Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy pi4-em, amire szeretnék egy hőmérséklet érzékelőt rákötni. Szeretném ezt az egészet majd egy grafikonon megjeleníteni, de ez még odébb van..Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Nem vagyok nagy zseni raspberrybe, szóval kicsit szájbarágósan kellene a segítség
Jelenleg ott tartok, hogy a kábelre ráforrasztottam az érzékelőt és az ellenállást.
[kép]
[kép]
A kérdés jó helyre kötöttem-e a lapon, vagy van e észrevétel a csodaszép forrasztáson kívül ?!Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
Köszi előre is a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Milyen alaplapot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- Új DDR5 Gamer PC i7 12-14700KF-ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Új DDR5 Gamer PC i5-12-14400F -ig/RTX 3080 10Gb + 12 Féle VGA/500Gb - 2Tb SSD/16-32Gb Ram 2-4Év Gar
- Lenovo S510 tower, i5-6400, 8GB DDR4, 500GB SSD Samsung 970 EVO, 500GB HDD
- PS Plus előfizetések
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 pro 128Gb,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design R5 FSP 850W
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest