- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Sziasztok, mindenkik, ezer éve nem jártam itt sajnos...
Lenne egy gyors offtopic kérdésem. Adott egy Pi4 szerver. UTPvel, dietpi, torrentre, Openvpn, pihole (bár azt nem erőltetem). Lóg rajta egy 480-as ssd usb3-on. Nemrég építettem új hálózatot költözés miatt. Próbáltam speedtest-cli-t, és valamiért nem mutat valós értékeket. gigabites net van fel, le, torrenten látszik, hozza, de speedtesten, dl max 500Mbit, ul max 4(!) Mbit. Nem dőlök a kardomba, ha valami bug, mert nem releváns, jól teszi a dolgát amúgy, puszta kíváncsiság. Találkozott már valai ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Már be is futott a Galaxy A17 5G
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bányász alaplapok eladóak (Alaplap+CPU - csak egyben!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest