Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
levi.hungary
üzenetére
most bekuldtem 3szor10 anyagot neki (3oldalon azonos tartalom), es szepen egyesevel eloszor verifying local data (x% tested)
szoval alakul, kivancsi vagyok ha vegigert az osszesen birja majd a seedelest v sem.amugy ha masnak is van sok anyag amit seedelni akar ezzel, es vegig szenvedi a verifikaciot, utana mentse le a:
/var/lib/transmission-daemon mappa tartalmat, hogy egy esetleges rendszer csere utan ne kelljen ujra vegig ellenoriznie rengeteg adatot!
nem tudom mitol javult meg. tul sok mindent csinaltam kozben. es nem akarom ramondani egyikre masikra h azert, nehogy az legyen h az csak placebo
de az biztos hogy kozben filmet nezni xbmc feluleten nem lehet, sot az se baj ha kozben az xbmc nem is fut!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Peugeot, Citroën topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de az biztos hogy kozben filmet nezni xbmc feluleten nem lehet, sot az se baj ha kozben az xbmc nem is fut!
wassermann