- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
Igazi szoftver RAID esetén tényleg nem butulhatsz RAID0-ról, ami viszont szinte az egyetlen értelmét adná az általad elképzelt megoldásnak. RAID1-et meg nem is enged az XP, ügyeskedés nélkül csinálni. Az op.-rendszernek nem biztonságosnak, hanem gyorsnak kell lennie (RAID0). Ahol az adataid tárolod, ott meg biztonság kell (RAID1).
Másrészt tisztán szoftverrel nemigen fogsz hibrid RAID0 - RAID1 köteteket csinálni, legfeljebb Linux alatt, de ebben nem vagyok biztos.
Egyébként egyszer mikor próbálkoztam vele, én sem tudtam dinamikus lemezre XP-t telepíteni, pedig néhányan állítják, hogy lehet.
Én a helyedben inkább használnám az alaplapi ICH8R chip lehetőségeit, már ha egyáltalán ilyen van az alaplapodon. Fontos az ''R'', mert csak az tudja az általad vágyott ''Intel Matrix Storage'' trükköt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 870 EVO / 250GB / MZ-77E250B
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest