Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
majer_balint
tag
Sziasztok,
a segítségeteket szeretném kérni abban, hogy van egy pi4-em, amire szeretnék egy hőmérséklet érzékelőt rákötni. Szeretném ezt az egészet majd egy grafikonon megjeleníteni, de ez még odébb van..
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Nem vagyok nagy zseni raspberrybe, szóval kicsit szájbarágósan kellene a segítség
Jelenleg ott tartok, hogy a kábelre ráforrasztottam az érzékelőt és az ellenállást.
[kép]
[kép]
A kérdés jó helyre kötöttem-e a lapon, vagy van e észrevétel a csodaszép forrasztáson kívül ?!
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
Köszi előre is a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Lenovo ThinkStation P3 Tiny MINI PC/i7-14700T vPro/32GB/512GB SSD/Nvidia T400 4GB/Új
- Új Gamer Gép - ASRock B760M, Intel I5 14400F, 32GB DDR5, RTX 3080, 1 TB M.2 SSD, 750W
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Samsung Galaxy A32 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az első lépés szerintem az lenne, hogy tudjam kiolvasni az aktuális hőfokot, ha ez megvan akkor mehet a grafikonos rész is.
Innen tovább indulva mit kell telepítsek, állítsak be, hogy letudjam kérni az aktuális hőmérsékletet parancssorban ?
wassermann