- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsfoto
tag
válasz
vzoltan #4094 üzenetére
Egy kicsit most elgondolkoztam ezen, mert ugyan nem írtam, de most pótolom, hogy rátennék még egy laptop HDD-t is. Akkor azt akár particionálhatom úgy is, hogy akármekkora legyen a rendszer rajta és így akármekkora lehet a MySQL adatbázis is, ha meg találna hízni véletlenül. ;-)
Komolyabbra fordítva a szót, akkor az ajánlott pen helyett a rendszer az ExtN (N: 3,4,5 ami épp a legújabb) partíción lenne.
Elsőre azt hittem, hogy kevesebb játszadozással megúszhatom a megfelelő konfigot, de kezdem úgy látni, hogy szép kihívás lesz ;-)
-
Jim-Y
veterán
válasz
vzoltan #4094 üzenetére
jó..de nem az az alap, hogy valaki overclockol.
A kolléga felsorolásából talán csak a médialejátszót nem próbáltam, meg az említett netezést, de sem a samba, sem a php+apache nem tette tönkre a rendszert.
Szerintem egy 4, vagy 8gb-os 6-class SD elég lesz. Úgyis rádugsz majd egy pendrive-ot vagy külső hdd-t az adatoknak..
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GIGABYTE AORUS P850W 850W ATX 2.31 tápegység(még garis 2024.04.16 12+24 gari van rá)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest