- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lewzke
őstag
Sziasztok, nem tudom ha jó topik de hálám üldözné a segítőket!
Adott a következő: egy notebookom meghalt, amiben volt egy SATA SSD-m és egy NVME SSD-m. Értelemszerűen az NVME volt a C és azt sikerült áthelyeznem az új notiba úgy hogy az operációs rendszerem a programokkal megmaradt. Na de a SATA SSD-m nem látom sehol. Se a fájlkezelőben se a lemezformázóban. Az NVME úgy indult el csak az új laptopban, hogy az új laptop biosában átraktam AHCI-re a lemezkezelőt. Úgy emlékszem a régi notim RAID-ben tolta a SATA lemezt, de persze egyedüli SATA volt. Ez lenne a gond, hogy de RAID-ben van a lemez? Mi a fenéért volt a régi notimban AHCI-ben az NVME és RAID-ben a SATA? Ez jónagy kavarodás. Hogy tudom adatvesztés nélkül ezt megoldani? A külső SATA tokomban se megy ez a SATA SSD-m, gondolom az is AHCI-ban menne .... Meghalt volna a notival?
Hálásan köszönöm! 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4597
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G11 Core Ultra 5 125U 1 év gar
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hálásan köszönöm!