Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tök
csendes tag
Hi all!
Látom nagyban raideltek! Én is neki ugrottam ennek a dolognak nemrég. Tapasztalat a következő (silicon image sil 3132 raid 5 controller, 2db samsung 200GB sata disk, raid 0):
Felgyorsultak a lemezműveletek, gyorsabban olvasható, írható. Persze ezt csak háttértárként működtetem, nem rendszerként meg ilyenek. De nem vagyok elájulva! Aki valami nagyon baró dolgot vár az csalódni fog!!!! Szerintem ez csak amolyan ''érdekesség'', persze a tesztprogramok zabálják (95MB átvitel meg ilyenek), de gyakorlati jelentőssége nem sok van. Van még az alaplapomon (abit AW-8-max) egy intel mátrix raid is majd azt is kipróbálom, de nem sok újat várok tőle. Nekem csak azért lett jó, mert egybe látom a vinyókat, de ezt másképp is meg lehet oldani, ezért nem érdemes vele görcsölni....
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Óra topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED TV topic
- Horgász topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- HPE Smart array P440 PCIe3 x8 SAS Controller (749797-001)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd gtx 1070 8gb(1660ti,2060 szint) vel Dobozában
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest