Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacc
aktív tag
Helló,
Alaplapi RAID megooldást használok, az AMD-nek a RaidExpert2 szolgáltatását. 2 HDD volt RAID1-ben, mert azt olvastam, hogy RAID1 esetén ha az egyik HDD elszáll, akkor a másikon még ott lesznek az adatok.
Most kaptam rá egy Array Failed hibaüzenetet, megnéztem a BIOS-ba belépve, és a státuszra is azt íjra ott (a Windowson elérhehtő szoftveres felületen is), hogy FAILED.
Ellenben, amikor kiveszem mind a két meghajtót, az egyiket nem tudja külön betölteni a HDD-n meghajtón keresztül, gondolom ez a hibás, a másikat igen, ellenben formázni akarja a Windows és a Linux is.
Az lenne a kérdésem, hogy hozzá lehet férni az adatokhoz ami a HDD-n van,, formázás nélkül?
Ahogy utána olvastam anno a RAID1-nek ez lenne a lényege, hogy az egyik tönkre megy, akkor a másikon elérhető marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest