Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szucsixxx
csendes tag
Miért nem ír senki? Ti se mertek emgszólalni,emrt egyből lehurrognak?

''Én meg modnom újra felíratkozok ide,mert nem akapm meg a leveleket,hogy új hozzászólás érkezett
'' -
Szucsixxx
csendes tag
Én mindíg azt hallom,hogy 8 cd-től lehet,de akkor az télnyleg egy fél élet lesz,mire az megnő igazán hosszúra...Nekem 45 cm
volt,amikor rastáztuk,és most ( 8 hónappal késöbb) 35 cm,de már színte kő kemény,úgy veszem észre,hogy már nem fog jobban összemenni...Vagyis mondhatjuk,hogy felére összemegy.
TUDOMTUDOM nem is így van vagy vmi ilyesmi jön,de ez CSAK az én tapasztalatom/észrevételem lenne
-
Szucsixxx
csendes tag
AJAJAJJJJ!!! Rosszul emlékeztem ( nem épp a kedvenc tárgyam a tv,és nem vágtam a különbséget
)! SZóval a JAKOPCSEK-ben lesz nema Mónikában.... 
-
Szucsixxx
csendes tag
Egy olyan kérdés,amiben a NAGY TAPASZTALT rastákat kérdeznék,és tényleg EZT SE vitatkozásként KÉRDEZEM!

Ha tegmészetes vízben fürödtetek,akkor utánna csak úgy hagyjátok a dread-eket,vagy vagy törölközővel megdörzsölitek,nyomkodjátok,vagy mit csináltok vele?
-
Szucsixxx
csendes tag
Jó nem tudom,hogy mennyire lesz erröl szó,de anyám mondta,hogy holnap nézzem a Mónikát,emrt lesz benne egy seggigérő rasta infós zseni,és vezető pozícióban van,és erről lesz szó. Ha ráérsz nézd meg,hátha mond vmi újat
. Én mág csak a haja miatt is megnézem
.
EZ OFF TOPCIC beírás,kérek mindenkit,ezért ne bántsatok,hogy ezt írtam!
. -
Szucsixxx
csendes tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére

-
Szucsixxx
csendes tag
Te most direkt ezen lógsz,h minden mondatomat kifikázhasd??? Én igenis azt akarom,h a tövéig rasta legyen,mert annál nincs undorítóbb,ha 15-20centi normál fénylő haj a teteje...
És nem fájnak a HAJHAGYMÁIM, a vérzésre meg nem is írok semmit...
Te végig azt hajtogatod,amit a rastafaristák,talán mert az lehetsz... De erröl már itt volt szó,hogy ki ápolja ki nem,és a vége mindíg az elsz,hogy a rastafaristák azt mondják,hogy semmit soha, a dread-esek meg hogy itt ér hozzá,ott javít rajta... Csak úgy megemlíteném,hogy a topik nyitója is azzal kezdte,hogy hol lehet csináltatni, meg a kérdések nagyrésze a csináltatás/csinálásról szólt,és nem arról,hogy ha nem érek hozzá,akkor 1.5 mulva nekem is összál,és akkor semmi értelme hogy ideírtam blablabla... Úgyhogy ha erről szül a topik,miért kell mindenembe beleszólni? Ha kötekedni akarsz,menj a chat.hu-ra!
Én itt be is felyeztem,ha továbbra is foyltatni akarod,akkor modnom,hogy NEM FOGOK VÁLASZOLNI NEKED!
[Szerkesztve] -
Szucsixxx
csendes tag
válasz
roadrunner
üzenetére
Törölközőzés: Fogsz egy jó bolyhos törölközőt,és elkezded vele kölkörösewn dörzsölni a fejbőrt...NAgyon szépen összeáll a tincs tövéig,csak k*** fárasztó.És egy nagyon picit a leges legtöbe mindennel össze ,,ragad'' úgyhogy azt szét kell tépni,az max 2p.
A vége: énnekem is ilyen normál haj a vége,vagyis a tetejének még,de az ajlát már emgcsináltam angyon szépen ilyen ,,csonkára
''.Azt úgy,hogy bewaxozod,és a tincs itányára ( és persze a hajszálakéra) merrőlegesen elezded sodorni,és emgy egy nagy kócod,azt megint megwaxozod,és normálisan is megsodrod..3 nap alatt TÖLÉLETESEN keményre összáll,vagy szétkön,és próbálhatod újra...Hogy mondjam... 10ből 6 úgy amrad,a többi 2, úgy is összejön
. És így szép nem szétjött tincsvégeket kapsz, és jó NEHEZEKET,mert mint aki egy idelye rasztát visel,tudja,hogy a súj számít,emrt amúgy angyon oroszlánkirályos
... -
Szucsixxx
csendes tag
válasz
roadrunner
üzenetére
Akkor eddig nincs új és jó ötlet,marad a törölközőzés. Amint meg már írtam: A horgolótű egy ******** *** * **** **** gyilkos
. -
Szucsixxx
csendes tag
Te kb. hány rasztát csináltál csongrádon? eddig ott egy JÓ rasztát láttam,de az is kezd szétjönni (mivel küztudott,hogy ha nem foglalkozol eleinte sokat a fodrészos rastával,akkor szétjön). De az új korában Tényleg nagyon jól nézett ki
!
Ti hallottatok már a MELKÖLŐ más néven harisnyaszemfelszedő tűrö
? Ha egy rasztának ez az álma
. Biztonságizáras horgulótű. Mert Valljuk he,a nem fodrászos,és nem exmikrofonfejű arcoknak mindíg nagoyn sok szál kiáll,és az csúnya! Na ez a emgoldás,emrt nem tudom ti mennyit próbálkoztatok horgolótűvel,de elmondom,hogy AMIKOR A K** Tincs küzepén van? AKKOR BÍR AZ A S*** IS MEGAKADNI
,HOGY 30 PERCIK CSAK SZENDEDJ VELE!
Na igen, 2 napon volt,mire végigolvastam a topicot,és nem írt senki arrol,hogy mit csinál a lenövéssel
? Mármint A haja természetesen nő tovább,és nemv agyunk nefkák,úgyhogy az nor. haj ami ott van. És ki mit tesz/tett ezellen? Mert aki nem tesz semmit (le van nőve) annál igénytelenebb undorítóbb (fehét) ember nincs! Edig hallottatm a törölközőzésröl ill. a csomókötésröl. A csomókötés amikor lenő,akkor nagoyn csúnyán néz ki utánna,a tör. után meg eszméletlen szép az alja,teljesen a fejbőrig rasta,CSAK azért az tényleg egy durva múdszer,féltem hosszú távan a hajhagymáim
.
HÚÚÚHH! Írtam eleget,kérem midnenre SOKAT válaszolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

''
a zenei részt kivéve (Ami nem nagyon érint). 

volt,amikor rastáztuk,és most ( 8 hónappal késöbb) 35 cm,de már színte kő kemény,úgy veszem észre,hogy már nem fog jobban összemenni...Vagyis mondhatjuk,hogy felére összemegy.
)! SZóval a JAKOPCSEK-ben lesz nema Mónikában.... 

.
.
,HOGY 30 PERCIK CSAK SZENDEDJ VELE!