- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Xray-1 #22110 üzenetére
Én is sokallottam a panel árát, ezért magam legyártottam. Mondjuk több lett kicsit, 10 darab, de elkapkodták.
Ha visszakeresel még képet is tettem be róla. Egyébként tervezem, hogy ha nagyobb darabszámban is lehet Pi Zerot venni, akkor áttervezem a panelt, és gyártok mini locsolásvezérlőt.
Az opensprinkler nyílt forráskódú szoftver. A legjobban jársz, ha átalakítod közvetlen GPIO vezérlésre, mert most egy shift regiszteren keresztül vezérli a triakokat. Ez azért van, mert ugey 48 csatornáig bővíthető.
Ha pedig csak annyi kell, hogy legyen offline öntözésvezérlőd, akkor meg vegyél egy hagyományosat. Az idő is pénz, és nem keveset beleölhetsz mire úgy fog működni, ahogy szeretnéd. Egy egyszerű szoftver hiba pedig igen sokba kerülhet, ha mondjuk napokig folyik a víz, mert lefagyott a cucc vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Motoros topic
- Projektor topic
- Energiaital topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged