Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Xray-1
üzenetére
Én is sokallottam a panel árát, ezért magam legyártottam. Mondjuk több lett kicsit, 10 darab, de elkapkodták.
Ha visszakeresel még képet is tettem be róla. Egyébként tervezem, hogy ha nagyobb darabszámban is lehet Pi Zerot venni, akkor áttervezem a panelt, és gyártok mini locsolásvezérlőt.Az opensprinkler nyílt forráskódú szoftver. A legjobban jársz, ha átalakítod közvetlen GPIO vezérlésre, mert most egy shift regiszteren keresztül vezérli a triakokat. Ez azért van, mert ugey 48 csatornáig bővíthető.
Ha pedig csak annyi kell, hogy legyen offline öntözésvezérlőd, akkor meg vegyél egy hagyományosat. Az idő is pénz, és nem keveset beleölhetsz mire úgy fog működni, ahogy szeretnéd. Egy egyszerű szoftver hiba pedig igen sokba kerülhet, ha mondjuk napokig folyik a víz, mert lefagyott a cucc vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- Budget Gamer - i5-3570 / GTX 1050 2GB / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Budget Gamer - i5-3570K / RX470 4GB / 16GB DDR3 / 256GB SSD
- Titan Forge Gamer - Xeon E5-2689 / RX570 4GB / 32GB DDR3 / 1TB SSD
- Asztali PC , R5 3600 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha visszakeresel még képet is tettem be róla. Egyébként tervezem, hogy ha nagyobb darabszámban is lehet Pi Zerot venni, akkor áttervezem a panelt, és gyártok mini locsolásvezérlőt.
wassermann