Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _q

addikt

válasz cigam #39481 üzenetére

Ááá köszi így már értem. Igen ez a névfeloldás tényleg nem jó, nálam pont ez volt és te segítettél az IP cím tippel, hogy próbáljak azzal csatlakozni és azóta tökéeltesen megy is, névfeloldást nem használom.
    Viszont miért van lehetőség névfeloldásra, ha közben nem is működik jól? Nem biztos, hogy emlékszek, de nálam az volt a gond, hogy láttam a mappákat, de mikor rákattintottam akkro nagyon sokáig csak töltött a "homokóra", majd vagy belépett vagy hibát írt ki.

Android-Samba csatlakozás azért érdekelne, lehet rossz böngészőt használok, ami nem támogatja? Windows-on így csatlakoztatom a hálózati megosztást: \\192.168.1.189\megosztottmappaneve . Ugyan ezt kellene androidon a fájlböngészőbe beírni? Esetleg tudsz ajánlani konkrét böngészőt amivel ez megy? Nekem Xiaomi-s gyári van, ott csak sima IP-vel megy, tehát 192.168.1.189, így beírva minden más nélkül, majd megadom a Pi felhasználót és jelszót a csatlakozáshoz. Viszont ez inkább tűnik FTP csatlakozásnak ami a bekapcsolt SSH hozzáférés miatt működhet. Vagy te hogy látod?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés