- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Xray-1 #22110 üzenetére
Én is sokallottam a panel árát, ezért magam legyártottam. Mondjuk több lett kicsit, 10 darab, de elkapkodták.
Ha visszakeresel még képet is tettem be róla. Egyébként tervezem, hogy ha nagyobb darabszámban is lehet Pi Zerot venni, akkor áttervezem a panelt, és gyártok mini locsolásvezérlőt.
Az opensprinkler nyílt forráskódú szoftver. A legjobban jársz, ha átalakítod közvetlen GPIO vezérlésre, mert most egy shift regiszteren keresztül vezérli a triakokat. Ez azért van, mert ugey 48 csatornáig bővíthető.
Ha pedig csak annyi kell, hogy legyen offline öntözésvezérlőd, akkor meg vegyél egy hagyományosat. Az idő is pénz, és nem keveset beleölhetsz mire úgy fog működni, ahogy szeretnéd. Egy egyszerű szoftver hiba pedig igen sokba kerülhet, ha mondjuk napokig folyik a víz, mert lefagyott a cucc vagy ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- MIUI / HyperOS topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Goddess of Victory: Nikke
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Filmvilág
- Xbox Series X|S
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i7-14700KF - RTX 5070 - 32GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest