- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoltan
aktív tag
válasz
levi.hungary
üzenetére
most bekuldtem 3szor10 anyagot neki (3oldalon azonos tartalom), es szepen egyesevel eloszor verifying local data (x% tested)
szoval alakul, kivancsi vagyok ha vegigert az osszesen birja majd a seedelest v sem.amugy ha masnak is van sok anyag amit seedelni akar ezzel, es vegig szenvedi a verifikaciot, utana mentse le a:
/var/lib/transmission-daemon mappa tartalmat, hogy egy esetleges rendszer csere utan ne kelljen ujra vegig ellenoriznie rengeteg adatot!
nem tudom mitol javult meg. tul sok mindent csinaltam kozben. es nem akarom ramondani egyikre masikra h azert, nehogy az legyen h az csak placebo
de az biztos hogy kozben filmet nezni xbmc feluleten nem lehet, sot az se baj ha kozben az xbmc nem is fut!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- További aktív témák...
- Vanda GAMER-Pc, ASUS B560m, i5-11400F, 16GB DDR4, 1TB PCIe M.2 SSD, RTX 5050 8GB, 550W 90+, WiFi
- Gtx 1660 Super/ i5 10400F/ 16GB Corsair/ 500GB M2 250GB SATA SSD/ WIN 11
- Eladó Konfig I7 7700 16GB DDR4 480GB SSD GTX1660 6GB!
- Bontatlan Asus ProArt Creator wifi X870+Ryzen 9 9900X..
- Eladó Konfig I5 6500 16GB DDR4 480GB SSD GTX1080 8GB!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8-16GB I 256-512SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az biztos hogy kozben filmet nezni xbmc feluleten nem lehet, sot az se baj ha kozben az xbmc nem is fut!
wassermann