- A videókártya költséghatékony használata.
- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Az új rev2-es pi-met használva egy hét alatt többször kellett backup-ból helyre állítanom a kártyákat, mint előtte hónapokon át a legelső sorozatost használva.
Igaz a kártyák is sokat voltak már használva, hogy mind a kettő egyszerre menne tönkre... Ahogy néztem a két pi kártya foglalatát, az rs components-es példányon egy kicsit még gagyibb a foglalat, mint a régebbin. Kidolgozatlanabb az érintkezők tövénél, picit talán a műanyag is más... érzésre talán nem olyan szoros.
Sok múlhat az érintkezők anyagán is. Elvileg felül lehet bírálni a kártyaolvasó sebességét, ha jól emlékszem több lépésben felvitték 50MHz-re, amitől már egész gyors, csak éppen érzékenyebb.
(#4097) wassermann
a futásban érzésre pörgősebbnek tűnik a class 10-esem, mint a 4-es. De főleg a backup az ahol a 8GB-os kártyánál nagyon jó a 16MB/sec sebesség, így is eltart egy ideig mire végezA hűtőbordát én is részben azért használom, mert szerintem jól néz ki
Meg más boardnál tapasztaltuk, hogy ok nem sérül meg ha véletlen túlmelegedne, mert akkor lefagyasztja magát, de azért stabilabb komolyabb igénybevételnél, ha van borda.
-
vzoltan
aktív tag
Egyszer lefagy lerantja az aramot es ugrik a rootfs.
Leirtam hogy miket tapasztalok.
Tolem vehet nagy sdt magas class-szal, aztan majd kitapasztalja sajat boren.Medialejatszo igenyli az overclockot, foleg a raspbmc.
Augy ha a raspbmc forumot megnezegeted lathatod h tobben is irjak hogy ez van, sdk bizony elszallnak es irjak is hogy a hivatalos cpu vagy gpu vagy memoria frekit vissza vette az alapitvany mert ok is tudjak h nem stabil az sd kezeles.
Nalam miota usbn van a rendszer batran 950 en megy, feljebb meg nem vittem nincs ra szuksegem, de mehetne, usb birja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Steam topic
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070 és 32gb RAM + GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest