Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tök
csendes tag
Hi all!
Látom nagyban raideltek! Én is neki ugrottam ennek a dolognak nemrég. Tapasztalat a következő (silicon image sil 3132 raid 5 controller, 2db samsung 200GB sata disk, raid 0):
Felgyorsultak a lemezműveletek, gyorsabban olvasható, írható. Persze ezt csak háttértárként működtetem, nem rendszerként meg ilyenek. De nem vagyok elájulva! Aki valami nagyon baró dolgot vár az csalódni fog!!!! Szerintem ez csak amolyan ''érdekesség'', persze a tesztprogramok zabálják (95MB átvitel meg ilyenek), de gyakorlati jelentőssége nem sok van. Van még az alaplapomon (abit AW-8-max) egy intel mátrix raid is majd azt is kipróbálom, de nem sok újat várok tőle. Nekem csak azért lett jó, mert egybe látom a vinyókat, de ezt másképp is meg lehet oldani, ezért nem érdemes vele görcsölni....
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Autós kamera eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest