- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazydog
addikt
Igazi szoftver RAID esetén tényleg nem butulhatsz RAID0-ról, ami viszont szinte az egyetlen értelmét adná az általad elképzelt megoldásnak. RAID1-et meg nem is enged az XP, ügyeskedés nélkül csinálni. Az op.-rendszernek nem biztonságosnak, hanem gyorsnak kell lennie (RAID0). Ahol az adataid tárolod, ott meg biztonság kell (RAID1).
Másrészt tisztán szoftverrel nemigen fogsz hibrid RAID0 - RAID1 köteteket csinálni, legfeljebb Linux alatt, de ebben nem vagyok biztos.
Egyébként egyszer mikor próbálkoztam vele, én sem tudtam dinamikus lemezre XP-t telepíteni, pedig néhányan állítják, hogy lehet.
Én a helyedben inkább használnám az alaplapi ICH8R chip lehetőségeit, már ha egyáltalán ilyen van az alaplapodon. Fontos az ''R'', mert csak az tudja az általad vágyott ''Intel Matrix Storage'' trükköt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- World of Warships
- Assetto Corsa EVO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Spórolós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Hitachi Ultrastar 750GB 3,5" HDD-k
- 256GB Samsung 2,5" SSD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Crucial MX500 500GB Sata SSD / Beszámítás OK!
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest