Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy pi4-em, amire szeretnék egy hőmérséklet érzékelőt rákötni. Szeretném ezt az egészet majd egy grafikonon megjeleníteni, de ez még odébb van..
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Nem vagyok nagy zseni raspberrybe, szóval kicsit szájbarágósan kellene a segítség
Jelenleg ott tartok, hogy a kábelre ráforrasztottam az érzékelőt és az ellenállást.
[kép]
[kép]
A kérdés jó helyre kötöttem-e a lapon, vagy van e észrevétel a csodaszép forrasztáson kívül ?!
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
Köszi előre is a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Crimson Desert
- Jön a Marathon új pályája, a Cryo Archive – rejtvényekkel, hétvégi korlátozással
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600MHz / 1TB NVMe SSD
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, I5-6500, 8GB DDR4, 240GB SSD, Win 11, Számla, 1 év garancia ( olvasd végig)
- SK Hynix 64 GB DDR4-2400T 2 x 32 GB (HMA84GR7MFR4N-UH) Szerver memória
- MacOS 14, Win11, Asus Hero Z790, Intel 13900K, 64GB RAM, Asus RX 6950 XT, 4TB WD SN850X
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
wassermann