- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Sziasztok, mindenkik, ezer éve nem jártam itt sajnos...
Lenne egy gyors offtopic kérdésem. Adott egy Pi4 szerver. UTPvel, dietpi, torrentre, Openvpn, pihole (bár azt nem erőltetem). Lóg rajta egy 480-as ssd usb3-on. Nemrég építettem új hálózatot költözés miatt. Próbáltam speedtest-cli-t, és valamiért nem mutat valós értékeket. gigabites net van fel, le, torrenten látszik, hozza, de speedtesten, dl max 500Mbit, ul max 4(!) Mbit. Nem dőlök a kardomba, ha valami bug, mert nem releváns, jól teszi a dolgát amúgy, puszta kíváncsiság. Találkozott már valai ilyennel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest