Hi!
Ha dreaddel kapcsolatos kérdéseitek vannak, akkor gyertek ide:[link]
Remélem nem gond, hogy másik fórumot reklámozok itt. Csak azért teszem, mert ez itt eléggé kihalt és szeretek segíteni dreadheades társaimon
Ja... és ha esetleg jön oda valaki és úgy gondolja, hogy aktív tag akar maradni, akkor először léci mutatkozzon be pölö a Rólunk egymásnak topicban. Ha pedig csak valami sürgős kérdése van, akkor NE NYISSON ÚJ TOPICOT, hanem nézzen körül. Ezt azért írom, mert ezekre alergiásak vagyunk és tudunk elég kedvesteleneklenni, ami elbátortalaníthat egy-két arcot, pedig igazából kedves, aranyos, szeretetreméltő emberek vagyunk ott...
-
Szúnyog
csendes tag
Hi!
''de aki túl savanyú ahhoz, hogy képes legyen
ellenséges érzelmek görcsös keresése nélkül olvasni a hozzászólásom,
+ nem látta az említett műsort, az biztos másként értelmezi''Igazad van... nem láttam a műsort, de nem vagyok savanyú, és nem azért irtam az előző HSZ-t, mert valakit baszogatni akartam, és téged vettelek észre, hanem azért, mert Én így gondolom... és szerintem nem csak Én
Ez a tájékozottság <> okosság kérdés meg szerintem egy olyan dolog, hogy aki tájékozottabb, az mindenképpen okosabb is valamilyen szinten...
Én nem mondtam, hogy a raszta szó a dreadlock-ból ered, csak azt, hogy a mi kis nyelvünkben ugyanazt (is) jelenti. Amúgy nem tudom melyik az újabb...
''ahol a tudatlan emberek kólának hívják a málnaszörpöt,
a golyóstollra meg azt mondják, hogy Rotring,
ott te igazság bajnokaként bizonyára jól megmagyaráznád,
hogy nem ők a hülyék, csak változnak az idők''
Nem... Én nem fogom a kutyára azt mondani hogy tehén, csak azért mert foltos...
a málnaszörp NEM kóla, ellenben a RASZTA az HAJ (is)...
''PS:
bwoay wrote: ''A rasta pedig csupán a rövid alak, ami ugyanúgy használható magára a vallásra, mint a követőjére.''
Szúnyog wrote: ''Olyanról nem hallottál még, hogy egy szónak több jelentése van?''''
Ez jó volt... -
Szúnyog
csendes tag
Hmmm... te nagyon okosnak tünsz... Olyanról nem hallottál még, hogy egy szónak több jelentése van? Bár... lehet nem kéne írnom semmit, mert még véletlenül ebben is találsz valami kivetnivalót, és megint 100%-ban igazad lesz... Bár... ezt nem értem miért kell annyira hangoztatni... szeretet hiányod van és azt akarod, hogy legalább az ''eszedért'' szeressen valaki? Hmmm... namind1
Ha megkérdezed pl a bicikli feltalálóját, hogy mi az a ''keró'' biztos nem fogja tudni... mégis használjuk... Új szavak... változnak az idők...
UI.: ''A rasta pedig csupán a rövid alak, ami ugyanúgy használható magára a vallásra, mint a követőjére.'' nameg a HAJRA... Ennyit erről... -
Szúnyog
csendes tag
ja... amúgy mééég több infó: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Szúnyog
csendes tag
Hi!
Digital: a #19 ''Raszta? Miért akar egy bozótrágóra hasonlítani,aki dzsungelben él?'' tényleg bunkó beszólás, ráadásúl a # 22-ben ''Ízlések és pofonok!'' illetve ''hm kinek mi tetszik'' beszólásoddal még bunkóbbnak hat a #19, mert ha így gondolod, akkor mi a fa**ért kérdezel olyat, hogy miért akar hasonlítani erre meg arra... talán azért, mert ''kinek mi tetszik''? Namind1...
bwoy: a raszta nem vallás... amíről te beszélsz az a rasztafárianizmus... a többi hozzászólás korrekt...
GombócArtur: Nem kell amúgy kibontanod az egészet... nekem is összenőtt hátul... annyi, hogy köbö 1-2 havonta egy haverom szét vágja az összenőtt részeket, és horgoló tűvel (mint azt már valaki írta) faszán össze lehet hozni az elkallódott szálakat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest