- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
Ááá köszi így már értem. Igen ez a névfeloldás tényleg nem jó, nálam pont ez volt és te segítettél az IP cím tippel, hogy próbáljak azzal csatlakozni és azóta tökéeltesen megy is, névfeloldást nem használom.
Viszont miért van lehetőség névfeloldásra, ha közben nem is működik jól? Nem biztos, hogy emlékszek, de nálam az volt a gond, hogy láttam a mappákat, de mikor rákattintottam akkro nagyon sokáig csak töltött a "homokóra", majd vagy belépett vagy hibát írt ki.Android-Samba csatlakozás azért érdekelne, lehet rossz böngészőt használok, ami nem támogatja? Windows-on így csatlakoztatom a hálózati megosztást: \\192.168.1.189\megosztottmappaneve . Ugyan ezt kellene androidon a fájlböngészőbe beírni? Esetleg tudsz ajánlani konkrét böngészőt amivel ez megy? Nekem Xiaomi-s gyári van, ott csak sima IP-vel megy, tehát 192.168.1.189, így beírva minden más nélkül, majd megadom a Pi felhasználót és jelszót a csatlakozáshoz. Viszont ez inkább tűnik FTP csatlakozásnak ami a bekapcsolt SSH hozzáférés miatt működhet. Vagy te hogy látod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged