- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
Drótszamár #1662 üzenetére
Na vasárnap 12:00-tól 22:00-ig a raspit csesztettem. Kipróbáltam minden kombinációt (arch, debian 6, debian 7 béta, mindenféle kernelek, meg firmware verziók), előjött egy csomó probléma, semmi nem akart működni rendesen. Megoldottam 1 problémát, és 2 új lett helyette, a wvieweather nem akart lefordulni, az mjpeg_streamer nem akart lefordulni, nem akart települni az mc, hibás lett a file rendszer, pacman végtelen ciklusban frissíteni akarta magát de nem tudta, stb...
Végül gyári debian lett visszatéve, firmware, és kernel meg lett frissítve, és elkezdett működni a webcam, és a wviewweather egyszerre. Már csak a webcamot kellett volna szolgáltatásként elindítani. Bedugtam a wireless bill vevőjét az usb-be, és a hálózat megint elkezdett bedugulni
Szal 99%, hogy az áram lesz kevés neki. A bill vevője nem volt bedugva egész nap, de nem vettem észre, mert puttyon keresztül állítgattam.
Pedig már kezdtem örülni, hogy sikerült beállítani mindent...
Na mind1, keresek egy hubot hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- YouTube
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest